29-07-06, 15:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
Originally Posted by RaZv
Eu n-am nimic impotriva ...Dar ce s-a-ntamplat?! de ce nu mai vine lumea la intalniri
|
Intalniri sunt... ba chiar in fiecare seara. Acum depinde si cine umbla prin oras la ora aia
Eu, 83RAI, SFW, Cristi_407, Al3xika suntem tot timpul. A mai fost cu noi UOF, ADV, AJU (desi nu il vroiam ), etc.
29-07-06, 17:28
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Unde naiba au disparut cateva posturi de ale mele?! Ma cam seaca faza asta cu stersu' posturilor...Eu n-am folosit niciodata expresii injurioase in posturi si nici nu voi folosi vreodata pt ca-s baiat fin . Da' ce rost mai are un forum daca nu te poti exprima?! In fine, e cam ciudat cum au disparut posturile alea...
Si Aleks, BMW-u' tau cam arata a masina trasa de ea...cu cateva luni in urma arata mai bine. Si sincer, am vazut si BMW-uri stock care dadeau clasa la BMW-urile tunarite. Cine vrea sa aiba un BMW "tunat" sa-si i-a un M-Power si gata. Restu-s prostii!
|
posturile n-au disparut, am sters un subiect ce afecta pe cineva destul de tare, in cazul unui accident, si am mai sters subiecte off-topic.
nu trebuie sa folosesti expresii injurioase neaparat, trebuie sa fii si la subiect, pentru ca asta e rostul unui forum.
de asta si exista cafeneaua asta, pentru ca aici se pot purta discutii libere despre orice subiect.
cat despre masina mea, nu mi se pare ca ar fi trasa de ea.
te asigur ca merge impecabil, singurul lucru rau fiind ca nu prea o spal...
cat despre m power, nu-mi doresc unul, viitoare mea masina va fi una din clasa elegance.
|
|
|
30-07-06, 14:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aleks
posturile n-au disparut, am sters un subiect ce afecta pe cineva destul de tare, in cazul unui accident, si am mai sters subiecte off-topic.
nu trebuie sa folosesti expresii injurioase neaparat, trebuie sa fii si la subiect, pentru ca asta e rostul unui forum.
de asta si exista cafeneaua asta, pentru ca aici se pot purta discutii libere despre orice subiect.
cat despre masina mea, nu mi se pare ca ar fi trasa de ea.
te asigur ca merge impecabil, singurul lucru rau fiind ca nu prea o spal...
cat despre m power, nu-mi doresc unul, viitoare mea masina va fi una din clasa elegance.
|
Am observat ca la unii care fac off-topic nu stergi posturile si la altii da. Asta e, tu stii cel mai bine de ce o faci .
|
|
|
31-07-06, 02:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Andr3i
Intalniri sunt... ba chiar in fiecare seara. Acum depinde si cine umbla prin oras la ora aia
Eu, 83RAI, SFW, Cristi_407, Al3xika suntem tot timpul. A mai fost cu noi UOF, ADV, AJU (desi nu il vroiam ), etc.
|
da da da tu mai andrei ai o broblema cu mine vezii ce-ti dau cand ne vedem
|
|
|
31-07-06, 05:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Am observat ca la unii care fac off-topic nu stergi posturile si la altii da. Asta e, tu stii cel mai bine de ce o faci .
|
Mea culpa Am vazut ca ai sters posturile si individului cu care polemizam pe un anumit subiect . Eu sunt mai orgolios si nu-mi place sa raman dator .Scuze! Ms!
|
31-07-06, 11:01
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
fii atent, dak ti se pare k am sters aiurea vreun raspuns, sau ca, dimpotriva, am lasat afisat vreun post ce nu-si avea locul, da-mi un mesaj privat, si-ti promit ca se rezolva cu prioritate.
sa stii ca nu fac discriminari, n-am nimic cu nimeni, scopul e sa poata fi urmarite cursiv topicurile, si .... daca nu putem avea raspunsuri strict la subiect pe multe din problemele ridicate, macar sa nu se abereze, pentru ca n-ai vrea sa stii ce raspunsuri apar pe aici, si de cate ori am scos din ele injuraturile si visele ude gen need for speed...
|
|
|
31-07-06, 11:22
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by aleks
fii atent, dak ti se pare k am sters aiurea vreun raspuns, sau ca, dimpotriva, am lasat afisat vreun post ce nu-si avea locul, da-mi un mesaj privat, si-ti promit ca se rezolva cu prioritate.
sa stii ca nu fac discriminari, n-am nimic cu nimeni, scopul e sa poata fi urmarite cursiv topicurile, si .... daca nu putem avea raspunsuri strict la subiect pe multe din problemele ridicate, macar sa nu se abereze, pentru ca n-ai vrea sa stii ce raspunsuri apar pe aici, si de cate ori am scos din ele injuraturile si visele ude gen need for speed...
|
Adik ... tu vrei sa-mi spui ca o sa stergi si posturile mele?? bine bine ... halal prieten
|
|
|
01-08-06, 04:48
|
|
Stage 4
|
In ultima vreme am cam lipsit de pe aici, si vad ca s-au intamplat cateva lucruri frumoase. Felicitari lui Misu pentru body kit, arata beton, la fel si lui VSA pentru toate mod-urile facute la masina, mai lipseste un disco ball atarnat de oglinda ca sa aiba si atmosfera
Din pacate, eu nu voi mai putea sa continui lucrul la masina mea, din considerente geografice. M-am mutat in New York, si nu aveam spatiu si nici timp sa lucrez la ea, asa ca am lasat-o in Joplin la un amic, si cand/daca ma voi mai duce pe acolo o sa o ii hotarasc soarta finala. Poate in viitor cand imi voi cumpara casa mea o sa readuc la viata proiectul. Pana atunci insa, imi mai clatesc ochii cu ce se vede pe strazile de aici
|
|
|
01-08-06, 10:47
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
cine are sau stie ep cineva un garaj gol/o hala/ un spatiu ceva de inchiriat vreao 2 sapt??? sa ma desfasor acolo putin... fac plata... daca stiti pe cineva v-ash fi recunoscator...
|
01-08-06, 12:28
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by 83SOF
In ultima vreme am cam lipsit de pe aici, si vad ca s-au intamplat cateva lucruri frumoase. Felicitari lui Misu pentru body kit, arata beton, la fel si lui VSA pentru toate mod-urile facute la masina, mai lipseste un disco ball atarnat de oglinda ca sa aiba si atmosfera
Din pacate, eu nu voi mai putea sa continui lucrul la masina mea, din considerente geografice. M-am mutat in New York, si nu aveam spatiu si nici timp sa lucrez la ea, asa ca am lasat-o in Joplin la un amic, si cand/daca ma voi mai duce pe acolo o sa o ii hotarasc soarta finala. Poate in viitor cand imi voi cumpara casa mea o sa readuc la viata proiectul. Pana atunci insa, imi mai clatesc ochii cu ce se vede pe strazile de aici
|
pacat.
10x pt complimentarea bodykit-ului ...
|
|
|
02-08-06, 01:40
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
pacat ca nu te mai poti ocupa de ea, ma roadea curiozitatea sa vad ce iese...
|
|
|
02-08-06, 02:43
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
bai baieti...sfatuiti-ma...ca nu mai razbesc cu clujenii...cum sa ii fac sa inteleaga ca o masina tunata nu inseamna doar un set de jante? deja atatia useri noi avem pe cluj si care mai de care mai manelo-tunerist este ...am facut poll si la noi pe cluj cu cea mai frumoasa masina modificata si ma cearta ca de ce nu am bagat si evo-uri in poll,ca cica sunt frumoase si alea si ca mai sunt multe masini cu jante misto pe ele )
la voi s-au mai cizelat lucrurile...e mai fina treaba,la noi doar acum a inceput taranizarea
|
|
02-08-06, 03:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sandrei
bai baieti...sfatuiti-ma...ca nu mai razbesc cu clujenii...cum sa ii fac sa inteleaga ca o masina tunata nu inseamna doar un set de jante? deja atatia useri noi avem pe cluj si care mai de care mai manelo-tunerist este ...am facut poll si la noi pe cluj cu cea mai frumoasa masina modificata si ma cearta ca de ce nu am bagat si evo-uri in poll,ca cica sunt frumoase si alea si ca mai sunt multe masini cu jante misto pe ele )
la voi s-au mai cizelat lucrurile...e mai fina treaba,la noi doar acum a inceput taranizarea
|
Ma cam mira sa aud asta...poate e doar o chestie de moment! Eu stiam ca oamenii din Cluj sunt mai fini si inca mai cred asta. ****. Poate ai doar ghinion ca la tine "tzaranii" au internet si au dat de "4tunning" pe cand la noi "tzaranii" stau mai mult pe net sa traga ultimele "hit-uri" de manele ...
=========================
nu avea rost comentariul ala razv -aleks
Last edited by aleks; 02-08-06 at 10:51.
|
|
|
02-08-06, 09:40
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Am vazut si eu topicul din Cluj..Pai cine spune chestia asta cu jantele nu prea are ce cautal a vot..spunele direct ca o masina cu `tuning` inseamna mai mult..
|
|
|
02-08-06, 11:23
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
mi-am dat si eu cu parerea, daca e cu suparare nu-i bai, moderatorul poate sa-mi stearga postul...
am o alta curiozitate, nush daca ati observat, dar de cand au aparut toate loganurile de militie astea noi, baietii astia au capatat un obiucei... se freaca pe langa borduri cu 20 km/h , dar cu girofaruri...
vi se pare normal?
mie mi se pare ca e o tampenie si un abuz sa utilizezi in exces semnalele luminoase, care e logica si scopul?
|
|
|
|
|