Quote:
Originally Posted by mertan
eu nu pot spune mai multe din motivele mele... ce pot sa zic este ca te poti intalni cu cineva in bacau... poti alege acum... ai e46? deja esti "redirectionat" in alta parte... ca si cum ar fi o triere... oricum va veni si timpul nostru...
|
era sa-ti spun ceva bai mertan ... sa ma
*** eu pe trierea ta ... sa mor eu de nu ma enervezi cu fazele astea de *** ... a triat cineva dpdv al masinii sau altceva ?
Eu cu andrei cu ionutz cu alexika cu cristi cu vali ne intalnim pt ca suntem prieteni nu pt ca facem intalniri ...
Nu mai visa marginalizari dpdv al masinilor ca visezi prostii ...
Eu cred ca am fost primul care am renuntat la intalniri ... asa ca ma simt atins ... si nu am mai venit pt ca dupa fiecare intalnire se tot vorbea, se tot comenta pe chestii gen marginalizarea celor ce nu au masini tari ... marginalizare pe care doar unii o vedeau ... eu nu am cred ca am deranjat pe cineva ... daca da ... asta e ... se intampla ... nu toata lumea poate sa te simpatizeze ...
Nu mai visa prostii si aterizeaza putin pe pamant ... asa e mai bine ...
Uiti si de prostiile pe care le spuneai cu urmariri cu politia si alte prostii, care ai recunoscut si tu dupa ca erau prostii ... astea nu au dus cumva la discutii care au dus in parte lipsa unora de la "intalniri"
Mertan ... tot spuneati ca ce ... ca fara noi nu se fac intalniri ... ca ce ... daca nu e masina mea sau alta nu se pot face intalniri ... pai cine dracu v-a oprit ma? Nu mai sunt intalniri pt ca nu mai sunt ... eu nu mai vreau nici o intalnire ... si nici altii ... gasiti pe altii ... ce naiba ... doar asta ati tot spus ... ca si fara noi poate fi f bine ( Si nu zic ca nu poate fi ... poate, normal, numai ca nu ati reusit sa continuati intalnirile) ... dar vad ca v-ati lasat la mana voastra ...
De fiecare data cand cineva iti spunea ceva tu ziceai ca-ti iei jucariile si pleci si-ti faci clubul tau ... pai unde e clubul tau ma?
Nu ne mai gasi pe noi vinovati, sau drept cei rai, marlanii care se cred prea tari, pt ca, considera ca au masini tari ... sau nu te mai exprima in asa fel incat sa faci lumea sa presupuna ca am zis chestii de gen, sau ca ne comportam intr-un anumit fel...
Probabil o sa spui ca nu te refereai la mine ... dar nu cred asta ... te refereai si la mine si la toti prietenii mei ... eu nu cred ca v-am mai deranjat cu ceva ... ca am spus ceva de rau de voi ... ce vrei? de ce vorbesti prostii?
Aleks, te rog sa nu stergi postul ... pt ca insinuarile lui mertan au nevoie de un raspuns, nu am spus nimic atunci cand erau intalnirile si vedeam o astfel de gandire, dar acum nu mai tac pt ca eu sau altul nu a spus nimic de el ca sa isi permita sa vb despre noi degeaba ... sa ne scoata ca niste marlani, ca niste snobi, niste infumurati ...