Quote:
|
Originally Posted by Zerofast
eu fac 17 acusa nu ma intereseaza dar stiu ca ar fi nasol asa ca toti ar avea carnet..si cum toti ar vrea si viteza ca asa e generatia asta ar aparea multe accidente..si sfw mai ziceai ca ei se cred piloti de formula 1 e unul nu ma cred si u vb care mergi prin oras cu viteza sunetului  ..... si pentru RAZV ...am si f... si stiu sa conduc si bine ......  sunt un copil de 16 ani mai special
stiu...cel mai bine ar fi sa poti da la 16 si sa iei la 17 ....ar fi perfect.... 
|
n-am zis de tine ... am zis ca multi ...
Poate merg eu cu viteza ... dar nu merg ca un tampit ... cum merg multi care deabia isi iau carnetul si nu stiu decat talpa ... fara sa se uite in stanga, in dreapta, in oglinzi ... si nici macar in fata ... ei stiu ca tre sa apese pe pedala ... cam atat ... dar viata nu e nfs ...
Pt a avea carnet ... iti trebuie putina maturitate ... putina ratiune ... si in epoca nfs ... e pacat ca un pusti de 16 ani sa isi ia carnetul dupa ce a jucat in disperare nfs, asteptand cu nerabdare sa poata sa conduca o masina ... si cand isi ia carnetul sa ii dea, fiind sigur pe abilitatile lui de sofer pe calculator ... si Doamne fereste se intampla ceva ...
Si repet, nu ma refer la toti, pt ca e f posibil ca unu la 16 ani sa nu faca greselile pe care le-am spus eu ... dar dupa mine, 16 ani inca e o varsta prea mica pt multi ...