03-07-08, 21:53
|
|
 Stage 5
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
Originally Posted by john_doe_cj
aici in cj este o firma care indreapta jenti de aliaj in jur de 50 ron bucata nu am inca detalii dar urmeaza sa am in curand pt ca si eu trebe sa-mi duc una dintre cele care le-am cumparat (pe 16") la indreptat
revin cu detalii.
|
salut mersic,am auzit ca este si in sm si la un pret de 35 lei buc
maine o sa le pun pe cele din spate
,sau mai bine zis o sa caut sa vad daca sunt strambe si daca este vreun dubiu
atunci o sa le caut pe cele mai bune ca sa le pun pe fata
si apoi strambaciunile pe spate
.tu cemai faci,cum merge cu treaba?
Dar cu rechinu?
|
|
|
04-07-08, 00:24
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by LIVIUMARIN
salut mersic,am auzit ca este si in sm si la un pret de 35 lei buc
maine o sa le pun pe cele din spate
,sau mai bine zis o sa caut sa vad daca sunt strambe si daca este vreun dubiu
atunci o sa le caut pe cele mai bune ca sa le pun pe fata
si apoi strambaciunile pe spate
.tu cemai faci,cum merge cu treaba?
Dar cu rechinu?
|
muncesc de dimineata pana seara dar pe masina mea ......nu prea am timp si in plus acuma sunt putin incurcat cu partea cu finantele ca am de mers la niste nunti asa ca.... mai dureaza ceva. Sper ca in vreo 2 saptamani imi mai revin si dupa aia cred ca ne apucam cu tinichigiul de tras ... e maxim 1 saptamana de lucru la tablarie dar mai trebe ceva materiale si .......... am zis ca pana nu avem tot ce trebe nu ne apucam de lucru ca nu are rost sa facem asa pe bucati treaba cand ne apucam ducem totul pana la capat
|
06-07-08, 21:14
|
|
Stock
|
am spus ca voi reveni cu poze.....cu toate ca e cam tarziu...there they are...
Sa nu uitam... Masina e de vanzare... Astept oferte.
|
|
|
07-07-08, 22:31
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by doggyy_21
am spus ca voi reveni cu poze.....cu toate ca e cam tarziu...there they are...
Sa nu uitam... Masina e de vanzare... Astept oferte.
|
mai multe informatii dak se poate..motor,an,starea ei la tabla si poze mai in detaliu si un pret neg sau ..nu!  sper ca e323i  aaaa si sa nu uit Salutare la toti baietii de aici!
|
|
|
07-07-08, 23:57
|
|
 Stage 5
|
de departe nu e 323i
e 1.8 sau ceva mai mic ..
|
|
|
08-07-08, 11:59
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Salut Din Nou,hi Hi ...ma Bucur Ca V-am Prins In Direct Ca Sa Zic Asa,eu Am Vazut Mai Demult Poze Cu Masinuta Ta,pai Cand Ai Un Pic De Timp,cu Tablaria Cum Stai?
Inca O Intrebare ,de Ce Vrei Sa-l Dai?
Asta Al Meu ,a Inceput Sa Isi Dea Drumul Adica Sa Mearga,dar Mai Apar Mici Probleme ,cam Ceva De Genul,s-a Rupt Din Nou Cablul De Km ,in Aceasi Zi S-a Rupt Si Cvablul De Acc.mai Am De Reglat Un Far ,si Ce Ma Nervozeaza Cel Mai Mult Nu Reusesc Sa Echilibrez Rotile Astea Ca Lumea,deja E A Doua Oara Cand Le Duc La Echilibtat Si Tot Nu A Iesit Bine,rotile Nu Sunt Lovite, Strambe,sau Mai Stiu Eu Ce, Ele Sunt Aproape Noi,pe La 120 Tremura Volanul La Greu Dupa 140 E Ok
|
si eu am avut aceeasi problema, de vina sunt bucsele de la bara de torsiune care vin in bascule, mie mi-a facut un var de al meu bucse din 2 bucati pt fiecare parte, odata montate a disparut si bataia in volan. Modelul asta a iesit cu problema asta din fabrica.
|
|
08-07-08, 17:28
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON
mai multe informatii dak se poate..motor,an,starea ei la tabla si poze mai in detaliu si un pret neg sau ..nu!  sper ca e323i  aaaa si sa nu uit Salutare la toti baietii de aici! 
|
Pai rechinu e 316 din 81.. are 270.000 KM pe bord, starea tablei e destul de buna pe exterior... putina rugina pe dedesubt.. motorul e cu probleme... Pret negociabil 900E...
|
|
|
09-07-08, 03:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gabi_323i
si eu am avut aceeasi problema, de vina sunt bucsele de la bara de torsiune care vin in bascule, mie mi-a facut un var de al meu bucse din 2 bucati pt fiecare parte, odata montate a disparut si bataia in volan. Modelul asta a iesit cu problema asta din fabrica.
|
Salutare, tu vb serios, bucsile sunt noi, am bagat masina pe platouri miscatoare si un pic de joc se vede la bucsi, o sa studiez problema sa vad ce modificari se pot face, dar as vrea sa spun ca in urma cu ceva ani, cand locuiam in Buc, am folosit masina asta vreo 6 luni si nu era problema asta cu vibratul, oricum maine o bag din nou pe canal si o sa vad ce pot face ca sa strang mai tare in zona bucsilor, am impresia ca atunci cand e stransa la maxim piulita ajunge la capatul filetului, dar de strans nu e ff strans. Ori bag o saiba mai groasa, ori... vad eu la fata locului. Mai exista posibilitatea ca armatura metalica din bucsa, de fapt armaturile sa se atinga atunci cand e strans, dar partea de cauciuc sa fie prea relaxata, cred ca asta e si in cazul asta o sa mai polizez un pic din armatura, astfel incat bucsile sa se poata apropia mai mult. Multam de sfat.
Am mai gasit o problema, de toata comedia, nu am frana pe spate decat ff slaba, pe fata e ff buna si e bine echilibrata, astfel ca nu am observat deficienta, adevarul ca nici nu sunt genul care franeaza pana iti iese mancarea din stomac. Faza e ca am bagat si vreo 200 si ceva de km la ora cu ea de cand am rep. Bine ca nu a fost nevoie sa franez de urgenta.
Asa ca am comandat o pompa noua, nu vreau sa ma complic cu garnituri, costa vreo 2,3 mil, maine o primesc, poimaine o schimb.
Sa stii ca iti multumesc inca o data de sfatul cu bucsile, daca ma gandesc bine vibratia asta am avut-o si cu rotile pe 13 si cu cele pe 15, acum si cu astea pe 17 si culmea, cam la aceeasi viteza, 120 km/h, si cu distantiere la roti si fara. Cred ca o sa o rezolv urgent.
Cu simpatie, Liviu.
Last edited by ZerO_CooL; 09-07-08 at 20:14.
|
|
|
12-07-08, 22:49
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Salutare, tu vb serios, bucsile sunt noi, am bagat masina pe platouri miscatoare si un pic de joc se vede la bucsi, o sa studiez problema sa vad ce modificari se pot face, dar as vrea sa spun ca in urma cu ceva ani, cand locuiam in Buc, am folosit masina asta vreo 6 luni si nu era problema asta cu vibratul, oricum maine o bag din nou pe canal si o sa vad ce pot face ca sa strang mai tare in zona bucsilor, am impresia ca atunci cand e stransa la maxim piulita ajunge la capatul filetului, dar de strans nu e ff strans. Ori bag o saiba mai groasa, ori... vad eu la fata locului. Mai exista posibilitatea ca armatura metalica din bucsa, de fapt armaturile sa se atinga atunci cand e strans, dar partea de cauciuc sa fie prea relaxata, cred ca asta e si in cazul asta o sa mai polizez un pic din armatura, astfel incat bucsile sa se poata apropia mai mult. Multam de sfat.
Am mai gasit o problema, de toata comedia, nu am frana pe spate decat ff slaba, pe fata e ff buna si e bine echilibrata, astfel ca nu am observat deficienta, adevarul ca nici nu sunt genul care franeaza pana iti iese mancarea din stomac. Faza e ca am bagat si vreo 200 si ceva de km la ora cu ea de cand am rep. Bine ca nu a fost nevoie sa franez de urgenta.
Asa ca am comandat o pompa noua, nu vreau sa ma complic cu garnituri, costa vreo 2,3 mil, maine o primesc, poimaine o schimb.
Sa stii ca iti multumesc inca o data de sfatul cu bucsile, daca ma gandesc bine vibratia asta am avut-o si cu rotile pe 13 si cu cele pe 15, acum si cu astea pe 17 si culmea, cam la aceeasi viteza, 120 km/h, si cu distantiere la roti si fara. Cred ca o sa o rezolv urgent.
Cu simpatie, Liviu.
|
Salutare din nou.
Nu erau bucsile, trepida tot din cauza echilibratului, jantele astea au un umar in locul unde vine ornamentul pentru roata, dispozitivul conic care intra in gaura de la janta, in loc sa intre in gaura cu pricina, se sprijinea pe umar, astfel ca la fiecare montaj in masinaria de centrat roti de echilibrat, pardon, cerea alti plumbi, ca sa zic asa, m-am prins de poanta si i-am rugat pe baieti sa bage invers janta in disp. Asa ca rotile sunt ok. Nu mai trepideaza.
Last edited by ZerO_CooL; 13-07-08 at 00:31.
|
|
|
14-07-08, 22:11
|
|
 Stage 5
|
salut, ma bucur ca ai rezolvat problema cu trepidatul, eu sincer tot iti recomand sa inlocuiesti bucsele pt ca e o imbunatatire simtitoare la tinuta de drum a masinii si reactia la manevre bruste. mai pune poze cu masina
o zi buna!
|
|
|
15-07-08, 19:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gabi_323i
salut, ma bucur ca ai rezolvat problema cu trepidatul, eu sincer tot iti recomand sa inlocuiesti bucsele pt ca e o imbunatatire simtitoare la tinuta de drum a masinii si reactia la manevre bruste. mai pune poze cu masina
o zi buna!
|
Salut Gabi, pai sa stii ca ai dreptate, eu m-am gandit sa strunjesc sau sa iau un pic de pe bucsa metalica, astfel incat partea din cauciuc a bucsei per ansamblu sa se apropie mai mult de bratul oscilant, astfel ea fiind mult mai stransa pe brat. Am observat ca desi am strans piulita, la greuceanu, (de la bara antiruliu), bucsile din cauciuc sunt cam lejere, probabil ca ar trebui sa fie mai groase, sau metalul mai scurt. Probabil ca sambata voi rezolva si chestia asta, vreau sa schimb si cureaua de distributie si rola, pe maine poimaine am piesele, am schimbat si pompa centrala de frana, pe spate nu aveam frana mai deloc, acum e beton. Si probabil ca vor mai aparea mici probleme in viitor, asta ca sa nu ma plictisesc... sau sa imi ies din mana.
Parca aveai o cv vit de vanzare, nu ai reusit sa vezi ce tip e ?
Last edited by ZerO_CooL; 15-07-08 at 20:47.
|
|
|
25-07-08, 20:45
|
|
Stock
|
bah baieti va salut cu stima... respect 4 allz...sunt si io pasionat de rechin si vreau sa va intreb in 2012 s-or mai gasi rechini?fiare vechi oriunde nu con.pls rasp.
|
|
|
25-07-08, 22:40
|
|
 Stage 5
|
Cu siguranta se vor mai gasi si atunci.
|
|
|
27-07-08, 20:15
|
|
 Stage 5
|
pai ce sa vad la cutie?
am un getrag 245 de pe un e21 323i din 79.
|
|
|
29-07-08, 17:28
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
vand bmw 318 rechin,reconditionat cu piese noi,interior refacut,impecabil...pt piese(nu se mai poate face itp-ul la el)1000 euro dicutabil...
Jante Alpina 15" 195/50 4*100 cu cauciucuri noi 1500km...300 euro
|
|
|
|
|