24-02-12, 10:51
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [BMW]
|
Re: E36-le meu.Masina care ma face fericit!
Nu stiu ce culoare sa dau jantelor.Oricum masina clar va ramane acceasi culoare chiar daca o voi revopsi total, dar jantele saptamana urmatoare ajung la indreptat, pentru ca sunt putin lovite, le aranajez cum trebuie si nu stiu cum sa le fac.Ceva sa dea bine pe masina, nu ar arata rau nici pe alb, sau sa le fac culoarea lor originala si apoi sa le lacuiesc.Nu prea am ideei in legatura cu ele.Orice sugestie este binevenita.
|
|
|
24-02-12, 21:39
|
|
 Stage 4
Member of: [VW] [Street 4 Cars]
|
Frumoasa masina, te-am vazut azi pe la John, urcai in Gavana, mi-au atras atentia jantele.
LE: Hm, ciudat erau aceleasi jante vopsite aceeasi culoare. Aa..si parerea mea ale tale ar merge vopsite culoarea originala.
Last edited by ADi 9n; 24-02-12 at 21:59.
|
|
|
24-02-12, 21:55
|
|
 Stage 5
|
Salut. mai mult ca sigur ai confundat masina.Astazi intradevar am fost in Pitesti dar nu cu BMW-ul ci cu o skoda octavia. Pe E36 am jante de tabla acum, le schimb saptamana urmatoare.
|
|
|
25-02-12, 08:23
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by florineluspr
Salut..... Pe E36 am jante de tabla acum, le schimb saptamana urmatoare.
|
Nu e cam devreme ?
|
|
|
26-02-12, 00:20
|
|
 Stage 5
|
Nu e.. mai ales ca pica dupa 1 martie si eu am facut praf anvelopele de iarna, cel putin alea de spate sunt zob zob, daca mai au 1 mm, numai sa ajung cu ele la atelier, mai ales ca inainte sa dea zapada prin decembrie eu le-am dat si burnout, nu ma gandeam ca mai ninge si asta a fost... ma prins aiurea.Miercuri duc masina la atelier si ma apuc de treaba.Voi incepe cu mecanica, schimbat tot pe dedesub, si evacuarea o fac toata din inox, exact pe traseul celei originale.Sa vad cum stau cu banii saptamana asta sa cumpar teava.
https://www.youtube.com/watch?v=_nE0J0Vcl7c si asta a fost asa putin...
Ps: am nevoie de difuzor pentru bara de M. (spate),pleoape care vin si pe semnale si cleme pentru praguri, daca are careva la vanzare, le cumpar pe loc.
|
|
|
27-02-12, 10:40
|
|
 Stage 5
|
Modelul meu de suspensii......
|
|
|
01-03-12, 21:39
|
|
 Stage 5
|
Dupa cum am spus astazi m-am apucat de masina.De dimineata am inceput cu demolatul, am dat punea spate jos pentru ca ii schimb toate bucsile uzate, si sa pun totul la punct.Am gasit si un suport rupt de tinea puntea pe caroserie.am curatat toata partea spate, am scos urmele de rugina, am sudat la loc suportul ala, si am pregatit-o pentru antifonat.Maine urmeaza sa roluiesc putin aripile spate(cativa mm 4-5) pentru ca am jante cu ET 10 si trec la limita pe langa anvelope.Acum am si pozitie buna sa lucrez si cand voi vopsii va fi totul perfect.Pe seara am facut bucati si puntea spate,maine dupa ce antifonez masina ma apuc de aranajt puntea, curatat, schimbat bucsi, vopsit si sa pregatesc totul pentru montat.
Intre timp am primit si o parte din kitul de M, mai exact barile fata spate, volan, eleron lim.
Mie imi place cum vine lipit pe portbagaj, am cautat si alt model dar nu prea mi-a sarit nimic in ochi si am luat unul lim. Ce parere aveti? e ok pentru sedan?
Inca o intrebare puntea o vopsesc cu negru, bratele tot, diferentialul sa il fac tot negru? sau alta culoare... ceva ideei? vopsele am destule...(galben, rosu, albastru, portocaliu....)
Am nevoie urgenta de saboti pentru frana de mana, ca sunt praf, s-au uzat pana aproape la fier.
Pun ceva poze, ca nu mai stiu ce am de zis. revin maine cu alta serie si informatii noi.
|
|
|
01-03-12, 22:18
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Vopsit in culoarea masinii , mie imi place eleronul !
Felicitari pentru curajul de a desface puntea spate si repara defectiunile!
Eu sunt de parere ca diferentialul, sa-l degresezi/cureti dar sa nu-l vopsesti; asta e parerea mea .
Voie vuna si multa bafta !
|
|
|
01-03-12, 22:22
|
|
 Stage 5
|
Salut. Eleronul clar va fi pe culoarea masinii, defapt tot mai putin bandourile, lipul, grila si difuzorul de la bara...sper ca nu am ratat ceva.Legat de diferential nu prea mai am ce sa curat pentru ca este vai mama lui la aspect. vopseaua sarita ruginit, daca il fac bec si il montez tot asa in prima balta se face la loc.Puntea oricum o fac pe negru, dar nu stiu la diferential. nu vreau sa fie nici tiganie....E cam scurt timpul pentru ca maine le vopsesc, dupa ce termin de aranjat totul.
|
|
|
01-03-12, 22:26
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
I-l poti face .... roz ? Sa ai putin bling, bling pe masina !  Oricum nu se vede deloc !
Daca ti mortis sa-l vopsesti , eu l-as face o culoare asemanatoare cu originalul.
|
|
|
01-03-12, 22:30
|
|
 Stage 5
|
Sa sti ca zici bine ceva gen culoarea originala. am ceva gri deschis pe acasa. buna idee. am si culori mai ,,pocite'' portocaliu aprins, culori mai tiganesti asa  .
Mai caut acum pe net ceva poze....Mersi de sfat!
|
|
|
01-03-12, 22:31
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Gri sau negru, ca oricum nu se vede.....ai ceva de munca nu gluma 
|
|
|
01-03-12, 22:42
|
|
 Stage 5
|
Am ceva... dar asta e. Sambata seara ii pun rotile pe spate,apoi incep la partea fata.
|
|
|
01-03-12, 23:26
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by florineluspr
.Maine urmeaza sa roluiesc putin aripile spate(cativa mm 4-5) pentru ca am jante cu ET 10 si trec la limita pe langa anvelope.
|
Cum vrei sa faci operatiunea asta ?
Eu am et13 cu 8,5j si ma voi lovi de problema asta la vara.
Pentru saboti, poti pune o intrebare lui jm3k3rd3mik (abia acum am invatat cum se scrie  )!
|
|
|
01-03-12, 23:39
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sparkle_81
Cum vrei sa faci operatiunea asta ?
Eu am et13 cu 8,5j si ma voi lovi de problema asta la vara.
Pentru saboti, poti pune o intrebare lui jm3k3rd3mik (abia acum am invatat cum se scrie  )!
|
GOGU, tati, GOGU de la Valcea ma stiu majoritatea
Nu stiu exact ce motor are Florin
|
|
|
|
|