13-03-12, 14:37
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [2 Roti]
|
Re: E36-le meu.Masina care ma face fericit!
Quote:
Originally Posted by RIcKO
ce preturi au powerflex ? sunt si eu tentat de operatiunea asta , dar pt toata masina
|
Scz de offtopic: http://store.vacmotorsports.com/powe...ngs-p2423.aspx
|
|
|
13-03-12, 14:55
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [BMW]
|
Exact alea le-am schimbat si eu toate!
Pe fata cei doi pivoti si bucsile de la lonjeron+ bielete capete bara si bucsile de la bara stabilizatoare.
Pe spate am schimbat exact cele 4 galbene din linkul tau(nr 10 si 11), alea de tin puntea fixata pe caroserie sunt 4 bucsi mari, si cele doua laterale de tin puntea fixata acolo in prag(nr 3).Restul erau mai mult decat tun.
Eu majoritatea pieselor le iau de la autokarma pentru ca au preturi foarte bune si ai posibilitatea sa comanzi online exact ce doresti pe mai multi producatori.
|
|
|
13-03-12, 15:08
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [2 Roti]
|
Full Powerflex varianta dura nu recomand decat pentru o masina de drift sau drag
Am mers cu un urs turbo care avea asa ceva si simteai si un muc de tigara cand treceai peste el in schimb isi faceau treaba perfect.
Apropo ai intarit cumva prinderea pe caroserie la puntea spate?
13-03-12, 15:49
|
|
Stage 5
|
Nu am modificat nimic la masina.Am avut un suport rupt la punte, daca te uiti in paginile anterioare, ala l-am sudat la loc cu CO2 si atat.S-au fixat perfect toate pana acum.Mai montez bara de rigidizare intre amortizoare pe fata.Masina nu o folosesc la drift sau alte chestii ci masina de zi cu zi pentru mine,Fac aproximativ 400 de km saptamanal cu ea.Pentru alergat o sa imi fac incepand din iunie(ca atunci am timp de lucru) un TRABMW (2.5 non vanos, 4x4.... aproape street legal) dar voi prezenta la momentul potrivit.
|
|
|
13-03-12, 22:06
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
superb tot ceea ce am vazut pana acum
mult succes in continuare
|
|
|
14-03-12, 20:03
|
|
Stage 4
|
ohoo...iti merge bine ma....vezi ca nu am uitat ce ai promis ))...vezi ca a venit vremea frumoasa...asa pana o vopsesti ...bafta in continuare..
|
|
|
14-03-12, 22:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by al1ca
ohoo...iti merge bine ma....vezi ca nu am uitat ce ai promis ))...vezi ca a venit vremea frumoasa...asa pana o vopsesti ...bafta in continuare..
|
Sigur.Un rand de anvelope il prajim!
|
|
|
16-03-12, 22:03
|
|
Stage 5
|
Salut.
Astazi am reusit intr-un final sa ma apuc de montaj.Dupa ce am frecat la caroserie pana mi-au iesit ochii. Am curatat toata podeaua, am dat mastic pe unde era cazul, am spalat podeaua cu nitrodiluant si pe urma am dat 2 straturi de antifon.
Ramasesem fara antifon, si numai bine s-a nimerit treaba sa gasesc o galeata de antifon pentru ambarcatiuni.L-am luat de la niste muncitori de pe santier, care il foloseau pe galeriile unui baraj de acumulare.(nu stiu ce si cum), dar se face ca piatra pe masina.Mi-a placut textura lui, dar trebuia diluat cu nitrodiluant.Mi-am preparat in alta cutie si am dat toata masina pe dedesub, urmand sa dau si prin interior dupa ce scot mocheta.
Treaba cu antifonatul a durat ceva pentru ca a fost migolasa curatirea si degresarea luandu-mi aproape 4-5 ore pana am terminat cu ,,spoitul''.
Apoi m-am apucat de montaj, am pus cat am putut pana s-a lasat seara, si mi-am pregatit restul pieselor pentru maine.
Maine intentionez sa o pun pe roti, si sa termin evacuarea.Acum va merge mai repede treaba.
Am cumparat noi si aparatorile de noroi ca sa potriveasca perfect cu bara, sa nu fie nevoie sa fac tiganie.Momentan le montez tot pe cele vechi pana voi desface masina pentru vopsit.
Las pozele sa vorbeasca.....
. Numai bine!
Last edited by florineluspr; 16-03-12 at 22:08.
|
|
|
16-03-12, 23:14
|
|
Stage 5
|
ma bucur de fiecare cand citesc topicul tau!bravo!aparatorile sunt afetrmarket?daca da,sper sa nu ai problemele care le-am avut eu la montaj!nu se potriveau gaurile,a trebui sa trag de ele ca dracii...si ieri cred ca s-a desprins una,cand iau viraj aud cum atinge in ele!bafta cu masina!chiar un big like de la mine!
|
|
|
16-03-12, 23:22
|
|
Stage 5
|
Cred ca sunt aftermarket, habar nu am dar OEM slabe sanse.Le-am luat noi in speranta ca se pupa perfect cu bara noua.Le am si pe cele oem pe masina, dar am una putin frecata, si nu mai sunt in perfecta stare.Sper sa se potriveasca, dar aflam la montaj, dupa ce voi vopsi masina.Sper ca prin aprilie sa fac lucrul asta, peste vreo 3 saptamani,depinde de timp.
|
|
|
16-03-12, 23:29
|
|
Stage 5
|
ale mele sunt luate de pe autokarma,au fost vreo 50 lei.nu le luam dar nu am gasit nimic sh care sa-mi placa si am zis,hai sa-mi iau si eu noi.asa ca sfatul meu e sa nu le arunci nici pe alea oem pana nu le montezi!
|
|
|
16-03-12, 23:35
|
|
Stage 5
|
Tot 50 am dat si eu si tot la autokarma.... sper sa se potriveasca.Acum Dumnezeu stie, alea OEM nu le arunc ca mai am nevoie de ele la alta masina.(mai am un e36).Astea par ok in mare parte dar nu se stie niciodata.Maine le montez pe alea originale pana ma apuc de vopsit.
|
|
|
17-03-12, 19:54
|
|
Stage 5
|
Salut.
Astazi m-am chinuit aproape toata ziua cu evacuarea.Am finisat prima parte, am montat sonda lambda pe ea,(gaurit, filetat) si apoi am fixat-o definitiv pe masina.Apoi am definitivat partea fata ceea ce incepusem ieri, am strans bine totul, mai am de pus barile stabilizatoare, discurile pe fata, etrierii si de aerisit franele.
M-am apucat de toba finala.Ea mi-a mancat astazi cam 3 ore.Am indoit tabla, i-am dat eu o forma cum am putut,dar vine bine in compartiment pe masina.
Referitor la constructia ei, Dumnezeu cu mila cum se va auzi.Am facut eu ceva compartimente, site cum am vazut prin altele, dar nu se stie cum va suna.Este aproape terminata finala, mai am de pus capacul si tips-ul, dar le sudez la urma, dupa ce o leg cu cealalta si o pozitionez fix, ca sa vad cum imi vine pe langa difuzor.E migala mare cu evacuarea asta, dar sper sa fie ok, altfel voi fi nevoit sa imi caut alta finala.Atasez ceva poze, si va rog sa imi spuneti si parerile voastre, eventual daca as mai putea schimba ceva prin ea....
Luni o montez pe masina si aflam adevarul, dar pana atunci pauza.
Numai bine
|
|
|
17-03-12, 20:36
|
|
Stage 5
|
Meserie ce ai facut pe dedesupt , finala sa sune bine ce sa zic dai bataie ca-i dai bine .
|
|
|
17-03-12, 21:53
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team]
|
foarte tare finala care ai facuto,ii personalizata .....bafta pe mai departe,nota 10 pt.ce faci,sigur nu mai ai problema cu rugina.....
|
|
|
|
|