26-07-07, 04:41
|
|
Stage 2
|
Re: Toyota Corolla Sedan
super tare treaba..tine`ne la curent ca am de gand sa ma apuc si eu in curand cu a mea...:d
|
|
|
26-07-07, 06:22
|
|
Stage 4
Member of: [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Gabriel18
super tare treaba..tine`ne la curent ca am de gand sa ma apuc si eu in curand cu a mea...:d
|
Sa o stapanesti sanatos pe a ta!
Ce sa mai zic...am vopsit pleoapele...ieri le-am luat, dar astept sa ajunga masina in Craiova(daca nu vineri, luni cel tarziu si le voi monta)!
Pana una alta, mai am 1 luna si un pic pana iau permisu!
|
|
|
26-07-07, 14:21
|
|
Stage 2
|
nu mai stiu..tu ti`ai confect6ionat pleopele alea?..ca demult vroiam sa`mi procur si nu prea am gasit..oricum is misto ale tale..mai da detalii de masina..eu dau in 130000 de km acum cu ea..ce sa zic, masina e fantastica de durabila, a mea 3 de 2.0D si inca trage bine bine..daca mai ai nelamuriri cu ea ask..spor
|
26-07-07, 15:39
|
|
Stage 4
|
Quote:
nu mai stiu..tu ti`ai confect6ionat pleopele alea?..ca demult vroiam sa`mi procur si nu prea am gasit..oricum is misto ale tale..mai da detalii de masina..eu dau in 130000 de km acum cu ea..ce sa zic, masina e fantastica de durabila, a mea 3 de 2.0D si inca trage bine bine..daca mai ai nelamuriri cu ea ask..spor
|
1. Pleoapele: in Craiova, am gasit pe un alt forum un baiat care lucreaza cu fibra de sticla. A venit, a luat mulaj de pe far si dupa 2 zile mi-a adus pleoapele chituite, tot. Le-a lasat si putin mai lungi pentru a le potrivi pe loc. Le-am si vopsit-o sa atasesz o poza.
2 .Masina are decat 19500 km, si pana acum merge ca la inceput. Consumul e destul de bun zic eu, iar taica-meo a reusit un 6.2 pe Craiova-Focsani! In oras ia cam 10%, dar si asta depinde de cat de aglomerat este.
|
|
|
27-07-07, 14:23
|
|
Stage 2
|
arata super bine lucrate..chiar is curios cum arata cu ele masinutza..eu acum ma chinui sa`mi aduc ceva genti de dincolo pe 215/45/R17 crom si dupaia ma apuc de sunet..apropo cat au fost pleoapele?..numa bine
|
|
|
27-07-07, 18:31
|
|
Stage 4
|
Quote:
arata super bine lucrate..chiar is curios cum arata cu ele masinutza..eu acum ma chinui sa`mi aduc ceva genti de dincolo pe 215/45/R17 crom si dupaia ma apuc de sunet..apropo cat au fost pleoapele?..numa bine
|
50 RON ploapele+30 RON vopsitu (la repr. Ford)!
|
|
|
01-08-07, 19:05
|
|
Stage 4
|
Intre timp am dotat-o cu becuri noi pentru pozitii. Ma enervau la culme cele stock, datorita tentei galbui, asa ca le-am schimbat cu Philips Blue Vis. W5W ! Eu zic ca merita...deseara o sa vad diferenta! Urmeaza H7 pt. faza scurta, Power2Night cred...
|
|
|
01-08-07, 22:37
|
|
Stage 4
|
Iata si diferenta...
|
|
|
14-10-08, 12:35
|
|
Stage 4
|
Dupa mult timp de absenta...la "colectie" urmeaza sa se adauge o Toyota Yaris 1.4 D-4D Luna, pentru traficul din capitala!
Corolla a ajuns la 50.400 km, si in afara de pleoapele aplicate, gume noi(Vredestein Sportrac3) si Philips X-treme power pe faza scurta nu a mai "patit" nimic!
Numai bine..
|
|
|
02-11-08, 18:33
|
|
Stage 4
|
Am luat-o si pe cea mica ...
|
|
|
13-03-09, 17:27
|
|
Stage 4
|
Cateva poze cu Yaris-ul...o sa vina si jantele TSW Black Ice, pe 15", sper sa se mai incalzeasca sa dau jos scrisurile Toyota si Yaris ... pentru eleronul TTE mai trebuie stransi bani, la fel si pentru arcurile tot TTE.
|
|
|
14-03-09, 09:29
|
|
Toyota Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [SEAT] [Toyota] [4Rally]
|
Re: Toyota Corolla Sedan & Toyota Yaris
Interesanta masinuta Si foarte buna pentru oras
|
|
|
14-03-09, 10:21
|
|
Stage 4
|
Re: Toyota Corolla Sedan & Toyota Yaris
Sa stii ca asta a fost principalul motiv pentru care am luat Yaris-ul diesel. Cu Corolla ma invarteam in jurul facultatii cu zecile de minute sa gasesc un loc de parcare.
Sa vad cu e cu "fondurile europene", iar preturile TTE numai pentru criza nu sunt!
|
|
|
27-04-09, 00:48
|
|
Stage 4
|
Re: TOYOTA Corolla Sedan & Yaris
Saptamana trecuta am "mesterit" putin la masina. Am luat de la Toyota un set de aparatori de noroi pentru spate, atat pentru utilitate, cat si pentru faptul ca fac spatele masinii sa nu se mai termine brusc(+putin mai lata in spate).
Avand in vedere ca a fost cald si dublu adeziva cu care sunt prinse emblemele Toyota si Yaris s-a "muiat", le-am dat jos, apoi am frecat resturile de adeziv cu diluant si am polishat capota portbagajului.
Saptamana asta o sa fac emblemele ramase(fata + spate) negre, si astept grila sport pe care am comandat-o in America.
Se strang bani pentru stopuri de Yaris TS si arcuri Eibach/H&R...
Pozele 1&2 - spatele masinii debadged + aparatori
Poza 3 - asa arata grila pe care am comandat-o
|
|
|
28-04-09, 01:12
|
|
Stage 4
|
Re: TOYOTA Corolla Sedan & Yaris
Azi mi s-a pus pata sa fac capacul motorului negru mat...am gasit pe YarisWorld un topic dedicat capacelor de motor. Ciudat, da, dar oamenii chiar au facut niste chestii senzationale(de ex. http://media.photobucket.com/image/y...oper-cover.jpg ). Nu am nici timp si nici nu ma atrag desenele pe capacul motorului.. il vopsesc negru si atat. Am luat un spray din Praktiker si l-am probat pe emblemele cromate "toyota" si "yaris" pe care le-am dat jos.
Astept weekend-ul sa am ceva timp liber.
|
|
|
|
|