re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Bravo arata bine in pozele astea nu prea se vad defectele alea de care zici tu...pacat de politistii care tiau cam stricat ziua....sfatul meu,care sper sa nu te supere...punei niste jante mai frumoase,pe 15" sau 17" ceva simplu dar special ceva cu mai multa buza(nu ca modelul actual ar fi de aruncat)...si masina o sa scoata ochii pe strada.Numai bine!
Daca stai mai aproape de ea se vad.Jantele sunt pe 15".Deocamdata imi plac,au buza destul de mare(fata de altele).Daca as gasi ca si ale tale pe 17"poate ca as lua(dar deocamdata nu imi permit).
Si astea sunt pozele mai tremurate...
Quote:
Originally Posted by piratu_volvo
in Sfarsit Am Adus-o Si Eu Acasa.
Nici Nu Stiu Cu Ce Sa Incep.ma Bucur Ca E In Parcare Dar Cum Ma Asteptam De Ca Mi-a Fost Frica N-am Scapat.defecte La Vopsire.desi Masina Si-a Capatat Alura Specifica De Rechin Din Pacate La O Privire Mai Atenta Se Vad Toate Neglijentele De La Pregatire.toata Speranta Mea Este Acuma Sa Iasa La Polish.
Pe Langa Astea Cand Sa Fac Poze Acumulatorii Descarcati.i-am Pus La Incarcat Si Am Plcat La Poze.mi-a Iesit Cea Mai Scumpa Sedinta Foto Fiindca Pe Drum M-am Intalnit Cu Politia Si M-a Amendat Ca Nu Aveam Permisul La Mine,nu Purtam Centura Si Nu Imi Erau Aprinse Farurile.de Nervi Am Tremurat Cateva Poze(sau De Emotii Ca E Gata Masina)din Pacate Pozitiile Care Imi Placeau Cel Mai Mult.asta E.
Nu Va Mai Plictisesc,pun Pozele .
Salut ,piratule ,sa Stii Ca In Poze Nu Se Vad Imperfectiunile ,si Dupa Parerea Mea Masina Arata Beton.
Am Vazut Ca Ai Fi Dispus Sa Iti Pui Roti Mai Mari,eu Pe Ale Mele Am Dat 350 Eur,2 Gume Noi Noute Si Doua Bune Dunlop(o Guma Din Asta E 8,5 Mil ).daca Vrei As Putea Sa Caut Pe Aici Prin Bm Niste Roti Faine Pe 17 ,dar Sa Stii Ca Este Cam Greu Sa Le Treci In Acte ,la Motorul Pe Care Il Ai Tu Pe Masina.ar Mai Fi Varianta Cu Roti Tot Pe 15 Dar Cu Bordura Si Mai Maredaca Vii Prin Bm Poate Ne Intalnim Sa Mai Schimbam O Poveste Despre Rechini...
Am gasit si eu aici niste roti pe 16"la 350euro,imi si placeau dar imi loveau in cap de bara ca erau cu et50.As pune mai mari dar numai daca as gasi modelul Alpina cum are Gabi alea pe 17".Altfel mie chiar imi plac ale mele.Despre o plimbare pana la Baia Mare,nu ar fi exclus dar nu as putea sa zic nimic sigur.
Quote:
Originally Posted by piratu_volvo
uite Cum Arata Masina Mea Cu Suspensia Coborata(virtual) Si Jantele Vopsite Cu Negru.
Si Cum Suna Un M3 V8.
Salut,in Poza A Doua E Prea Coborata,dar In Prima Da Bine.
Stiu Ca E Mai Economica ,fiind Asa De Joasa ,si Mai Stabila ,la Drum,dar Iti Spun Sincer Eu Asa De Linistit Ma Simt Cu A Mea La Drum,cu Privire La Denivelarile Drumului,sau La Parcari,astia Vad Ca S-au Molipsit De La Bucuresteni,si Au Pus Borduri F Inalte Peste Tot,cu A Mea Parchez Usor Si Fara Sa Ramana O Parte Sin Ea Pe Partea Carosabila.
Am O Noua Problema Cu Masina ,se Incalzeste Contactul Cu Cheie De Mama Focului,tre Sa O Iau La Puricat Sa Vad De Unde -i Baiul,probabil O Fi Pe Undeva Un Consumator Mare Sau Un Scurt ,un Contact Imperfect....
Salut baieti bine v-am gasit asta-i bmwul meu.va pun ceva poze cu el si mai vb.EUu sincer l-am luat intr-o stare jalnica si am bagat o groaza de bani in el,dar nu imi pare rau eu sunt foarte multumit de el.O sa mai revin .salut all.
Eu eram curios cine l-a facut pentru ca stiam ca a facut unul Domy si unul Horguem.Toti ziceau ca o sa puna poze cu ele dar nu le-am mai vazut.
Bine ai venit printre noi!
Quote:
Originally Posted by fanbmw
salut Baieti Bine V-am Gasit Asta-i Bmwul Meu.va Pun Ceva Poze Cu El Si Mai Vb.euu Sincer L-am Luat Intr-o Stare Jalnica Si Am Bagat O Groaza De Bani In El,dar Nu Imi Pare Rau Eu Sunt Foarte Multumit De El.o Sa Mai Revin .salut All.
Salutare,si Felicitari,ma Bucur Ca Ti-ai Facut O Masina Asa Frumoasa.
Vad,ca, Am Lucrat Cam In Aceasi Perioada La Ele,eu Sincer Mai Am De Aranjat Cate Un Pic ,ici Colo,dar In Linii Mari Sunt F Multumit De Masina.
Pt iubitorii de E21
DE VANZARE doua BMW uri E21
-unul Negru,inmatriculat, motor 1.6 carburator cu qiulasa stricata an fabricatie 1976..si poze mai jos
-unul alb in stare de functionare Neinmatriculat din anul 1983
pe langa astea doua masini se mai dau o groaza de piese:
- doua cardane, un diferential, luneta, geamuri laterale,2 usi, bara spate, bord.....etc etc
Pe toate cele mai sus enumerate 1500 euro
Telefon : 0726751599
ID de messenger imx87@yahoo.com
Masinile si piesele se afla in Satu Mare
Pt mai multe informatii sunati la numarul de telefon de mai sus
Quote:
Originally Posted by Fanbmw
Salut baieti bine v-am gasit asta-i bmwul meu.va pun ceva poze cu el si mai vb.EUu sincer l-am luat intr-o stare jalnica si am bagat o groaza de bani in el,dar nu imi pare rau eu sunt foarte multumit de el.O sa mai revin .salut all.
salut baieti.citesc aproape zilnic acest topic cu o oarecare invidie .sunt un mare fan al acestui model,e 21.azi am gasit si eu unul de vanzare ,in stare destul de buna si ma bate gandul sa il iau.multi imi zic sa imi iau o masina noua...ca nu mai bag bani in ea...adica vrajeala dar ca sa imi iau o masina cat de cat sportiva ,noua ,m-ar costa peste 10000 de euro si sincer nu este aceeasi satisfactie ca atunci cand conduci un rechin.asa ca o sa vb cu posesorul acelui rechin sa vedem daca are actele in regula pt ca am inteles ca are si motorul schimbat si sunt cam in dubiu cu actele,nu as vrea sa iau teapa.daca da Dumnezeu sa fie in regula cu actele o sa intru si eu in clubul celor cu e 21 .nevasta-mea spune ca bag banii in rable,nu ma mai inteleg cu ea deloc...as dori si niste sfaturi de la voi.ce trebuie sa verific la masina ca sa imi dau seama ca e OK cu actele?
du-o in R.A.R inainte de toate sa tio verifice un inginer ....eu is patit cu seria la caroserie...multa bafta si succes dak ai de gand sa intri in comunitatea celor cu e21...
Quote:
Originally Posted by daman
salut Baieti.citesc Aproape Zilnic Acest Topic Cu O Oarecare Invidie .sunt Un Mare Fan Al Acestui Model,e 21.azi Am Gasit Si Eu Unul De Vanzare ,in Stare Destul De Buna Si Ma Bate Gandul Sa Il Iau.multi Imi Zic Sa Imi Iau O Masina Noua...ca Nu Mai Bag Bani In Ea...adica Vrajeala Dar Ca Sa Imi Iau O Masina Cat De Cat Sportiva ,noua ,m-ar Costa Peste 10000 De Euro Si Sincer Nu Este Aceeasi Satisfactie Ca Atunci Cand Conduci Un Rechin.asa Ca O Sa Vb Cu Posesorul Acelui Rechin Sa Vedem Daca Are Actele In Regula Pt Ca Am Inteles Ca Are Si Motorul Schimbat Si Sunt Cam In Dubiu Cu Actele,nu As Vrea Sa Iau Teapa.daca Da Dumnezeu Sa Fie In Regula Cu Actele O Sa Intru Si Eu In Clubul Celor Cu E 21 .nevasta-mea Spune Ca Bag Banii In Rable,nu Ma Mai Inteleg Cu Ea Deloc...as Dori Si Niste Sfaturi De La Voi.ce Trebuie Sa Verific La Masina Ca Sa Imi Dau Seama Ca E Ok Cu Actele?
Salutare,daca Vrei Sa Primesti Un Sfat De La Mine ,ti-l Dau Cu Placere...
Inaiunte Sa Cumperi Masina,ii Spui Vanzatorului Sa Faca El Certificatul De Autenticitate(,dupa Lege Intra In ,indatoririle Vanzatorului).actul Asta Se Face La Registru Auto.
Daca Te Convinge ,adica Daca ,tu Cedezi ,si Accepti Sa Il Faci Tu,trebuie Sa Verifici Masina ,avand In Mana Cartea De Identitate,adica Sa Te Uiti La Numarul De Identitate Trecut In Carte La Poz.6 Ca El Sa Fie Identic Cu Cel Poansonat Pe Contraaripa Din Dreapta A Rechinului(tre Sa Ridici Capota)si De Asemenea Sa Te Uiti F Atent Sa Nu Fie Facute Reparatii In Acea Zona ,adica Suduri,daca E Cazul Poti Sa Si Racai Vopseaua Ca Sa Te Convingi Ca Nu Este Piscalit In Acea Regiune,mai Pe Scurt Tre Sa Vezi Daca Bucata Cu Seria Apartine Masinii.
Al Doilea Aspect Este In Legatura Cu Motorul ,acesta Are Un Cod Si O Serie
.ele Trebuie Sa Corespunda Cu Cele Trecute In Cartea De Id.
Acuma In Functie De Motorizare Locul Unde Se Gasesc Seria Si Codul ,difera,mai Trebuie Sa Fii Atent Sa Aiba Caracterele Originale.
Dar Revin Cel Mai Bine Este Sa Faca Identificarea Masinii ,cel Care Este Trecut In Carte,(adica Vanzatorul)astfel Mai Economisesti Vreo 900 Mi Lei Si Scapi De Griji.daca Sunt Probleme Cu Masina ,v-a Trebuii Sa Le Rezolve El .in Cazul In Care O Cumperi Fara Sa Faci Ce Ti-am Scris Mai Sus,si Vor Fi Probleme, Probabil Ca Nu Vei Reusii Sa Rec. Baniisi Vor Incepe Durerile De Cap Si Nervii.
Dar Sa Lasam Partea Asta ,si Sa Iti Spun Despre Masina...am Si Eu Una ,adica Unul Ca E Rechin,de Multe Ori Ma Uit La El Si Sunt Incantat Cat De Bine A Fost Concep[uta Masina Asta,frane Pe Disc ,fata Spate ,suspensie Independenta Pe Fata Si Spate,foarte Putine Bucsi In Dotare Deci Nu Prea Are Ce Sa Se Strice,piese Se Mai Gasesc De Cuparat,si La Un Pret F Bun,de Ex Eu Am Luat Un Set Complet De Palcute Frane De Firma Ferodou Cu 600 Mii Lei,asa, Sa Revin Planetarele Sunt Beton Schimbi Mai Multe Masini Si Planetarele Sunt Ca Noi,eu Merg Cu Asta A Mea Cu 180.. 200km La Ora Lejer,spre Disperarea Unora Cu Masini Mult Mai Noi.si Inca Ceva ,e O Chestie Pe Care Poate Ca Ai Observat-o Si Tu,orice Fel De Bmw Ai, Fie El Cat De Vechi,este La Moda ,adica Mai Bine Zis Nu Arata A Fi Demodat Iar Cei Care Privesc Masina ,o Fac Cu Admiratie,aspect Care E Greu De Gasit La Alte Marci De Masini.asa Ca Succes ,ai Grija Sa Nu Fie Prea Ruginita Si Pe Cat Posibil ,ia Unul Cu Un Motor Suficient De Mare Ca Sa Poti Sa Te Simti Bine Cu El.