19-08-06, 16:11
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
Originally Posted by Al3xxx
adik ce am comentat aiurea ???
si adik de ce sa imi vad de treaba ???
|
Pai daca bmw_rulllzzz a intrebat de intalniri si altele si voi ati inceput fazele cu trierea ...
Prima data am zis doar de mertan, da daca vad ca ii iei apararea ... si ca spui ca si el ... va zic la ambii sa va vedeti de treaba si sa nu mai vorbiti aiurea pe forum ...
Vad ca el e cu trierea ... ca ... daca are E46 intra in alta parte ... bai ... cred ca voi va plictisiti de va tot imaginati conspiratii ... ca nu va doreste careva ....
Cum adik de ce sa iti vezi de treaba (si am zis sa va vedeti) ... pai pt ca nimeni nu a zis nimic de voi si voi vorbiti prostii... cum ca noi nu am vrea sa facem intalniri decat cu persoane care au nu stiu ce masini ...
In primul rand ... eu nu fac intalniri ... eu ies cu prietenii prin oras
Nu era o jignire nu era nimic ... doar ti-am zis ca e frumos sa nu va luati de oameni care nu au nimic cu voi ... sa va vedeti de viata voastra cum noi ne vedem de a noastra, fara sa va deranjam, fara sa batem apropouri la adresa voastra pe forum ...
Last edited by SFW; 19-08-06 at 16:15.
|
|
|
19-08-06, 16:54
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by SFW
Pai daca bmw_rulllzzz a intrebat de intalniri si altele si voi ati inceput fazele cu trierea ...
Prima data am zis doar de mertan, da daca vad ca ii iei apararea ... si ca spui ca si el ... va zic la ambii sa va vedeti de treaba si sa nu mai vorbiti aiurea pe forum ...
Vad ca el e cu trierea ... ca ... daca are E46 intra in alta parte ... bai ... cred ca voi va plictisiti de va tot imaginati conspiratii ... ca nu va doreste careva ....
Cum adik de ce sa iti vezi de treaba (si am zis sa va vedeti) ... pai pt ca nimeni nu a zis nimic de voi si voi vorbiti prostii... cum ca noi nu am vrea sa facem intalniri decat cu persoane care au nu stiu ce masini ...
Nu era o jignire nu era nimic ... doar ti-am zis ca e frumos sa nu va luati de oameni care nu au nimic cu voi ... sa va vedeti de viata voastra cum noi ne vedem de a noastra, fara sa va deranjam, fara sa batem apropouri la adresa voastra pe forum ...
|
mai are si el o parere ..si eu zic ca are dreptul sa si o expuna doar suntem pe un forum
si nu toti neam nascut destepti cum se cred altii...
nu iam luat neaparat apararea
doar am zis ca trebuie si el ascultat ca poate o stii si el ceva si are ceva de zis ...
|
|
|
19-08-06, 17:09
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Quote:
mai are si el o parere ..si eu zic ca are dreptul sa si o expuna doar suntem pe un forum
si nu toti neam nascut destepti cum se cred altii...
nu iam luat neaparat apararea
doar am zis ca trebuie si el ascultat ca poate o stii si el ceva si are ceva de zis ...
|
Are dreptul la opinii si la pareri ... dar acolo nu era vb de o opinie ... era vb de luat de noi degeaba ... de aia era vorba ...
In privinta asta nu cred ca trebuie ascultat pt ca discutiile cu privire la intalniri, de ce nu mai vin unii au incetat acum mult timp, si nu vad nici un motiv sa fie readuse in discutie ...
Inteleg ca sunteti prieteni, dar stii si tu f bine ca asta era o intepatura la adresa noastra, un apropo f urat ...
Pe mine ma deranjeaza f tare cand cineva spune chestii de genul asta despre mine ... ca el crede ca sunt eu snob, infumurat, etc ... nu am ce sa ii fac ... fiecare cu parerea lui ... dar nu ii permit sa vb pe forum asa ... de ce sa ii spuna (sau sa bata apropouri) lui bmw_rulllzzz cum ca eu si prietenii mei am fi asa ... nu e asta mancatorie? eu zic ca da ...
E ca si cum ar intra unu pe forum, ar fi interesat si el de intalniri. de masini, de useri, si as spune si eu ... vezi ca mertan e nu stiu cum ... nu e frumos din partea lui ... e problema lui ca nu sufera pe careva din noi, pe noi toti, pe mine, dar sa nu incerce sa convinga lumea ca noi suntem nu stiu cum, asta nu e deloc frumos ...
Si nu am cum sa nu ma simt cel mai atins, pt ca ... eu am fost primul care am zis, si nu am mai venit la intalniri, din cauza climatului de genu asta (dupa fiecare intalnire vedeam ca deranjam pe cineva ... si m-am cam plictisit), si ... andrei si restul au mai venit pt inca ceva timp ... asa ca nu pot sa nu ma simt eu atins ...
|
|
|
19-08-06, 17:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SFW
Are dreptul la opinii si la pareri ... dar acolo nu era vb de o opinie ... era vb de luat de noi degeaba ... de aia era vorba ...
In privinta asta nu cred ca trebuie ascultat pt ca discutiile cu privire la intalniri, de ce nu mai vin unii au incetat acum mult timp, si nu vad nici un motiv sa fie readuse in discutie ...
Inteleg ca sunteti prieteni, dar stii si tu f bine ca asta era o intepatura la adresa noastra, un apropo f urat ...
Pe mine ma deranjeaza f tare cand cineva spune chestii de genul asta despre mine ... ca el crede ca sunt eu snob, infumurat, etc ... nu am ce sa ii fac ... fiecare cu parerea lui ... dar nu ii permit sa vb pe forum asa ... de ce sa ii spuna (sau sa bata apropouri) lui bmw_rulllzzz cum ca eu si prietenii mei am fi asa ... nu e asta mancatorie? eu zic ca da ...
E ca si cum ar intra unu pe forum, ar fi interesat si el de intalniri. de masini, de useri, si as spune si eu ... vezi ca mertan e nu stiu cum ... nu e frumos din partea lui ... e problema lui ca nu sufera pe careva din noi, pe noi toti, pe mine, dar sa nu incerce sa convinga lumea ca noi suntem nu stiu cum, asta nu e deloc frumos ...
Si nu am cum sa nu ma simt cel mai atins, pt ca ... eu am fost primul care am zis, si nu am mai venit la intalniri, din cauza climatului de genu asta (dupa fiecare intalnire vedeam ca deranjam pe cineva ... si m-am cam plictisit), si ... andrei si restul au mai venit pt inca ceva timp ... asa ca nu pot sa nu ma simt eu atins ...
|
mai eu cu tine sincer nu am nimik pt ca am vazut ca esti de treaba chiar daca au mai fost unele discutii
altcineva ma deranjeaza tare de cand a venit
dar am tacut pt ca nu imi place sa ma iau de oameni asa ,...
in fine
eu mai intreb un lucru de ce cand au fost intalnirile nu ati clarificat situatia de exemplu sa vb ca acum sa va spuneti parerile
pe mine lucrurile astea ma deranjeaza
ca nu se vb pe fata ...adik mai ne intalnim si ne spunem ofurile si cautam o cale de intelgere
nu sa ne certam pe forumul asta...
mai ales cand se mai uita altii de prin alte judete ce se gandesc ''mai astea se bat pe aici ce fac in loc sa vb despre ce ar trebui ''
si eu zic sa incheiem discutiile daspre intalniri si alea alea
deorece de fiecare data se intampla asa ceva
|
|
|
19-08-06, 17:30
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Quote:
mai eu cu tine sincer nu am nimik pt ca am vazut ca esti de treaba chiar daca au mai fost unele discutii
altcineva ma deranjeaza tare de cand a venit
dar am tacut pt ca nu imi place sa ma iau de oameni asa ,...
in fine
eu mai intreb un lucru de ce cand au fost intalnirile nu ati clarificat situatia de exemplu sa vb ca acum sa va spuneti parerile
pe mine lucrurile astea ma deranjeaza
ca nu se vb pe fata ...adik mai ne intalnim si ne spunem ofurile si cautam o cale de intelgere
nu sa ne certam pe forumul asta...
mai ales cand se mai uita altii de prin alte judete ce se gandesc ''mai astea se bat pe aici ce fac in loc sa vb despre ce ar trebui ''
si eu zic sa incheiem discutiile daspre intalniri si alea alea
deorece de fiecare data se intampla asa ceva
|
Nici eu nu am nimic, nici cu tine, nici cu mertan chiar daca acum am raspuns mai dur ...
Sincer iti zic ca nici andrei nici altii nu vb de mertan sau de voi, tot ce a fost spus contra lui mertan a fost spus pe forum, si a recunoscut si el in unele probleme ca a gresit ... si anume ... chestia cu politia, cu urmaririle (unde si-a dat si el seama ca a exagerat, si chiar si tu i-ai spus atunci ca vb prostii) si a mai fost chestia cu suparatul, ca imediat se supara ... ultima data s-a suparat din cauza unei glume intre mine si andrei (eu il corectasem pe andrei odata ... si el a zis ca ma prinde ... si a vazut un post a lui mertan in care a scris gresit quattro si a crezut ca am scris eu ... eu am ras iar pt ca el a gresit persoana iar mertan s-a suparat, ca pe el nu il intereseaza daca a gresit, ca nu il intereseaza cum se scrie quattro ... aici s-a suparat degeaba ... pt ca era vorba doar de o gluma ... ca vroia sa rada andrei de mine ... nu ca era mare greseala) si au mai fost fazele cu organizarea ... cand unii au avut alta parere si a fost conflict de idei...
In rest nu stiu ce s-a zis contra lui ... oricum, ce s-a zis a fost spus pe forum ... si au fost raspunsuri la ceva ... nu cum a venit afirmatia lui, din senin, fara sa faca cineva ceva ....
Si de tine al3xxx nu cred ca a zis nimeni nimic ... adik ... nu tin minte sa fi avut conflicte cu lumea pe forum, si nu cred ca are nimeni ceva cu tine ... eu asa cred si stiu ...
Stiu ca sunteti prieteni, dar cateodata trebuie sa il lasi pe el sa explice ... el spune ceva si dupa ramai tu sa te certi cu noi ...
|
|
|
19-08-06, 17:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SFW
Nici eu nu am nimic, nici cu tine, nici cu mertan chiar daca acum am raspuns mai dur ...
Sincer iti zic ca nici andrei nici altii nu vb de mertan sau de voi, tot ce a fost spus contra lui mertan a fost spus pe forum, si a recunoscut si el in unele probleme ca a gresit ... si anume ... chestia cu politia, cu urmaririle (unde si-a dat si el seama ca a exagerat, si chiar si tu i-ai spus atunci ca vb prostii) si a mai fost chestia cu suparatul, ca imediat se supara ... ultima data s-a suparat din cauza unei glume intre mine si andrei (eu il corectasem pe andrei odata ... si el a zis ca ma prinde ... si a vazut un post a lui mertan in care a scris gresit quattro si a crezut ca am scris eu ... eu am ras iar pt ca el a gresit persoana iar mertan s-a suparat, ca pe el nu il intereseaza daca a gresit, ca nu il intereseaza cum se scrie quattro ... aici s-a suparat degeaba ... pt ca era vorba doar de o gluma ... ca vroia sa rada andrei de mine ... nu ca era mare greseala) si au mai fost fazele cu organizarea ... cand unii au avut alta parere si a fost conflict de idei...
In rest nu stiu ce s-a zis contra lui ... oricum, ce s-a zis a fost spus pe forum ... si au fost raspunsuri la ceva ... nu cum a venit afirmatia lui, din senin, fara sa faca cineva ceva ....
Si de tine al3xxx nu cred ca a zis nimeni nimic ... adik ... nu tin minte sa fi avut conflicte cu lumea pe forum, si nu cred ca are nimeni ceva cu tine ... eu asa cred si stiu ...
Stiu ca sunteti prieteni, dar cateodata trebuie sa il lasi pe el sa explice ... el spune ceva si dupa ramai tu sa te certi cu noi ...
|
mai in fine ce a fost a trecut
oricum din greseli invata omul
Last edited by aleks; 21-08-06 at 19:51.
|
|
|
19-08-06, 17:54
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
|
nu cred ca are vreo importanta cine si ce masina are. unii au masini mai tari k au parintii bani sau ca au facut ce au facut iar altii au ce isi permit. pt mine nu conteaza cine si ce masina are (ar trebui sa fie si parerea altora), k nu ne aflam pe forum-ul asta k sa ne laudam cu cine are cea mai tare masina. suntem aici k toti avem aceiasi pasiune si anume masinile. nu cred k ar trebui sa va certati mai ales k sunteti din acelasi oras. (parerea mea  )
|
|
|
19-08-06, 18:55
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Chiar trecuse prea mult timp fara cearta pe forumul asta
bmw_rulllzzz ... asa este ... nu conteaza nimic inafara de pasiune ... si noi doar asta spunem ... si daca te uiti pe forum, la ce am spus eu si prietenii mei nu o sa vezi altceva ...
Si poate in primavara, vara viitoare o sa apara in bacau o masina mai batrana si mai neingrijita si mai ieftina , dar cu un suflet mare ... sau mai mic da supraalimentat ... ca sa vedeti ca poate nu conteaza nici pt cei vizati masina ... ci sufletelul ei ... pasiunea...  (nu ma refer la mine, mie imi plac doar astea scumpe  glumesc)
Last edited by aleks; 21-08-06 at 19:52.
|
|
|
19-08-06, 19:28
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
|
|
19-08-06, 20:05
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sandrei
|
 Se stie .... fara numar
Am cam stat azi ... e prea cald afara ... si sunt si prea lenes ...
|
|
|
19-08-06, 20:48
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Oricum a degenerat rau discutia..Oricum Alexxx te ataci rau de tot..De cand ai intrat pe forum tot timpul ai avut o atitudine ironica..Totul a plecat de la un *** si a ajuns o gramada de ***...In primul rand noi suntem toti prieteni si ne respectam unul pe altul..Nu s-a vorbin niciodata de voi si oricum nu isi au rost amenintarile..Deja daca se ajung la amenintari la prieteni mei si eu o iau ca pe un atac la persona..Sper sa fie doar simple vorbe aruncate la nervi ca daca nu va fi mult dar mult mai rau pt tine..
|
|
|
19-08-06, 20:50
|
|
 Stage 4
|
Chiar ma gandeam Andr3i....
|
|
|
19-08-06, 20:52
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Si nu inteleg faza asta cu masina cumparata de tata...Pai doar tata munceste pt mine...cui draq vrei sa ii cumpere..si 70 % din forumul asta are maisna luata de tata
|
|
|
20-08-06, 00:41
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by SFW
|
Cu toate ca vreau sa fiu neutru shi sa nu ma bag in chestia asta de rahat, aici ii dau dreptate lu SFW, nu poti obliga omu sa iasa cu tine dak nu vrea
Quote:
Originally Posted by SFW
|
iar ai perfecta dreptate, dar e o parere de-a lui shi nu ai ce face, omu a scris ce a gandit....., nimeni nu-i perfect, shi nu trebuiasa iei foc asa nici u
Last edited by aleks; 21-08-06 at 19:55.
|
|
|
20-08-06, 00:49
|
|
 Stage 5
|
in primul vreau sa fac clara treaba pe privat... nu pe main. ce pot sa zic este ca daca ai vazut masina mea de ori in trafic asta nu inseamna ca nu ies cu masina. ba in fiecare zi merg cu ea.... mai trec asa pe centru. doar ca nu imi place sa stau la trecerile de pietoni si chestii de genul... si nu vreau sa apar pe centru din motive personale... dar cam intr-o luna voi aparea si eu pe centru. chiar si fi incantat sa mai stam de vorba si sa imi cer scuze la toti live... nu pe forum. dar asta daca ma mai primiti... oricum masina o sa arate altfel si sper sa fie cel putin cum vreau eu de frumoasa. deci pana la urma va voi spune ce ma deranjeaza... cand ma mai gandesc la ceva... am sa postez. bafta all si pace pe forum.
|
|
|