Quote:
Originally Posted by s3rgyu
E ce trebuie. Satisfactia cred ca e pe masura. 
|
este

...frange gaturi multe pe strada
Quote:
Originally Posted by 911lau
Marfa , imi place foarte mult eleronul , parerea mea e ca ii da un aer mult mai elegant in combinatie cu noua culoare !
Sa o stapanesti sanatos !
|
multumesc , de cand a fost vopsita prima data am vrut aceasta culoare , insa nu am gasit pe nimeni capabil sa o vopseasca ...pana am dat de Rs Tuning !
Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Superba! Nu cred ca este alta lafel de ingrijita.
|
multumesc mult , cu siguranta mai sunt cateva masini intr-o stare la fel de buna , sau poate chiar mai......... nu concurez cu nimeni la asa ceva , masina a fost facuta dupa bunul meu plac sa ma plimb duminica
Quote:
Originally Posted by MiculJon
Foarte foarte frumoasa masina !
Ceva poze cu interiorul ? 
|
scaunele au fost imbracate in alcantara negru acum 2 luni , aseara am montat si plafonul cu stalpi din acelasi material ...
zilele astea urmeaza si fetele de usi
Quote:
Originally Posted by alin-007
Bine ca mi-am cumparat ochelari de soare  noua culoare este ce trebuie ! O idee , parca ar merge un set de jante ceva mai spectaculos 
|
alin , alte jante chiar nu vreau ...asta le-am dorit de mult timp... sunt "de acolo"
Quote:
Originally Posted by Andreynyo
Intrebare, asta a fost sursa de inspiratie? 
E foarte frumoasa, felicitari!
|
nu pot sa spun ca este prima data cand vad masina din pozele puse de tine , dar eu niciodata nu voi pune asemenea jante sa violez aripile , si niciodata nu voi putea merge atat de jos cu ea la noi in Bucuresti .
Multumesc pentru aprecieri !