Quote:
Originally Posted by tek_tm3
nyk.....frate nu toata lumea de aici are paralele tale...asa ca FARA SUPARARE.....tre sa ne intelegi si pe noi si sa iei ghilimelele exact asa cum sunt.....
|
nu au nici o legatura "paralele" in ceea ce vb noi.nu mai baga d-astea aiurea ca eu nu am venit sa va spun citi bani am,citi am pierdut pe masini sau cite masini am avut.
eu nu stiu ce divergente aveti intre voi si nici nu ma intereseaza sincer sa fiu.....eu nu inteleg de ce te-ai bagat intr-o replica de a mea pentru vlad_csl care nu avea nici o legatura cu tine......si nici macar nu ai sesizat mistoul din post....ai zis ca oi fi vreo gisca obosita(cum sint o sumedenie pe aici) care isi da si el cu parerea despre ceva.
interesant este faptul ca eu nu am mai intrat de mult pe acest forum si am citit si eu ce s-a scris......numai cacaturi nimic interesant...nimic concludent...va laudati toti cu niste rable de masini...niste cazaturi obosite care la prima liniuta crapa!
sint 93 de pagini in care nimeni nu vorbeste de modificari,de uite frate ce am mai pus pe masina(mult,putin asta e) da macar sa fie ceva.
fratii mei TUNINGUL SE FACE CU BANI nu se face cu folie lipita pe masina sau cu actipild pe parbriz!asa ca daca nu "conduceti" lovele macar de bun simt lasa-ti-va dracului de scris numai lucruri idioate si numai certuri!
si fantomele sa nu mai posteze doar de dragul de a scrie ceva(sa ia o foaie de hirtie si sa scrie pe ea).....auzi tu am eu grija de mine.....nu ma dau in vileag.....ma prezint cind trebuie.......altul si-a pus un avatar de masina de curse.......hai fugiti cu prostiile voastre de aici!!!