Quote:
Originally Posted by piratu_volvo
Suna interesant.Totusi masina mea nu consider ca se poate ridica la nivel de masina restaurata ,mai ales ca masina de epoca,si avand in vedere ca sunt deja aproape doi ani de cand am vopsit-o si aranjat-o cat de cat incep sa apara deja semne de oboseala pe ici pe colo si necesita retusuri pana cand o sa mai fac o reparatie mai mare care sa includa o noua vopsire.
Asa ca deocamdata stau in banca mea,nu consider ca se ridica la nivel de masina de show,cel mult la masina la care stai putin sa te uiti in parcare
|
SALUTARE DIN NOU,DIN CATE STIU EU MASINA DE EPOCA INSEAMNA CA ACEEA MASINA SA IMPLINEASCA VARSTA DE 30 ANI DIN MOMENTUL INCETARII ACELUI MODEL DE MASINA,DECI NOI CU RECHINII AM MAI AVEA DE ASTEPTAT CA,M PANA IN 2013PARCA .
IDEEA LUI JON DOE E FRUMOASA SI AR FI FRUMOS SA PUTEM PARTICIPA LA GENUL ACESTA DE EXPOZITII,SI MIE MI-AR PLACE .
EU AM VAZUT SI MASINI NOI ,CARE SINCER,SUNT DEPARTE DE A PUTEA STA MACAR ASA LA DISTANTA DE UN E 21 PUS LA PUNCT.
CU ALTE CUVINTE AM PRINS DRAG DE ACEASTA MASINA,O MARE CONTRIBUTIE A AVUT-O SI NICU DIN BACAU ADICA 66 MON,PE CARE L-AM VAZUT CA ESTE TOPIT DUPA MASINA LUI,CA URMARE ATI VAZUT CA M-AM APUCAT SA O RESTAUREZ PE A MEA,SINCER MI-E FOARTRE DRAGA,SINCER CAND MA UIT LA EA MA BINE DISPUN.
AZI AM INCEPUT SA O ECHIPEZ ,NU AM AVUT MULT TIMP LA DISPOZITIE DAR CATEVA POZE TOT AM FACUT ASA ,CA IATA...
POATE CA O SA REUSIM SA NE INTALNIM MAI MULTI PASIONATI,SI SA FACEM UN TUR PRIN TARA.