Salutare tuturor!
Eu studiez Autovehiculele rutiere in Brasov, am inceput sa avem o gramada de proiecte de facut,asa ca am facut rost de o baza foarte mare de proiecte si informatii din domeniul auto.
M-am gandit ca ar fi frumos sa impart toate aceste informatii cu voi. Voi incepe cu niste proiect la o materie Mecanisme, se studiaza suspensii si mecanisme de directie!
Voi reveni cu multe alte informatii.
O zi buna!
P.S. Am foarte multe proiecte si schite in AutoCAD,insa nu stiu daca sa le postez , nu stiu cati dintre voi au AutoCAD-ul! Astept idei!
Aici am atasat poze din care cei care sunt mai incepatori in domeniu pot intelege mai bine cum functioneaza anumite motoare si subsisteme ale acestora!
Salut..Cei care sunteti studenti la AR ce zice-ti se merita sa ma duc la Autovehicule rutiere ? Se pune accent pe matematica ? Multumesc anticipat!!!!
Pai asta doar tu poti sa sti. Daca ai o atractie adevarata pentru partea reala si iti plac mult masinile n-ar trebui sa ai multe probleme. Sa sti ca nu e o facultate usoara, trebuie sa te ti putin de ea. O sa iti fac o comparatie dintre o fosta colega care e la ASE si un coleg de grupa la AR, niciunul nu prea a dat pe la facultate si nici nu s-a omorat cu invatatul, ea are o restanta iar el 4.
Sa sti ca se pune accent foarte mare pe matematica. Majoritatea materilor au legatura cu matematica, era si de asteptat nu?
Intradevar AR-ul este o facultate grea,dar daca te tii de ea, iesi un bun inginer. Matematica,foarte multa,cel putin 3 semestre (anul 1 si semestrul 1 din anul 2). Si in rest,totul contine matematica,cum spunea si Dragos.
Va mai atasez cateva chestii legate de automobile!
interesant...eu sunt clasa a12-a si ma pregatesc de bac si implicit de admitere care va fi la univ ovidius,la AR asa ca daca este cineva din Ctza student acolo mai ales in primul an,poate imi zice si mie cam cum merg treburile...