Quote:
Originally Posted by Shobo2020
Foarte frumoasa masina! Se vede ca ai vopsit-o la Robert, omul e meserias, mi-am facut si eu un Renault la el, si a iesit bomba! Stiu cum e sa bagi o gramada de bani in masina(si sa nu ii mai scoti vreodata), dar si placerea care o ai cand mergi cu ea ...  . Sa te bucuri de masina maxim si fara probleme!
|
in ciuda unor vorbe "urate" despre Robert si Sese , eu pot afirma clar si raspicat ca sunt multumit de ceea ce au facut ei pentru masina mea...
A existat o mica problema la care s-a facut un retus , se intampla atunci cand lucrezi "cu mainile" si asta este de inteles ( eu muncind doar cu mainile si intelegand)
S-a tinut de cuvant Robert si a iesit totul super !
Sunt multumit maxim si recomand cu incredere RS TUNING , chiar daca unii ii vorbesc de rau din anumite orgolii (pe care eu nu le inteleg) !
Nu stiu ce vopsea ai avut de la Robert , dar vreau sa iti spun ca la mine masina in functie de unghi nici o piesa nu este aceeasi culoare cu cea in care te uiti.....si se prezinta 5 nuante in functie de unghi (Rosu aprins , visiniu , mov , albastru si cand bate soarele perla este aurie+ un functie de unghi atunci cand bate soarele exista si un metalizat foarte puternic in substrat ) este ceva deosebit.....clar daca imi mai fac o astfel de masina , va fi aceeasi culoare !
Multumesc pentru aprecieri , nu m-a interesat niciodata sa imi returnez banii , eu fost ai mei , munciti , mi-am dorit sa o fac asa , mi-am facut si nu ma mai intereseaza cand incep altii sa vorbeasca de rau !