Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAYS 2010

Reply
 
Thread Tools
Old 15-03-10, 07:08   #121
lupalb

Stage 5
 
lupalb's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,002
Member of:
[VW]
Default Re: Pareri

@santos: La ce ai spus tu
Quote:
Daca ati incerca sa ajutati,in loc sa vbiti in gol...
am o intrebare: Nu s-a facut cumva o selectie (cu liste si tot ce trebuie)?
La ce ai scris tu
Quote:
Asa m-am saturat de mentalitatea asta de rahat...
Vreti mai bine da in loc sa ajutati aruncati cu noroi..
eu zic urmatorul lucru: Criticile constructive sunt un pas inainte catre un show reusit. Cei care zic ca a fost praf si atat, dupa parerea mea nici nu ar trebui sa mai aiba posturile pe topic. Eu la tot ce am zis am dat exemple, si daca e sa citesti, sunt lucruri pe care voi le stiti (din spatele cortinei sa zic asa) si lucruri pe care nu le stiti (exemplu` faza cu motociclistii agresati, sau cu cei din jur care si au luat spray paralizant in ochi fara a avea nici o treaba datorita unor paznici "zelosi").
Quote:
o rugaminte mai am,inainte sa scrieti, mai puneti-va si-n locu organizatorilor si tot asa,ptr o secunda,incercati sa fiti un pic obiectivi,ca nu e usor sa organizezi asa ceva...
chiar nu e.
Eu inteleg ce vrei tu sa spui, stiu ca e foarte greu, intrebarea mea este urmatoarea: Acum 2 ani sau anul trecut, au fost mai multe ajutoare? Au fost alti sponsori ? Au fost alti organizatori?
Sa stai 5 ore in frig inainte sa vina cineva sa te jurizeze (asta pentru cei de la sound) nu e ceva frumos. Saracii oameni au fost marginalizati clar. Discriminarile astea nu sunt ceva foarte indicat.
Asta ca sa nu mai vb ca 1 ora la coada pentru a mai sta inca o ora in fata la intrare (ca nu se deschisese nici pana la 12) nu e un lucru prea indicat.
Intr-adevar, eu am mai fost la showuri, si de aceea pot face o comparatie, pentru ca cei care au fost pentru prima oara la genu` asta de show au fost foarte impresionati. Au fost masini pe care le-am vazut de 2 ani incoace cu exact aceleasi modificari (poate chiar un pic mai "picate" tinand cont de drumurile din Romania). Aici nu e vina organizatorilor, dar ca parere putem sa scriem si despre cluburi, nu i problema.
As scrie mai multe, dar nu citeste nimeni (desi sper sa citeasca cine trebuie).
Ca si parere overall (excluzand evenimentele care nu tin de organizatori gen accident, si "zelosii" de la paza, cu toate ca aia au fost angajati tot de organizatori) a fost ok. Cam slabut la consistenta pentru ca , dupa cum se zice peste tot, e criza ... Ma gandesc ca lumea nu a avut destui bani sa termine proiectele de unde rezulta ca au preferat sa isi tina masinile in garaje. Mai bine asa decat sa te faci de ras.
__________________

Cineva zicea ca cercul de prieteni nu il faci cu compasul....
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 07:17   #122
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5
 
DragosT's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,615
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]
Default Re: Pareri

Eu cred ca daca nu azi, dar maine sigur cei de la BBC vor schimba grila si in loc de Top Gear vor include "drifturi si expozitii romanesti, cu si de 4t".
A fost si inca este cea mai mare japca de eveniment organizat PE & PRO BANI. Si sa nu-mi mai spuna mie unul si altul ca n-am dreptul sau motive sa comentez atata timp cat platesc un pret pentru niste chestii pe care ma astept sa le vad, sau, ma rog, sa le pot vedea cum ar fi cazul de drift. E ca la concert: platesti pentru Salam si-ti canta Parizer, adica ma astept sa nu fie mare scofala, dar macar da-mi vere ce mi-ai promis.
Deci innebunesc daca mai citesc pe careva ca arunca cu argumente pentru prosti gen "nu stiti cat e de greu..." sa ce MA? Sa ia banii?
In alta ordine de idei, ciorba de potroace cand este? Darul a fost bun? Nasii-s multumiti?
DragosT is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 07:35   #123
browser

Stage 5
 
browser's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,338
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]
Default Re: Pareri

A fost mult mai ok ca anu trecut...
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S View Post
Asta as vrea sa ramana din postu asta...

- Poate daca in loc sa aruncati cu noroi,ati ajuta,lucrurile ar merge mai bine...
Merita ?
browser is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 07:55   #124
rearhorse

Stage 5
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 330
Default Re: Pareri

Cred ca fata de evenimentul de anul trecut a fost un progres , insa pentru a va ajuta sa imbunatatiti lucrurile pentru anul viitor , o sa va spun si minusurile pe care le-am observat.

- desi am stat 2 zile de dimineata pana seara , nu am putut sa vad nici 5 minute de drift , din cauza aglomeratiei , nu stiu exact conditiile , dar poate ar fi bine sa luati in considerare si niste tribune , pentru care sa platesti alt pret ( daca este scumpa inchirierea acestora )

-al doilea minus se leaga tot de drift dar de firma de securitate , care din cauza ca duminica doi au sarit gardul au inceput sa ne injure si pe cei , care eram dupa gard.
la atentionarea unuia dintre spectatori , sa nu ne mai injure au sarit imediat gardul si au pornit scandalul , a fost foarte aproape sa fiu implicat intr-o incaierare ,doar pentru ca eram prin preajma ( inteleg ca e greu sa ii tina pe unii in frau , dar ceilalti nu au nici o vina , ei trebuie sa pastreze ordinea , nu sa provoace dezordinea ) .

- legat de spatiu , poate luati in considerare , unul mai mare sau extins fata de cel disponibil pentru acest eveniment , a fost incovenient legat de amenajare stand si trafic , la etaj .

- legat de muzica ,a doua zi a fost haos , plus ca nu e tocmai ok ca sonorizarea sa fie facuta de un singur club , din cate am vazut Romexpo dispunea de sonorizare plus ca s-ar putea lua in considerare sa se emita pe o anumita frecventa astfel incat in tot salonul sa fie aceiasi muzica , indiferent daca se asculta din masina sau in afara acesteia .

- legat de interzicerea sticker-elor cu firme din domeniul auto , poate s-ar putea lua in considerare sa fie lasate sticker-ele pentru care exista contract de sponsorizare , poate asa pot sa atraga si cluburile mai multi sponsori si nu ar mai fi nici probleme cu afisarea acestora .

totusi pot sa spun ca sunt mai multe plusuri fata de anul trecut decat punctele mai slabe si pot sa spun ca in fiecare an se observa un progres , ceea ce e ok, trebuie sa pastrati trendul .
rearhorse is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 07:55   #125
berbeaca

Stage 3
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 83
Default Re: Pareri

Mie imi place ca la noi apuca sa intre toti pitiponcii de bani gata impreuna cu pitipoancele lor pe tocuri, cu paru intins cu placa si cu tona de machiaj pe mufa si evident cu decolteu la inaintare, desi erau numa vreo 7 grade afara, ca deh ei isi permit, desi nu au nici o treaba cu drift-ul iar alea nici macar nu fac diferenta intre volan si bujie, iar noi care deh cica suntem pasionati de auto stam pe la garduri pentru ca nu ne permitem biletele. Ieri am ajuns pe la ora 4 jumate si inca se cerea bilet????Pentru ce sa platesc 400 de mii ca sa vad inca o ora de demonstratie??In schimb cioreles din fata noastra au primit stampila pe gratis ca atata s-au milogit si s-au invartit pe acolo si pana la urma au intrat...noi am stat ca prostii pe dupa niste garduri afundati in namol incercand sa vedem ceva cat de cat. Evident ca pana la urma am renuntat, fiindca daca demonstratiile in directia asta se duc, sa isi permita numai cocalarii sa le vada atunci...o sa ne uitam numa pe net si asta e viata.
berbeaca is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 08:19   #126
ROAD EMPIRE
Dacia Driver

Stage 5
 
ROAD EMPIRE's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,563
Member of:
[DACIA]
Default Re: Pareri

Ba frate....doar lucruri negative citesc aici. Scrieti si voi si ce ati vazut pozitiv la show
ROAD EMPIRE is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 09:19   #127
taz_zy

Stage 2
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 68
Default Re: Pareri

Romanu e roman frate... Nu tine cont de reguli, de cei de langa ei...
Niste oameni s-au chinuit sa organizeze ceva, alti nu stiu decat sa critice; pentru bultoci si noroi nu aveau de unde sa stie ca ninge, aia a fost locatia, s-a spus clar ca nu au voie sa porneasca masinile si era unu care isi traznea toba pe acolo, cu muzica la fel erau numai bubuituri din toate partile pentru ca ROMANU' E ROMAN!
Pentru taranu' de rand a fost super OK, nici nu a visat asemenea masini cu fetite langa ele si sa le mai si pozeze, iar la drift super fain sambata pe udatura (decat scartieli, mai bine zgomot de tava de esapament sa vibreze plamanu') si nu te obliga nimeni sa iei bilet pt drift.
La urmatorul eveniment sa se stranga toti cei care fac scandal si sa organizeze ei sa-i depaseasca pe cei de la geneva, si daca e cu intrare moca e super tare.
taz_zy is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 09:21   #128
berbeaca

Stage 3
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 83
Default Re: Pareri

Pentru taranu' de rand a fost super OK, nici nu a visat asemenea masini cu fetite langa ele si sa le mai si pozeze, iar la drift super fain sambata pe udatura (decat scartieli, mai bine zgomot de tava de esapament sa vibreze plamanu') si nu te obliga nimeni sa iei bilet pt drift.
La urmatorul eveniment sa se stranga toti cei care fac scandal si sa organizeze ei sa-i depaseasca pe cei de la geneva, si daca e cu intrare moca e super tare.[/QUOTE]

Frate inseamna ca tu ai fost pe marte la demostratie fiindca la asta s-a cerut BILET SAU STAMPILA!!!!!
berbeaca is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 09:32   #129
B-72-RZD

Stage 5
 
B-72-RZD's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 672
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Pareri

Parerea mea, de spectator este ca inca sunt probleme in organizare.
Totul ar trebui stabilit dinainte, intr'un orar fix. Sunt oameni care nu pot sa stea de dimineata pana seara la salon, asa ca sa stie si ei ca daca vin de la ora X vad Drifturile/SQ/Salon/Se dau premiile X ...

La drifturi a fost cea mai mare dezamagire, era imposibil sa vad ceva, era o gramada de lume in fata mea, vedeam numai capete, in conditiile in care sunt destul de inalt, ce se fac cei mai mici de inaltime ? Vreo 10 minute am reusit sa stam pe un container din zona, dar jandarmii ne'au dat jos, ii inteleg, desi de acolo era cea mai buna priveliste. Niste tribune nu cred ca ar fi atat de costisitoare, avand in vedere banii pe care ii platim. Inca un 5 lei separati pentru drifturi cred ca sunt destul de OK, cand stii ca stai in siguranta si chiar vezi ceva.

Una peste alta mi'a placut, dar se poate si mai bine. Fetele au fost unele de 10+ iar altele de tot...
B-72-RZD is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 09:37   #130
berbeaca

Stage 3
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 83
Default Re: Pareri

La drifturi a fost cea mai mare dezamagire, era imposibil sa vad ceva, era o gramada de lume in fata mea, vedeam numai capete, in conditiile in care sunt destul de inalt, ce se fac cei mai mici de inaltime ? Vreo 10 minute am reusit sa stam pe un container din zona, dar jandarmii ne'au dat jos, ii inteleg, desi de acolo era cea mai buna priveliste. Niste tribune nu cred ca ar fi atat de costisitoare, avand in vedere banii pe care ii platim. Inca un 5 lei separati pentru drifturi cred ca sunt destul de OK, cand stii ca stai in siguranta si chiar vezi ceva.

Una peste alta mi'a placut, dar se poate si mai bine. Fetele au fost unele de 10+ iar altele de tot...[/QUOTE]

Frate daca vroiai sa prinzi loc trebuie sa vii de diminteata...daca tu nu stii asta pana acum inseamna ca probabil esti mai interesat de fetele pe care le lauzi si mai putin de masini/demonstratii in sine...Noi anul trecut si la celelalte din anii trecuti veneam cu o ora mai devreme ca sa prindem loc...asa ca daca vrei poti ..
berbeaca is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 09:45   #131
lupalb

Stage 5
 
lupalb's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,002
Member of:
[VW]
Default Re: Pareri

Domnule "Berbeaca"... tu cam incepi sa te contrazici singur, si decat sa scrii degeaba , mai bine abtine-te. Ca sa iti demonstrez , uite:
Quote:
Ieri am ajuns pe la ora 4 jumate si inca se cerea bilet????Pentru ce sa platesc 400 de mii ca sa vad inca o ora de demonstratie??In schimb cioreles din fata noastra au primit stampila pe gratis ca atata s-au milogit si s-au invartit pe acolo si pana la urma au intrat...noi am stat ca prostii pe dupa niste garduri afundati in namol incercand sa vedem ceva cat de cat
Dupa care scrii :
Quote:
la asta s-a cerut BILET SAU STAMPILA!!!!!
Iti spun eu, nu s-a cerut nimic, decat dupa o anumita ora, de dimineata (eu fiind acolo de la 10) nu era nimeni la poarta macar.
Si acum vii si spui :
Quote:
Frate daca vroiai sa prinzi loc trebuie sa vii de diminteata...daca tu nu stii asta pana acum inseamna ca probabil esti mai interesat de fetele pe care le lauzi si mai putin de masini/demonstratii in sine.
Decat sa scrii aberatii mai bine nu mai scrie deloc.
Eu un lucru nu am inteles, care-i treaba cu stampilele de 70 de culori?? Era ceva special sau doar tusu` era diferit ca nu ati avut pentru toate la fel?
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 09:47   #132
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5
 
Yackone's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 4,136
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by berbeaca View Post

Frate daca vroiai sa prinzi loc trebuie sa vii de diminteata...-...Noi anul trecut si la celelalte din anii trecuti veneam cu o ora mai devreme ca sa prindem loc...asa ca daca vrei poti ..
Bravo mai esti un geniu nedescoperit....asta e solutia la tot ce s-a scris aici!
Yackone is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 10:01   #133
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5
 
bmwm5's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,261
Member of:
[SKODA]
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by ROAD EMPIRE View Post
Ba frate....doar lucruri negative citesc aici. Scrieti si voi si ce ati vazut pozitiv la show
si-au luat unii spray paralizant in fata,iar pe altii era sa-i bata o gorila in costum de la shelter pentru ca au avut tupeul sa ...se distreze la drift.
mama ce misto a fost...
__________________

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 10:09   #134
lupalb

Stage 5
 
lupalb's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,002
Member of:
[VW]
Default Re: Pareri

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
si-au luat unii spray paralizant in fata,iar pe altii era sa-i bata o gorila in costum de la shelter pentru ca au avut tupeul sa ...se distreze la drift.
mama ce misto a fost...
Sustin ce scrie aici domnu`, am fost de fata... Chiar sunt curios ce s-a intamplat in continuare cu cei 3 motociclisti. Daca au cont, ii rog sa posteze.
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 15-03-10, 10:21   #135
zN3u

Stage 5
 
zN3u's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 642
Default Re: Pareri

Voi va mai ganditi asa cand spuneti ceva si sa va interesati cate o data macar cat costa treaba asta ?

1.parcarea/cupola
2.balize "cu apa"/beton ca si dealea am vazut ca va trebuie(astea cum le muti ? trebuie un stivuitor macara ceva ala iara trebuie inchiriat)
3.tribune (banuiesc ca nu va plac alea cu 2 randuri si 5 scaune care alea intradevar sunt ieftine)
4.alte minuni care le mai vreti voi

si cat dureaza o astfel de manevra si instalarea lor ?
daca va spune dupa ca biletu de 25Euro spuneti ca sunt al dracu organizatori ca va cer atata.

Daca nu se mai organizeaza nimic ati sari toti cu gura ca evenimente in orasu cu tare alalalt oras nu se fac ca nu sa facut de mult .....
__________________
Imi rezerv toate drepturile de a avea greseli gramaticale
Copyright © 2010 zN3u Toate drepturile rezervate
zN3u is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -