Quote:
Originally Posted by sageata
daca nu ai ascultat de sfaturile mele pana acum, asculta asta: la car wash la ura langa rompetrol am scapat de zgura. au o solutie buna tare. ah, pune-ti sorturi la masina ca sa eviti lucrul asta.cam 60 lei in targ la rusi.
|
Multumesc mult, o sa incerc variantele astea.
Dexter... nu caut promovari, ci subiecte. Iar asta cu pista si cu cursele legale e o chestie care ma intereseaza ca subiect, mult mai mult decat celalalt (care si el a fost si era normal sa scriu ce am vazut !!!). Numai ca nu o sa ma bag aiurea daca voi nu vreti si daca preferati sa va descurcati fara mediatizare si fara implicarea presei. Inteleg si retinerile unora dintre voi.
Da, intr-adevar, nasoala faza cu politistii..dar si asta putea fi subiect de presa la vremea respectiva, desi pricep si de unde e lipsa asta de incredere in ziaristi, ca urmare a unor tampenii...de care nu sunt responsabil personal. Dar asa cum eu nu generalizez si nu m-am inflamat aiurea la niste amenintari si injuraturi.. chiar cred ca puteti face si voi cam la fel. Sper sa aud vesti bune despre povestea asta. Nu mi se pare chiar ceva imposibil, mai ales ca ar fi o supapa foarte utila, cum ai zis si tu. Si chiar necesara. Poate inteleg si autoritatile chestia asta, mai ales daca o se la fie adusa in atentie mai des.