Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 18-08-06, 23:10   #2041
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]
Default Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

ce inseamna asta??? spune-mi pe privat daca nu se poate in public plsssssss
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 19-08-06, 05:43   #2042
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by mertan
eu nu pot spune mai multe din motivele mele... ce pot sa zic este ca te poti intalni cu cineva in bacau... poti alege acum... ai e46? deja esti "redirectionat" in alta parte... ca si cum ar fi o triere... oricum va veni si timpul nostru...

era sa-ti spun ceva bai mertan ... sa ma *** eu pe trierea ta ... sa mor eu de nu ma enervezi cu fazele astea de *** ... a triat cineva dpdv al masinii sau altceva ?
Eu cu andrei cu ionutz cu alexika cu cristi cu vali ne intalnim pt ca suntem prieteni nu pt ca facem intalniri ...
Nu mai visa marginalizari dpdv al masinilor ca visezi prostii ...

Eu cred ca am fost primul care am renuntat la intalniri ... asa ca ma simt atins ... si nu am mai venit pt ca dupa fiecare intalnire se tot vorbea, se tot comenta pe chestii gen marginalizarea celor ce nu au masini tari ... marginalizare pe care doar unii o vedeau ... eu nu am cred ca am deranjat pe cineva ... daca da ... asta e ... se intampla ... nu toata lumea poate sa te simpatizeze ...
Nu mai visa prostii si aterizeaza putin pe pamant ... asa e mai bine ...
Uiti si de prostiile pe care le spuneai cu urmariri cu politia si alte prostii, care ai recunoscut si tu dupa ca erau prostii ... astea nu au dus cumva la discutii care au dus in parte lipsa unora de la "intalniri"

Mertan ... tot spuneati ca ce ... ca fara noi nu se fac intalniri ... ca ce ... daca nu e masina mea sau alta nu se pot face intalniri ... pai cine dracu v-a oprit ma? Nu mai sunt intalniri pt ca nu mai sunt ... eu nu mai vreau nici o intalnire ... si nici altii ... gasiti pe altii ... ce naiba ... doar asta ati tot spus ... ca si fara noi poate fi f bine ( Si nu zic ca nu poate fi ... poate, normal, numai ca nu ati reusit sa continuati intalnirile) ... dar vad ca v-ati lasat la mana voastra ...
De fiecare data cand cineva iti spunea ceva tu ziceai ca-ti iei jucariile si pleci si-ti faci clubul tau ... pai unde e clubul tau ma?

Nu ne mai gasi pe noi vinovati, sau drept cei rai, marlanii care se cred prea tari, pt ca, considera ca au masini tari ... sau nu te mai exprima in asa fel incat sa faci lumea sa presupuna ca am zis chestii de gen, sau ca ne comportam intr-un anumit fel...

Probabil o sa spui ca nu te refereai la mine ... dar nu cred asta ... te refereai si la mine si la toti prietenii mei ... eu nu cred ca v-am mai deranjat cu ceva ... ca am spus ceva de rau de voi ... ce vrei? de ce vorbesti prostii?

Aleks, te rog sa nu stergi postul ... pt ca insinuarile lui mertan au nevoie de un raspuns, nu am spus nimic atunci cand erau intalnirile si vedeam o astfel de gandire, dar acum nu mai tac pt ca eu sau altul nu a spus nimic de el ca sa isi permita sa vb despre noi degeaba ... sa ne scoata ca niste marlani, ca niste snobi, niste infumurati ...

Last edited by aleks; 21-08-06 at 19:35.
SFW is offline   Reply With Quote
Old 19-08-06, 05:55   #2043
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by mertan
eu nu pot spune mai multe din motivele mele... ce pot sa zic este ca te poti intalni cu cineva in bacau... poti alege acum... ai e46? deja esti "redirectionat" in alta parte... ca si cum ar fi o triere... oricum va veni si timpul nostru...
Ca sa nu mai repet ce a zis Mishu', mai adauga inca o chestie. Tu cum vrei sa faci parte la o intalnire cand nu te-am vazut in absolut nici o seara prin orash. Crede-ma ca eu am vazut masina ta pe strada de 2 ori de cand ai carnetu...

Andr3i is offline   Reply With Quote
Old 19-08-06, 05:55   #2044
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Sper sa nu se simta atins cine nu trebuie ... ce am spus am spus doar pt mertan care sincer m-a enervat cu afirmatiile privind trierea ... afirmatie coroborata cu toata celelalte ce au urmat aceeasi linie ...
Cum am spus ... probabil v-a spune ca nu la mine se refera ... ma rog ... poate nu exact la mine ... dar se refera la prietenii mei .. si ... sincer spun ca ultimul lucru pe care il discutam cand ne intalnim este subiectul "mertan"
Azi am stat pana la 5 si ceva in oras ... la un pahar de vb ... nu curse, nu prostii ... doar la vorba, ca intre prieteni ... pt ca asta suntem ... pt ca ne intelegem bine ...
Old 19-08-06, 05:57   #2045
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by SFW
Azi am stat pana la 5 si ceva in oras ... la un pahar de vb ...
Mai exact incepand de pe la 11-12PM pana la 5AM
Old 19-08-06, 06:00   #2046
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Andr3i
Mai exact incepand de pe la 11-12PM pana la 5AM

de la 11 - 12 pe afara ... in parcare ... da si inainte la un suc ...
Ma rog ... eu am servit o cafea ... chiar m-ati facut curios cu cafeaua de acolo ...
Old 19-08-06, 06:03   #2047
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pai vezi ce buna e cafeaua aia? Te tine treaz si la 6AM si postezi pe 4tuning )
Old 19-08-06, 06:04   #2048
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Andr3i
Pai vezi ce buna e cafeaua aia? Te tine treaz si la 6AM si postezi pe 4tuning )

nasterea ta ... de asta n-am eu somn acum ... si nu-i ca si cum noaptea trecuta m-ati lasat sa dorm f mult
Old 19-08-06, 09:17   #2049
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by SFW
era sa-ti spun ceva bai mertan ... sa ma cac eu pe trietea ta ... sa mor eu de nu ma enervezi cu fazele astea de *** ... a triat cineva dpdv al masinii sau altceva ?
Eu cu andrei cu ionutz cu alexika cu cristi cu vali ne intalnim pt ca suntem prieteni nu pt ca facem intalniri ...
Nu mai visa marginalizari dpdv al masinilor ca visezi prostii ...

Eu cred ca am fost primul care am renuntat la intalniri ... asa ca ma simt atins ... si nu am mai venit pt ca dupa fiecare intalnire se tot vorbea, se tot comenta pe chestii gen marginalizarea celor ce nu au masini tari ... marginalizare pe care doar unii o vedeau ... eu nu am cred ca am deranjat pe cineva ... daca da ... asta e ... se intampla ... nu toata lumea poate sa te simpatizeze ...
Nu mai visa prostii si aterizeaza putin pe pamant ... asa e mai bine ...
Uiti si de prostiile pe care le spuneai cu urmariri cu politia si alte prostii, care ai recunoscut si tu dupa ca erau prostii ... astea nu au dus cumva la discutii care au dus in parte lipsa unora de la "intalniri"

Mertan ... tot spuneati ca ce ... ca fara noi nu se fac intalniri ... ca ce ... daca nu e masina mea sau alta nu se pot face intalniri ... pai cine dracu v-a oprit ma? Nu mai sunt intalniri pt ca nu mai sunt ... eu nu mai vreau nici o intalnire ... si nici altii ... gasiti pe altii ... ce naiba ... doar asta ati tot spus ... ca si fara noi poate fi f bine ( Si nu zic ca nu poate fi ... poate, normal, numai ca nu ati reusit sa continuati intalnirile) ... dar vad ca v-ati lasat la mana voastra ...
De fiecare data cand cineva iti spunea ceva tu ziceai ca-ti iei jucariile si pleci si-ti faci clubul tau ... pai unde e clubul tau ma?

Nu ne mai gasi pe noi vinovati, sau drept cei rai, marlanii care se cred prea tari, pt ca, considera ca au masini tari ... sau nu te mai exprima in asa fel incat sa faci lumea sa presupuna ca am zis chestii de gen, sau ca ne comportam intr-un anumit fel...

Probabil o sa spui ca nu te refereai la mine ... dar nu cred asta ... te refereai si la mine si la toti prietenii mei ... eu nu cred ca v-am mai deranjat cu ceva ... ca am spus ceva de rau de voi ... ce vrei? de ce vorbesti prostii?

in primul rand a zis cineva ca nu se mai fac intalniri ???
la fel cum va intalniti si voi asa ne intalnim si noi

si referitor la andrei casca ochii sau treci mai des prin parcare la el sa vezi daca masina aia este tot timpul acolo
ca nu se plimba pe centru cu ea asta e alta problema
si nu stiu de ce ati luat asa foc
e parerea lui si gata ....

si am sa mai zic ceva dar la timpul potrivit ....
ai sa vezi ca asta a avut dreptate in ceea ce a zis

Last edited by aleks; 21-08-06 at 19:40.
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 19-08-06, 13:07   #2050
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

In ce a avut dreptate ? in faptul ca noi nu ne intalnim cu el pt ca are ursulet?
Felicitari ca va intalniti ...
Eu zic sa va vedeti de treaba si sa nu mai comentati aiurea pe forum ca nu a zis nimeni nimic de voi ... nu e frumos ...
Am luat foc pt ca nimeni nu a zis nimic de el si el mananca *** ... de aia ... sa-si vada de treaba lui si gata, nu sa comenteze aiurea pe forum.
Eu nu aveam nimic cu el pana aseara dar chiar m-a enervat de data asta ... imi dau seama cum vb de noi cand e cu voi daca nu poate sa isi tina gura si vorbeste prostii despre noi si pe forum ... dar asta e ... nu-s nascut de ieri de azi si mancatorie am tot auzit la viata mea ...
Tre sa dea de gandit cand tu simti nevoia sa vb de cineva care nu are nici o treaba cu tine ...

Last edited by aleks; 21-08-06 at 19:43.
Old 19-08-06, 13:58   #2051
DASCALUGABRIEL
Ford Driver

Stage 5

DASCALUGABRIEL's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[FORD]

BUEI ! lipseste si je oleack de pe forum si deja s-au scris zjedepagini !
deja nu mai e forum e arena! ONE WORD-CHILL!
COMPLETAMENTE DE Acord CU SFW SI AL3XXX,in rest nu ma bag ca eu nu sint in masura sa comentez,prefer sa imi vad de treaba(respectiv cristinutza)
Old 19-08-06, 14:05   #2052
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by DASCALUGABRIEL
BUEI ! lipseste si je oleack de pe forum si deja s-au scris zjedepagini !
deja nu mai e forum e arena! ONE WORD-CHILL!
COMPLETAMENTE DE Acord CU SFW SI AL3XXX,in rest nu ma bag ca eu nu sint in masura sa comentez,prefer sa imi vad de treaba(respectiv cristinutza)

Cum sa fii de acord cu ambii ... ca din cate am inteles el e de aceeasi parere cu mertan ... sau poate am inteles gresit ... si eu l-am contrazis pe mertan

nici eu nu as fi comentat ... dar cand cineva zice ceva de prietenii tai, si implicit de tine, e mai greu sa taci

Si ... bafta din nou cu cristinutza ... e mumuasa si fortoasa
Old 19-08-06, 14:10   #2053
DASCALUGABRIEL
Ford Driver

Stage 5

DASCALUGABRIEL's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[FORD]

referotr la postu de mai suss ! my bad!sint putin inszolat si incurcat borcanele!
cind cineva face niste afirmatii referitoare la apropiati e destul de greu sa te abtii ,dar cind te atinge si pe tine atunci trebe sa sari la beregata(ca oricum vara asta se poarta jugulara scurta )
DASCALUGABRIEL is offline   Reply With Quote
Old 19-08-06, 15:42   #2054
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by SFW
In ce a avut dreptate ? in faptul ca noi nu ne intalnim cu el pt ca are ursulet?
Felicitari ca va intalniti ...
Eu zic sa va vedeti de treaba si sa nu mai comentati aiurea pe forum ca nu a zis nimeni nimic de voi ... nu e frumos ...
Am luat foc pt ca nimeni nu a zis nimic de el si el mananca rahat ... de aia ... sa-si vada de treaba lui si gata, nu sa comenteze aiurea pe forum.
Eu nu aveam nimic cu el pana aseara dar chiar m-a enervat de data asta ... imi dau seama cum vb de noi cand e cu voi daca nu poate sa isi tina gura si vorbeste prostii despre noi si pe forum ... dar asta e ... nu-s nascut de ieri de azi si mancatorie am tot auzit la viata mea ...
Tre sa dea de gandit cand tu simti nevoia sa vb de cineva care nu are nici o treaba cu tine ...

adik ce am comentat aiurea ???
si adik de ce sa imi vad de treaba ???
Old 19-08-06, 15:44   #2055
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by DASCALUGABRIEL
referotr la postu de mai suss ! my bad!sint putin inszolat si incurcat borcanele!
cind cineva face niste afirmatii referitoare la apropiati e destul de greu sa te abtii ,dar cind te atinge si pe tine atunci trebe sa sari la beregata(ca oricum vara asta se poarta jugulara scurta )

super tare faza cu jugulara scurta
- Copyright 2024 4Tuning -