![]() |
Proiecte si informatii Autovehicule rutiere
4 Attachment(s)
Salutare tuturor!
Eu studiez Autovehiculele rutiere in Brasov, am inceput sa avem o gramada de proiecte de facut,asa ca am facut rost de o baza foarte mare de proiecte si informatii din domeniul auto. M-am gandit ca ar fi frumos sa impart toate aceste informatii cu voi. Voi incepe cu niste proiect la o materie Mecanisme, se studiaza suspensii si mecanisme de directie! Voi reveni cu multe alte informatii. O zi buna! P.S. Am foarte multe proiecte si schite in AutoCAD,insa nu stiu daca sa le postez , nu stiu cati dintre voi au AutoCAD-ul! Astept idei! |
Poze
16 Attachment(s)
Aici am atasat poze din care cei care sunt mai incepatori in domeniu pot intelege mai bine cum functioneaza anumite motoare si subsisteme ale acestora!
|
Organe
1 Attachment(s)
Prezentari ale unor organe din motor.
|
Re: Proiecte si informatii Autovehicule rutiere
mersii , si eu studiez AR , dar sunt abea anul 1
|
frumos, si interesant!
eu sunt in anul 2... |
1 Attachment(s)
Ma bucr ca va plac,am sa mai adaug informatii,acum nu prea mai am mult timp liber!
Aveti atasat niste calcule interesante pentru motorul cu aprindere prin scanteie! |
Eu sunt anul 1. Dar inca nu am nevoie de ele. Cel putin nu cred pana in anul 3-4.
|
Salut..Cei care sunteti studenti la AR ce zice-ti se merita sa ma duc la Autovehicule rutiere ? Se pune accent pe matematica ? Multumesc anticipat!!!!
|
Quote:
Sa sti ca se pune accent foarte mare pe matematica. Majoritatea materilor au legatura cu matematica, era si de asteptat nu? |
5 Attachment(s)
Intradevar AR-ul este o facultate grea,dar daca te tii de ea, iesi un bun inginer. Matematica,foarte multa,cel putin 3 semestre (anul 1 si semestrul 1 din anul 2). Si in rest,totul contine matematica,cum spunea si Dragos.
Va mai atasez cateva chestii legate de automobile! |
salutare ! si eu tot AR...de fapt AE :D si culmea,tot la brasov :) misto thread,chiar util ;)
|
2 Attachment(s)
Eu sunt anul III la Ingineria Transporturilor. Cam aceeasi materie cu A.R.
|
interesant...eu sunt clasa a12-a si ma pregatesc de bac si implicit de admitere care va fi la univ ovidius,la AR asa ca daca este cineva din Ctza student acolo mai ales in primul an,poate imi zice si mie cam cum merg treburile...
|
Sa nu te astepti sa ai prea multe colege :lol:
Oricum, bafta ! |
Quote:
in rest...sunt curioasa care e atmosfera,cum sunt profii,materiile,colegii?practica se face? |
All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2025 4Tuning