Quote:
Originally Posted by MiculJon
superba culoarea
|
In aceasta iarna masina intra la o reconditionare completa .
Vor fi demontate toate piesele actuale , se va sabla caroseria datorita faptului ca exista in acest moment un strat mult prea mare de vopsea , se vor reface punctele fixe de prindere ale lufturilor (datorita unor demontari precare , superficiale ) masina are decalate prinderile
Astept un alt set de jante ce vor intra la cromat , vopseaua va fi "CANDY " nu un rosu metalizat ca pana acum, se vor vopsi interioare cu tot cu portbagaj , motor , caroserie (fapt ce nu a fost facut inainte NU STIU DIN CE MOTIVE , EU AM PLATIT) , vopseaua de baza va fi de la Carizzma , eleronul va fi refacut intr-o turnatorie - baza va fi element din fibra de carbon , sunt inca sceptic daca voi monta un airride sau o suspensie D2 fixa cu brate si flanse pentru a regla un camber cat se poate de agresiv ...
Va avea parte de o tinichigerie la capitolul aripilor pentru a introduce rotile sub aripa chiar daca au 10.5 j pastrant o forma cat se poate de originala , procedeul va avea la baza reconstructia aripilor din tabla, cu modificarea prinderilor barii spate , constructie facuta manual de catre Dan Cirstea (
https://www.facebook.com/Dandu-Auto-...25412374199875)
Va tin la curent cu starea masinii !