11-03-15, 13:42
|
|
 Stage 5
|
Re: E36 - coupe SXL
Quote:
Originally Posted by Mircea-Finutz
vb ca sa nu adormi tu. un motor nu se duce cu una cu doua, daca nu a fost niciodata fiert sau mers fara ulei sau vreo problema nestiuta, NU ARE VOIE sa se duca segmentii asa cu una cu doua. pe cand al lui Marian a avut probleme de cand l-a luat, asa ca pana sa dai tu sfaturi experimenteaza cu ale tale (eu am facut-o si stiu clar ca un motor nu cedeaza asa repede daca e cum trebuie) si dupa aia vino sa dai sfaturi de genul asta.
|
Pana sa iau hotararea de a schimba motoru de 2.8 voi desface chiulasa sa vedem ce este acolo !
Am inteles ca pot fi supapele de pe evacuare facute praf... si motorul sa nu aiba nimic !
Vedem !
Daca sus nu sunt probleme si au cedat segmentii , sigur voi pune 3.0.... daca sunt probleme doar sus , si jos nu...raman cu 2.8 !
|
|
|
11-03-15, 14:27
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
na vasile smecherie  )
s-au dus supapele da-le'n saracie....
|
|
|
11-03-15, 19:09
|
|
 Stage 5
|
Aceeasi problema a patit si fostul meu motor de 2.0 . La 140 a primit a-2 in buze  ) Rezultatul a fost urmatorul , 12 supape strambe si distributia sarita  Segmentii nu au nici-o treaba , nu are rost sa arunci un motor nou pentru un set de supape si o distributie ....  Bafta !
|
11-03-15, 20:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alin-007
Aceeasi problema a patit si fostul meu motor de 2.0 . La 140 a primit a-2 in buze  ) Rezultatul a fost urmatorul , 12 supape strambe si distributia sarita  Segmentii nu au nici-o treaba , nu are rost sa arunci un motor nou pentru un set de supape si o distributie ....  Bafta !
|
la mine motorul merge rotund , trage la fel , in schimb da un fum ca si cum ar fi luat ceva foc..
zici ca e motor pe aburi , nu pe benzina .....
cateodata daca o calci la fund , mai intai intrerupe de 2-3 ori apoi trage...(dar am gasit ulei prin admisie , bla bla...e jale ) !!!
il desfac si vad ce are !!!!! daca e compromis ma pis p el , pun altu , mai astept 1-2 luni si gata !!!
mai bine sa iasa ce trebuie , decat o carpeala !
|
|
|
11-03-15, 21:40
|
|
 Stage 5
|
Parerea mea este sa cauti un motor cu km putini si sa il montezi asa stok . Piesele ce le gasesti acum la magazine nu au nici-o treaba cu ce puneau nemtii in uzina ...
|
|
|
11-03-15, 23:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alin-007
Parerea mea este sa cauti un motor cu km putini si sa il montezi asa stok . Piesele ce le gasesti acum la magazine nu au nici-o treaba cu ce puneau nemtii in uzina ...
|
Frate am mai avut discutia asta cu un "arogant" ...ca motoarele desfacute nu mai sunt motoare !!!!
Nu este adevarat , sunt oameni pe la curse ce au facut motoarele de la 0..... cu piese de la magazine....... !!!
Nu se mai fabrica clar nimic , cum se fabrica in urma cu ceva timp....dar asta nu inseamna ca ce este pe piata nu este bun !!
Prefer un motor refacut decat unu cu 300.000km originali !!!
|
|
|
13-03-15, 23:20
|
|
 Stage 5
|
si benzinaru cedeaza  stiu ca vei reveni inapoi cu ceva mai bun, sigur motoru nu are nimic grav..
|
|
|
14-03-15, 07:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by gaby17
si benzinaru cedeaza  stiu ca vei reveni inapoi cu ceva mai bun, sigur motoru nu are nimic grav..
|
cedeaza cand il exploateaza idiotii ca pe barcile cu motoare....
fratimiu era atat de fascinat la volan ca ii tremurau mainile... zici ca avea avionu pe mana , nu o masina....
Asta e..... astazi aflam..
|
|
|
14-03-15, 07:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Cu cine lucrezi acum la mecanica?
|
|
|
17-03-15, 08:23
|
|
 Stage 5
|
Acelasi lucru l-am facut si eu ...  ) dar nu-mi parea rau de motor in caz de ceva. La 120 i-am dat a 2-a direct , au inceput sa scartaie rotile pe spate si s-a oprit motorul . Am crezut ca l-am distrus , dar a scapat
Acum cand schimb brusc imi da putin in ambreiaj... o sa-l schimb cu tot cu motor , nu mai tin porcaria asta de m40b16 pe ea  ) cele mai panarame motoare...pe curea.
Inca nu-s hotarat... 1.8is sau 2.0 ...
|
17-03-15, 13:10
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sprite
Acelasi lucru l-am facut si eu ...  ) dar nu-mi parea rau de motor in caz de ceva. La 120 i-am dat a 2-a direct , au inceput sa scartaie rotile pe spate si s-a oprit motorul . Am crezut ca l-am distrus , dar a scapat
Acum cand schimb brusc imi da putin in ambreiaj... o sa-l schimb cu tot cu motor , nu mai tin porcaria asta de m40b16 pe ea  ) cele mai panarame motoare...pe curea.
Inca nu-s hotarat... 1.8is sau 2.0 ...
|
fi atent ce iti spun am avut 2.0 !
consum in oras zilnic 13-14 !
am acum 2.8 consum zilnic in oras 10 cel mult 12 !
nu pune 1.8 is sau 2.0.... au un consum prea mare pentru potentialul lor !
Succes !
|
|
|
17-03-15, 20:35
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [DACIA]
|
Te-ai gandit Mariane sa duci masina la un preot? 
Numai belele ai pe cap,dar lasa ca le rezolvi ca de obicei.
Bafta in continuare.Urmaresc cu drag acest thread
|
|
18-03-15, 07:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by R.Equinox
Te-ai gandit Mariane sa duci masina la un preot? 
Numai belele ai pe cap,dar lasa ca le rezolvi ca de obicei.
Bafta in continuare.Urmaresc cu drag acest thread 
|
masina nu va fi cumparata niciodata la un pret real .
sunt foarte multi ce cauta e36 pe 1200-1500 de euro si inmatriculate si cu pachet m.
nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar unii chiar nu merita sa aibe asemenea masini  !
iar in legatura cu aceste belele , apar mereu la masinile vechi , nu inseamna ca e o masina ghinionista sau ceva de genu , mi-am ridicat afacerea datorita acestei masini , in urma cu 2 ani am achizitionat-o si timp de 14 luni am circulat cu ea zi de zi in Bucuresti , fara sa cada ceva la ea , fara sa am probleme , am facut doar revizia si atat .
TImp de 14 luni o masina ce are 20 de ani vechime a facut 11.000km in Bucuresti si nu a avut nici o problema... (am mentionat asta ca mai sunt unii oameni ce incep cu comentarii , ce masina cu ghinioane , etc) s-au intamplat numai lucruri naspa exact cand a fost pe mana altor persoane... la mine nu s-a intamplat nimic .
Si daca doamne fereste va patii ceva , iau alta caroserie si fac alta , din nou !
|
|
|
18-03-15, 11:55
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu
masina nu va fi cumparata niciodata la un pret real .
sunt foarte multi ce cauta e36 pe 1200-1500 de euro si inmatriculate si cu pachet m.
nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar unii chiar nu merita sa aibe asemenea masini  !
iar in legatura cu aceste belele , apar mereu la masinile vechi , nu inseamna ca e o masina ghinionista sau ceva de genu , mi-am ridicat afacerea datorita acestei masini , in urma cu 2 ani am achizitionat-o si timp de 14 luni am circulat cu ea zi de zi in Bucuresti , fara sa cada ceva la ea , fara sa am probleme , am facut doar revizia si atat .
TImp de 14 luni o masina ce are 20 de ani vechime a facut 11.000km in Bucuresti si nu a avut nici o problema... (am mentionat asta ca mai sunt unii oameni ce incep cu comentarii , ce masina cu ghinioane , etc) s-au intamplat numai lucruri naspa exact cand a fost pe mana altor persoane... la mine nu s-a intamplat nimic .
Si daca doamne fereste va patii ceva , iau alta caroserie si fac alta , din nou !
|
Lasa ca o vei face tu, a fost un mic ghinion atata tot, spor la treaba si sa ne ti la curent  .
|
|
|
18-03-15, 11:58
|
|
 Stage 4
Member of: [2 Roti] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu
|
L!KE ! Asta ar trebui sa fie mentalitatea fiecarui pasionat...
|
|
|
|
|