Quote:
Originally Posted by Sparkle_81
Sa inteleg ca mergi pe 11j pe spate.
Felicitări!
|
Salut , voi merge pe 10 j (intentia mea este urmatoarea ) atunci cand am montat pernele am zis clar ca nu voi merge cu ea ridicata cum merg toti (ca le ating aripile ), eu doresc sa merg cu masina la aceeasi inaltime cu cea pe care am avut in acesti 2 ani (chiar daca am montat perne , doresc sa ma folosesc de ele doar cand este cazul sa o ridic (gen parcari subterane ) si sa o las jos cand doresc (adica parcata ..pentru impresie artistica ).
Daca puneam roti de 11j spate masina suferea foarte mari modificari de caroserie (spatele trebuia latit cu tot cu praguri - ceva gen Delta Integrale...nu mi-am dorit asa ceva , doresc o linie cat se poate de originala si fara stresul aripilor/jantelor....
In fotografiile ce le-am postat o sa observi ca exista acolo un suport de bara custom ( ca si aripile ) facute de mana lui....toate vor pastra linia

dar ne adaptam cu 10j sub aripa

!
Quote:
Originally Posted by TuRbO1
Se vede de la cativa km, care are meseria pe mana.
Tinichigi, vopsitori si mai ales mecanici, vezi la orice colt de strada. Cunosc servisuri mari, care habar nu au ce fac acolo. Atat timp cat iese banu, dai in p..a mea pe clienti. Maine se intorc iar, si asa vin bani de la fraieri.
Toti se dau ca stiu.
Toti se pricep la politica, femei, tehnica si fotbal.
Bravo baiete si saluta-l pe meserias.
|
Am vopsit masina asta de 3 ori pana acum

si de fiecare data la fiecare vopsitorie a avut ceva care sa ma nemultumeasca (Astfel incat sa iau decizia de a baga masina din nou la vopsit) in prezent am ales un om foarte scump ca mana de lucru (in domeniul meu si eu sunt un om scump pt serviciul pe care il prestez , dar imi fac si meseria asa cum trebuie facuta ) l-am ales pt k atunci cand am vazut pe internet ce face mi-am spus foarte clar.
Merg la el....... daca nici la el nu iese masina asa cum imi doresc , renunt la aceasta pasiune...
Pot sa spun ca in prezent masina are 5 luni de cand este la el , si mi-a spus ca va fi gata undeva prin luna Mai la sfarsit.
Nu ma grabesc nicaieri , imi place enorm cum lucreaza , si ce fel de om este .
Sa va mai spun ca am vopsit masina cu garantie 10 ani , si ca raspunde de tot ceea ce a facut la aceasta masina printr-un contract ???
Unde gasiti asa ceva in Romania ?
Va mai atasez niste poze ,sa va faceti o idee mai ampla cum se lucreaza !
Multumesc pentru ceea ce ai scris si mentionez ca ai perfecta dreptate

!