Suprafetele nu-s vopsite, colorantul e in masa plasticelor. E vorba de interioarele unui 4x4, am fost la cineva sa le vopseasca, mostra a iesit ok insa pe masina e cu totul alta culoare.
Am fost tentat sa le imbrac in piele ecologica, am zis sa vad daca imi iese culoarea a doua oara, nici acum nu sunt convins, probabil o colantare ar fi ok.
Cine imi recomanda un electrician/electronist care sa-mi monteze o alarma si un set de senzori de parcare pentru Grand Vitara I in Focsani?
Nu au putut rezolva la easyshop asa ca am incercat o revopsire, e mai bine acum; pacat ca nu e culoarea in toata masa plasticului, in caz ca dau din greseala cu vreo solutie care ar putea ataca vopseaua...
Niste documente pentru folia montata deja pe geamurile spate cine elibereaza in Focsani si cam la ce pret? Nu sunt complet opace dar se vede ca e folie. Pe fata nu am si nici nu pun; asadar 3 geamuri spate. Multumesc.
Eventual raspuns prin PM.
cine imi spune de ce face scurt un electromotor modelu scurt pentru papuc.pun carcasa pe minus la baterie si firu de la starter pe + si face scurt la borna +.ce poate fi montat gresit in el?
In data de 5-6 iulie va fi etapa de Indemanare nationala la Focsani. Pentru afisul concursului avem urgent solicitarea unei recomandari cu cel mai bun, mai cunoscut, mai activ automobilist sportiv cunoscut in Focsani.
Poate fi si PM dar cu nr telefon, va rog
Cautam un participant la etapa de indemanare pentru grupa I 2, cu masina mai veche de 30 ani si motor peste 1600 cmc.
Astept mesaj si pe privat. Va multumesc
cati localnici vor participa la etapa nationala de indemanare? Nu gasim si un posesor de dacia 1100 sau 1300 ( cu o vechime de min 30 de ani ) sa va reprezinte?
Ajutati-l sa ne gasesca sambata la mall la antrenamente !
PRIMARIA FOCSANI SUSTINE ETAPA a 4-a CNIA 2014
Primii trei clasati pe grupe, clase si cel mai bun timp al zilei, vor primi:
locul I = 100 lei, locul II = 70 lei, locul III = 50 lei.
Grupe/clase: Juniori, Femina, Modificate, Debutani 1, Debutanti 2, Avansati 1, Avansati 2, Istorice 1, Istorice 2 si Open.
Am doua seturi de jante din aliaj, pe 16" si 17" si as vrea sa le verific/reconditionez. Unde pot face asta in Focsani sau prin jurul orasului?
Am un set de jante de 16", cel de 17" a fost vandut.
Ateliere in Focsani care sa vopseasca in camp electrostatic? Sau macar sa nu sara vopseaua din nimic...