Quote:
Originally Posted by optimus
Ioane sa moara mama daca asta nu e volanu meu ala care ti-lam trimis acum un an de buna credinta impreuna cu amortizoarele de bara ,
numai ca atunci ai profitat de increderea mea si mai ars :
-volanu te plangeai ca nu iti merge ca e distrus plm(dar acum vad ca il porti cu drag ) mai jos e poza cu masina ta si fosta mea
-iar amortizoarele alea sunt sigur ca sunt ale mele.
TRE SA RECUNOSC CA NE INTELESEM SA ITI TRIMIT VOLANU SI AMORTIZOARELE IN URMA CARORA SA IMI TRIMITI FARURI CU LUPA, NU MI-AI TRIMIS NICI UN FAR DUPA CE AM FACUT SCANDAL PE FORUM AI ZIS CA ERAU DEFECTE AMANDOUA SI MI-AI TRIMIS DUPA CATEVA LUNI UN NAS NICHELAT
eu am dat masina dar totusi esti un pic magar
|
Salut!
nu ti-am trimis nici un nas nichelat, ne-am inteles doar ca iti trimit + 2 garnituri de stopuri!
Volanu ala este dar pe alt butuc (al lui era spart).
tampoanele de la bara erau foarte indoite, pe masina sunt altele cumparate de la @Sineta de pe forum(CJ 25 COX)
nasul cromat si garniturile de stopuri te asteapa si acum dar ai spus ca nu esti in tara.
poate confirma k am cumparat Nas-ul cromat pentru tine chiar baiatul asta cu ursul MUT(si-a cumparat si el un stop lat de la aceasi persoana deodata cu mine), iar garniturile chiar el mi le-a dat de pe masina lui cand a schimbat stopurile.
hai sa fim seriosi totusi, gresiem oarecum in prima faza(trebuia sa ti le trimit inapoi asa praf cum erau, ti-am aratat poze cu defectele) dar nici tu n-ai fost deloc corect. eu pe ce iti trimiteam farurile la schimb? pe 2 bucati de fier indoite, un butuc spart si volanul?
oricum, am ajuns sa strangem mana trimitanduti nas-ul si garniturile in schimbul volanului cand vii in tara. nu ai dat nici un semn!
ce ar fi trebuit sa fac mai mult? nu se face asa...
credema nu sunt deloc genul, poate confirma al naibii de multa lume care a "colaborat" cu mine