Quote:
Originally Posted by DT"M"
Salut!Iti urez bafta in continuare o sa fie ceva de munca.
Am o intrebare in postul #501 poza cu cele 3 palete ma intereseaza daca a3-a culoarea (cea mai deschisa) este candy sau ceva normal eventual si codul sau de la ce este te rog.
Multumesc !
|
Cea mai deschisa este Candy Red Carizzma paint...
nu este un cod de culoare personalizat , doar ca trebuie sa vb cu cineva ce are standul de vopsea Carizzma.
Quote:
Originally Posted by Sparkle_81
Din prizma modificărilor.
|
Nu mai circula zi de zi de 2 ani.... modificarile pe care le are in acest moment chiar nu sunt de zi cu zi ( sigur ti-ai dat seama si tu de treaba asta ) insa intentionez sa o menajez cat pot eu de mult... avem un oras de cacat (Avand in vedere , gropi linii de tramvai ..etc)..dar ne conformam
Quote:
Originally Posted by B-53-SDP
Salutare !
Ce se mai aude de masina ? Nu e gata ?
|
Salut , la masina in acest moment se lucreaza....este demontata in totalitate ... am achizitionat aripi noi Bmw , capota noua Bmw , praguri de m in x , bara fata (am inlocuit bara veche pt k ca a avut un eveniment in ziua cand am plecat la fest si s-a deplasat putin intr-o parte (iar eu nu vreau sa o repar) am mai achizitionat pompa servo noua de la Bmw , am achizitionat toate chederele de caroserie noi (Bmw) se incearca o reparatie la trapa (nu mai culiseaza in sus) si pot sa mai spun ca am in prezent 2 seturi(jante de strada ) si unul mai aparte...care isi va face aparitia la momentul oportun !
Intenionez sa imbrac scaunele si banchetele .......dar inca nu stiu daca voi mai avea fonduri..probabil ca va ramane pentru anul 2017...
In rest... cu fotografiile am lasat-o balta.... vor exista fotografii la primul eveniment unde va participa.... (M-AM SATURAT DE TARANI CARE COMENTEAZA PE LA COLTURI SI EI NU FAC ABSOLUT NIMIC , STAU SI PIERD TIMPUL PE INTERNET....EU FIIND UN OM CARE DOARME MAXIM 7 ORE PE NOAPTE SI IN REST MUNCESTE )
Va salut pe toti cu respect !