Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 10-06-06, 00:15   #1756
w00p

Stage 4

w00p's Avatar

Exclamation Re: masinile modificate din bacau

Quote:
Originally Posted by Andr3i
Si pana la urma ce masina ai ca tot nu ai spus? Si compari doua masini care nu au nici o treaba. Pune SL langa un H1 sau H2 si nici nu il mai vezi... sincer ai niste gesturi...

iti dau perfecta dreptate, sunt doua clase total diferite si opuse aproape
e ca si cum ai compara o bicicleta cu un tank
w00p is offline   Reply With Quote
Old 10-06-06, 03:10   #1757
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: masinile modificate din bacau

Ma oftica la om ca se lauda singur. Daca e cunoscator nu trebuie decat sa vina cu pareri bune pe aici si ne dam noi singuri seama ca e bun, nu trebuie sa zica el... si vad ca are ceva in special cu mine o fi vreun' dushman

Andr3i is offline   Reply With Quote
Old 10-06-06, 03:14   #1758
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by RaZv
Andr3i, masina mea e stock. Desi si eu am o masina "tunabila" o prefer asa .Nu cred ca ma voi apuca vreodata sa-mi tunez masina.De multe ori o masina in starea ei originala(plus niste jante adevarate, mari, daca vrei sa-i mai imbanatatesti aspectul) arata mai finutz decat una "tunarita" pe aici "dupa ureche".
In primul rand, daca pui niste jante la o masina, nu se numeste tuning in primul rand. E doar o chestie asa de styling... Si pana la urma tot nu ai zis ce masina ai...
Old 10-06-06, 13:58   #1759
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

nu e mort... poate ca unii privesc din "umbra" doar se uite pe forum si nu afirma nimik.
mertan is offline   Reply With Quote
Old 11-06-06, 12:00   #1760
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Si.....ma bucur ca te oftica!
Si ce daca
Old 11-06-06, 16:55   #1761
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Pai spune ca masina ai?E u VW de care?Si NKS e frumos dar spatele cam lasa de dorit..Evacuarile sunt cam strambe..
cristi_407 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-06, 20:47   #1762
DASCALUGABRIEL
Ford Driver

Stage 5

DASCALUGABRIEL's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by mertan
nu e mort... poate ca unii privesc din "umbra" doar se uite pe forum si nu afirma nimik.
mertane - unii prefera sa zica ceva doar cind au ceva de zis !nu doar de dragul postatului........
DASCALUGABRIEL is offline   Reply With Quote
Old 12-06-06, 01:04   #1763
w00p

Stage 4

w00p's Avatar

Quote:
Si wOOp.....parerea ta ma cam amuza......ai vorbit foarte filozofic :_))

daca spui tu.....
w00p is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 00:15   #1764
VWlad

Stage 2

VWlad's Avatar

Quote:
Originally Posted by DASCALUGABRIEL
mertane - unii prefera sa zica ceva doar cind au ceva de zis !nu doar de dragul postatului........
Bine ai mai zis omule...Decat sa postezi aiurea,fara rost,mai bine stai calm,si te afirmi doar cand ai ceva de zis...No Offense pt cine se simte...
VWlad is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 01:07   #1765
RaZv

Stage 5

RaZv's Avatar

Nu cred ca, conteaza asa mult ce masina am.N-as vrea sa ma trezesc cu niste zgarieturi pe ea... .Eu de multe ori m-am gandit ca poate si unii proprietari ai caror masini au ajuns pe site ar putea sa se simta deranjati.E masina lui,e munca lui.Daca vrea el sa si-o pozeze si sa si-o puna pe site,bine. Daca nu,nu. M-am mai uitat la un aspect, majoritatea membrilor de pe forum au sub 20 de ani( multi au 17-18-19 ani)...Poate unii n-ar trebui nici macar sa-si dea cu parerea, atata timp cat n-au invatat nici macar sa scrie corect. Asa mari "experti" in domeniul auto(nu zic tunning) sunt pustii astia de 17-19 ani? Eu nu prea cred. Poate ca totul se trage de la jocurile de pe calculator cu masini modificate....
RaZv is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 07:05   #1766
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

hai pe ca cefenea ca se face offtopic aici...
mertan is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 12:31   #1767
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

RaZV, hai ca m-ai spart la faza asta Tu ai 21, te consideri asa batran?
Old 13-06-06, 12:52   #1768
RaZv

Stage 5

RaZv's Avatar

Oricum una e sa ai 17 ani, alta e sa ai 21.Dar te-ai simtit?! Pentru ca si tu te incadrezi in grupa 17-19 ani .
RaZv is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 13:19   #1769
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

1. oricum ma incadrez in grupa ca scrie clar ca am 19
2. am scris mai mult pt ca vad ca te dai prea expert chiar as vrea sa ne intalnim odata sa vedem care stie mai multe despre tuning... si apoi mai discutam eu vin oricand sa ne intalnim sa avem o discutzie despre asta daca tot te dai asa expert... astept provocarea!
Old 13-06-06, 13:27   #1770
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Nu cred ca, conteaza asa mult ce masina am.N-as vrea sa ma trezesc cu niste zgarieturi pe ea... .Eu de multe ori m-am gandit ca poate si unii proprietari ai caror masini au ajuns pe site ar putea sa se simta deranjati.E masina lui,e munca lui.Daca vrea el sa si-o pozeze si sa si-o puna pe site,bine. Daca nu,nu. M-am mai uitat la un aspect, majoritatea membrilor de pe forum au sub 20 de ani( multi au 17-18-19 ani)...Poate unii n-ar trebui nici macar sa-si dea cu parerea, atata timp cat n-au invatat nici macar sa scrie corect. Asa mari "experti" in domeniul auto(nu zic tunning) sunt pustii astia de 17-19 ani? Eu nu prea cred. Poate ca totul se trage de la jocurile de pe calculator cu masini modificate....

Nu cred ca ar trebui sa-ti fie frica ca iti zgarie cineva de pe site-ul asta masina ... pt ca toti de pe aici suntem pana la urma pasionati ... si ... un pasionat (si nici un om cu catusi de putin bun simt) nu ar zgaria masina unui alt om ... asta mi se pare supremul gest de marlanie ... nu iti place un om sau e un "dusman", ii zgarii masina .... e marlanesc tare ...

Nu e o intepatura ... dar, tu ai zis ca ei tre sa invete sa scrie corect .... asa ca ... pt viitor .... tuning se scrie cu 2 de n .... si nu "tunning"
SFW is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -