18-08-11, 10:47
|
|
PARTICIPANT CURSE
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [MERCEDES]
|
Re: Staţii CB (tip TIR) şi antene pentru maşină [discuţii generale]
Singura tara unde nu prea este voie,din ce stiu eu,este Austria,se plateste licenta pentru a transmite in CB...in rest e voie peste tot dar cu maxim 4w in FM.
18-08-11, 10:52
|
|
Member of: [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by cavaliere
Am primit cadou o statie avanti 40 wat si sapt viit plec in croatia. Aveti idee daca e voie pe acolo cu asa ceva? Sa nu o iau degeaba. Antena nu mai retin ce firma e , are 1,60 cred.
|
mai este un topic asemanator... din ce am inteles ce e peste 4 w e ilegal prin europa... aia din afara te verifica si ti-o confisca sau ti-o distrug...
pentru mai multe detalii cauta topicul ala...
|
|
|
04-09-11, 22:03
|
|
Member of: [VW] [AUDI]
|
sunt posedoru unei statii CB STABO By president + antena Ml145, super multumit, :X revin cu poze.
|
|
|
12-09-11, 18:53
|
|
Old School Cars
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by cristi.mk4
sunt posedoru unei statii CB STABO By president + antena Ml145, super multumit, :X revin cu poze.
|
bun bun...asteptam !
Vin si eu cu un feedback.
Am facut un drum de Germania cu un Midland alan 48 si antena de 145.
Foarte foarte multumit.
Cu ocazia asta ii salut si pe restul colegilor de trafic cu care impartasim vestile de drum.
Asfalt uscat colegi !
|
|
|
13-09-11, 01:18
|
|
Member of: [MERCEDES]
|
La 16 ani poti sa ii saluti pe copiii colegilor de trafic .
|
|
|
13-09-11, 01:30
|
|
Stage 3
|
f tare!!
|
|
|
13-09-11, 15:11
|
|
|
Doara mai sunt si deastia ce ei stau in dreapta si te inebunesc la statie si altul conduce.Stiu multe cazuri asa si dupaia cand dai prin statie tot is nervoi ca mucosi astia te exzapereaza.
|
|
|
13-09-11, 19:47
|
|
Stage 3
|
Te rog... sa nu vorbim asa!!! Ne amuzam si atat!
Pe de alta parte.. nu pot sa nu subliniez ca dupa modul in care scrii, ar trebui sa te abtii sa mai postezi pe forumuri (8 lacune in doua fraze aproape lipsite de inteles ..e cam mult!!)
|
|
|
13-09-11, 21:38
|
|
|
Quote:
Originally Posted by SOLENZAXJG
Doara mai sunt si deastia ce ei stau in dreapta si te inebunesc la statie si altul conduce.Stiu multe cazuri asa si dupaia cand dai prin statie tot is nervoi ca mucosi astia te exzapereaza.
|
dar mucosii care nu stiu bine limba romana, nu te exaspereaza ?! fac pariu ca esti genul de om care injura prin statie fara niciun stres, chiar daca il aud foarte multi participanti la trafic, care poate au si femei si copii prin masina... si care probabil injura si fara sens, vreun carutas sau biciclist, avand impresia ca respectivul il aude ... asta ne e tara, la aruncat cu c**** suntem primii !
|
|
|
13-09-11, 21:50
|
|
Old School Cars
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by cavaliere
La 16 ani poti sa ii saluti pe copiii colegilor de trafic . ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
|
Quote:
Originally Posted by SOLENZAXJG
|
Nu puneti toti oamenii in aceeasi oala prieteni.
Pentru simplul fapt ca circul cu o masina cu statie de emisie receptie nu inseamna ca induc alti soferi in eroare.
E usor sa arunci cu cuvinte, nu ? ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Drumuri bune !
|
|
|
14-09-11, 14:05
|
|
|
Acuma pe forum toti is buni si faimosi si nustiu ce dar parca te vad pe masina cum esti nu are rost sa tot vorbim.
|
|
|
16-09-11, 11:41
|
|
Dacia Driver
Member of: [DACIA] [FORD]
|
Cine sta in Ploiesti sau trece noaptea prin zona orasului poate auzi pe statie un specimen care face ca toate animalele ...
|
|
|
16-09-11, 12:25
|
|
Member of: [Fiat] [Nissan] [VW]
|
Am si eu pe masina o statie uniden ceva model mai vechi si o antena din aia naspa la 50 lei . Sunt destul de multumit de ele doar ca statia , in unele locuri (cam in multe) incepe sa baraie singura . Daca mut squelch ala (sau cum ii zice) , nu mai aud pe nimeni . Multa lume face misto de mine ca de ce mi-am pus statie pe buburuza asta dar cu tot cu statie m-a luat radaru de 2 ori
|
|
|
16-09-11, 13:10
|
|
Stage 3
|
deniel: Ala e criminal... eu vin de 2-3 ori pe luna in Ploiesti si cand ma apropii de oras incepe sa ma exaspereze!!! De muuult timp face asa... Eu personal i-as interzice sa mai respire!!
razvy: Schimba antena!! Dar vezi sa nu treci de la o antena proasta la o antena o idee mai putin proasta pt ca o vei mai schimba inca o data!! Multi fac si a doua oara greseala asta.
|
|
|
16-09-11, 17:54
|
|
|
Quote:
Originally Posted by deniel
Cine sta in Ploiesti sau trece noaptea prin zona orasului poate auzi pe statie un specimen care face ca toate animalele ...
|
si in targoviste avem un astfel de specimen ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) numai ca asta pe langa faptul ca reproduce sunete facute de diferite animale, mai si ragaie ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) cateodata stau si ma intreb ca tampitu' cata apa minerala bea baiatu' asta, ca ragaie cate 20-30 minute fara oprire
|
|
|
|
|