In fiecare zi vad cate o surpriza faina pe topicul asta, nu iei pauza deloc ) Numai piese de calitate si upgrade-uri misto RH ZW1 sunt jantele din poza, ar da bine de tot pe masina asta, dar parca trebuiesc reconditionate si astea destul de serios si trebuie si flanse adaptoare daca nu ma insel. Voiam si eu RH ZW3 la un moment dat pt masina mea si am renuntat la idee din cauza la flanse/lene )
In fiecare zi vad cate o surpriza faina pe topicul asta, nu iei pauza deloc ) Numai piese de calitate si upgrade-uri misto RH ZW1 sunt jantele din poza, ar da bine de tot pe masina asta, dar parca trebuiesc reconditionate si astea destul de serios si trebuie si flanse adaptoare daca nu ma insel. Voiam si eu RH ZW3 la un moment dat pt masina mea si am renuntat la idee din cauza la flanse/lene )
Am pus poza numai pentru model informativ.Jantele nu sunt cele din poza.Poza este preluata dintr-un anunt, ce am gasit in prima cautare.Jantele care vreau sa le iau arata cam la fel, si trebuiesc reconditionate, dar le fac nu e problema.
Referitor la distantiere nu am stres pentru ca alea le fac acasa am strung imi fac pe ce dimensiune vreau.Cumpar rola de aluminiu si imi fac 10 distantiere daca e nevoie.Am mai facut anul trecut la un E28 si le-am scos perfect, nu bateau nu nimic, alea chiar nu sunt o problema!
Astazi am terminat cu mecanica!
Masina se prezinta foarte bine acum, nu se mai aude nimic pe la articulatii, este foarte stransa, chiar imi place!Garda la sol e destul de ok pentru o suspensie fixa,dar imi place cum sta acum.Este foarte precisa si directia, franele la fel, totul e ok.Nu am apucat sa merg prea mult cu ea, dar cat am mers mi-a facut plecere.Evacuarea urla cam rau, nu ma deranjeaza in cabina dar afara se aude cam tare.O sa imi cumpar o finala buna tot de inox.
Am primit azi dimineata si bara spate de la userul CRL si cotiera care o voi trimite la retapitat impreuna cu volanul!
Am pus ceva poze cu ea nespalata, dar nu am avut timp astazi sa ajung la spalatorie, maine dimineata o duc si apoi plec cu ea spre Bucuresti.Sa vad maine cum se comporta la drum.
Acum in 2 saptamani sper sa adun banii pentru vopsit, si ma apuc de dezmembrat.Mai am nevoie de cateva piese(praguri, pleoape,parbriz, far bosch de stanga...) si materialele pentru vopsit.Daca totul decurge conform planului in 2 saptamani o desfac!
Marti ma duc sa roluiesc jantele, in caz ca nu le schimb maine seara.....
Revin maine cu un video in mers, si ceva poze cu ea curata.
Am testat masina ieri cam 200 de km.Totul e ok, pe articulatii, sta super pe drum acum, nu se mai aude nimic in ea.Toba afara face galagie destul de mare zic eu, dar in masina nu e deranjant deloc.Chiar se aude foarte frumos, accelereaza liniar, nu balbaie deloc.Sunt multumit de ceea ce am realizat pana acum.
Aveti idee unde pot imbraca un volan in piele?Dar sa fie in Bucuresti, pentru ca as vrea sa il duc chiar azi si sa il faca pana vineri...
Astazi am indreptat si jantele mele, pentru ca erau lovite.Au iesit bine, nu se mai simte nimic in masina acum.Oricum le dau la schimb cu altele si mai dau diferenta.Acum sa vad ce gasesc la pret acceptabil, si sa vina bine pe masina.Pe astea le vopsesc tot alb saptamana viitoare.
Interiorul e de nota 10+!A venit odata cu masina sau e pus after.....
Interiorul este pus de mine.Masina am luat-o zob pot spune.Imi pare rau ca nu am postat de la inceput.Este al 3-lea interior care l-am pus pe masina.Inital a fost un gri urat, inclusiv fetele de usi si bordul+mocheta, apoi am pus eu textil pe negru si acum asta piele bej.Urmeaza sa schimb mocheta tot pe bej si bordul.La interior mai am nevoie de inele pentru ceasurile de bord si 2-3 plastice mici care sunt lipsa la cotiera.Sper ca in 2-3 saptamani maxim sa o desfac pentru vopsit si montat totul ca la carte.
Quote:
Originally Posted by Sparkle_81
Neica, imi place !!!
Ms frumos!!
Quote:
Originally Posted by motzu
frumos ce faci tu aici
bafta multa!
Hmmm hai sa o vedem si pe a ta!Eu mai am pana o bag la vopsit!
Ce spuneti de jantele astea?Ar veni bine pe masina? BBS RF 17 modulare cu ET 15 si 8j.
Sunt aproape cumparate, duminica le iau.M-am gandit la anvelope 215 40 17 pe spate si pe fata eventual 205 40 17.
Problema e ca nu au capace, incerc sa caut daca nu vad eu cum le fac sa fie ok.
...asa fara capace parca lipseste ceva, si, parerea mea e ca ar da mai bine cu miezul vopsit intr-o culoare, oricare ar fi...acum gusturile nu se discuta
uita-te la ultimele posturi de la topicul meu sa vezi cum vin pe masina (e adevarat ca ale mele sunt mai late, dar poti folosi distantiere pe spate eventual)
cel mai important e sa-ti placa tie......restul nu are importanta...
...asa fara capace parca lipseste ceva, si, parerea mea e ca ar da mai bine cu miezul vopsit intr-o culoare, oricare ar fi...acum gusturile nu se discuta
uita-te la ultimele posturi de la topicul meu sa vezi cum vin pe masina (e adevarat ca ale mele sunt mai late, dar poti folosi distantiere pe spate eventual)
cel mai important e sa-ti placa tie......restul nu are importanta...
Oricum vreau sa le fac ca ale tale.Nu au capace, voi face mizeul pe o culoare si un centru capac BMW.Nu stiu, sa vad duminica.Le iau ieftin,acum sa le vad live...