Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Focsani

Reply

Thread Tools
Old 16-03-10, 00:05   #2626
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]
Thumbs down Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

Quote:
Originally Posted by Sonny™ View Post
dar eu nu stiu cum ai mai putea sa postezi ceva pe aici legat de masini TDR sau vreo problema ceva, cand toata lumea admira scutere si biciclete pe acest forum sau citesc povesti postate de NEN cu A8.uri si nu mai stiu eu ce, ca iti trebuie doua instalatii de xenon h4 pentru o masina care e dotata cu becuri h4...pentru aceste discutii exista off.topicul sau daca nu vreti acolo rugatil pe jipianu sa va faca un forum pentru 2 roti si cu asta incheiem orice discutie...
O intrebare !

Pe tine mama ta te-a nascut in masina ? Si e valabil pentru cam toti ? Daca stii sau ai impresia ca stii totul , NU AI NICI UN DREPT SA FACI MISTO de cei care pun intrebari pentru a primi o informatie FOLOSITOARE in viitor !

numai laudarosi pe aci ...

NICI UNUL DIN VOI NU ARE DREPTUL DE A II INTERZICE LUI VALY SA ISI PREZINTE MUNCA DEPUSA !
JIPIANU SA IMI ARATI SI MIE UNDE SCRIE CA E TOPIC DEDICAT MASINILOR !
SI EU M-AM SATURAT DE ATATEA BMW ... NU ESTI MAI SMECHER DACA AI BMW SAU VW ! ESTI MAI SMECHER DACA ITI DAI INTERESUL SI II AJUTI SI PE CEILALTI SA INVETE ! DAR IN FINE , NU AI CU CINE ...
NU TOTI SUNT MECANICI , NU TOTI SUNT NASCUTI IN MASINI BENGOASE ... ASTA E ...

Last edited by jipianu; 16-03-10 at 17:11.
vn-08-nen is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 00:13   #2627
johnsonxxl

Stage 5

johnsonxxl's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

bah nen..usor ma ca ti se sparge vena. scrie mai mic ca nu's chiori...
johnsonxxl is offline   Reply With Quote
Old 16-03-10, 00:39   #2628
Cartmaneu87
Seat Driver

Stage 5

Cartmaneu87's Avatar

Member of:
[SEAT]

Pt "domnu" NEN! Daca tot nu ai ce face frate si ai bagat posturi pe toate topicurile pe focsani ia frate la rand: Galati , Bacau,Buzau etc pana umplii forumu ! Dute frate la culcare si nu mai abera pe aici sincer arzi aeru de pomana cu aberatiile astea!
Old 16-03-10, 09:42   #2629
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]

Io nu cred ... gandeste-te de 10 ori inainte sa scrii ceva ... hai pa ... ps. mai ai o fisa de tras !
Old 16-03-10, 17:06   #2630
jipianu

Stage 5

jipianu's Avatar

Member of:
[Moderators]

I
NEN fa-ti cu Vali al tau un forum(vezi ca myforum gazduia intr-un timp moca ca sa zic asa) in care sa discutati numai voi ca vad ca tot va place sa scrieti mult si numai off-topic. Si lasane ma sa ne vedem de Bmw-urile noastre si de tot ceea ce avem si detinem noi...
II
Daca nu e un forum dedicat masinilor atunci de ce se mai numeste 4TUNING si de ce si in logoul site-ului scrie "Tot ce misca despre Masini"... aaa scuze scrie prea mic..? nu vezi cumva?

Ai grija cum si ce postezi de acum in colo.
Old 16-03-10, 17:35   #2631
Sonny™
BMW Driver

Stage 5

Sonny™'s Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[DreamWorks Club]
[Competitor CNCA]
[BMW]
[SKODA]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by vn-08-nen View Post
O intrebare !

Pe tine mama ta te-a nascut in masina ? Si e valabil pentru cam toti ? Daca stii sau ai impresia ca stii totul , NU AI NICI UN DREPT SA FACI MISTO de cei care pun intrebari pentru a primi o informatie FOLOSITOARE in viitor !

numai laudarosi pe aci ...

NICI UNUL DIN VOI NU ARE DREPTUL DE A II INTERZICE LUI VALY SA ISI PREZINTE MUNCA DEPUSA !
JIPIANU SA IMI ARATI SI MIE UNDE SCRIE CA E TOPIC DEDICAT MASINILOR !
SI EU M-AM SATURAT DE ATATEA BMW ... NU ESTI MAI SMECHER DACA AI BMW SAU VW ! ESTI MAI SMECHER DACA ITI DAI INTERESUL SI II AJUTI SI PE CEILALTI SA INVETE ! DAR IN FINE , NU AI CU CINE ...
NU TOTI SUNT MECANICI , NU TOTI SUNT NASCUTI IN MASINI BENGOASE ... ASTA E ...

eu cred ca tu ai o problema...nu stiu daca mama ma nascut sau nu in masina, dar cert e ca imi plac foarte mult...chiar daca e bmw sau olcit sau nu mai stiu eu ce masina trebuie sa vezi dincolo de tabla si de aspectul ei....nu stiu totul si nici nu am impresia ca stiu totul ca daca stiam totul nu mai stateam la discutii pe aici eu intru pe aici pentru a mai invata cate ceva pentru a afla unele lucruri ,dar din cauza celor ca tine nu poti invata decat sa te certi si sa vorbesti aiurea, nu mi se pare ca am facut misto de nimeni pur si simplu mi.am exprimat o parere proprie si personala....si da e topic dedicat masinilor si pe acest forum nu are ce cauta chestii legate de 2 roti, nu am zis cu rautate asta...jipianu e de acord sa va deschideti un thread special pentru asta....si cu asta am incheiat orice discutie cu tine pentru ca eu sunt ala care aveam nike pe luneta)
Old 16-03-10, 23:39   #2632
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]

va las in ale voastre ... scz de off topicul produs de nesabuinta mea ... zeilor
Old 17-03-10, 08:27   #2633
valitataye

Stage 5

valitataye's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[SEAT]
[4Tuning International]

[QUOTE=jipianu;3190217]I
NEN fa-ti cu Vali al tau un forum(vezi ca myforum gazduia intr-un timp moca ca sa zic asa) in care sa discutati numai voi ca vad ca tot va place sa scrieti mult si numai off-topic. Si lasane ma sa ne vedem de Bmw-urile noastre si de tot ceea ce avem si detinem noi...

jipianu dc tot ma aduci pe mine in discutie?
pot sa postez unde si ce vreau eu
Old 17-03-10, 10:22   #2634
as3dyum

Stage 2

as3dyum's Avatar

Member of:
[Opel]

Iarasi fac o remarca si imi dau seama ca va place "cafeneaua amara " (pentru cei ce nu mai dau de mult pe la scoala e o metafora) voua... numai certuri pe aici

Last edited by as3dyum; 17-03-10 at 10:26.
as3dyum is offline   Reply With Quote
Old 17-03-10, 11:16   #2635
VN23TDR

Stage 5

VN23TDR's Avatar

Quote:
Originally Posted by valitataye View Post
jipianu dc tot ma aduci pe mine in discutie?
pot sa postez unde si ce vreau eu
Este foarte adevarat ! Este un forum si fiecare are dreptul la exprimare libera. Nu ti-a interzis nimeni sa mai postezi aici.. Eu doar v-am rugat sa pastrati acest thread liber..sa nu dezbati aici decat subiecte legate de tema acestui forum. Pentru orice alt subiect exista sectiunea off-topic sau PM.

Jipianu s-a luat de tine pt ca ai facut din forumul asta un mIRC cu subiecte pe care le poti discuta pe mess !
Old 17-03-10, 18:49   #2636
sergiuhusca

Stage 5

TDR, care este tema unei Cafenele?
sergiuhusca is offline   Reply With Quote
Old 17-03-10, 19:03   #2637
johnsonxxl

Stage 5

johnsonxxl's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by sergiuhusca View Post
TDR, care este tema unei Cafenele?
ma sergiu..se vorbeste de toate...in special de masini ca de aia e pe 4tuning..intalniri..alea alea.dar nen prea o da pe dinafara..
Old 17-03-10, 19:05   #2638
ascany
VW Driver

Stage 5

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by johnsonxxl View Post
ma sergiu..se vorbeste de toate...in special de masini ca de aia e pe 4tuning..intalniri..alea alea.dar nen prea o da pe dinafara..
se vorbeste de toate da tot in legatura de masini
ascany is offline   Reply With Quote
Old 17-03-10, 19:33   #2639
as3dyum

Stage 2

as3dyum's Avatar

Member of:
[Opel]

masini masini masini masini... tuning tuning tuning tuning...
Cafeaua si discutiile contradictorii eu unul as prefera sa le servesc in oras la o intalnire cum se mai practica si intre membrii altor cluburi, nu din spatele tastaturilor.
as3dyum is offline   Reply With Quote
Old 17-03-10, 20:10   #2640
johnsonxxl

Stage 5

johnsonxxl's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by as3dyum View Post
masini masini masini masini... tuning tuning tuning tuning...
Cafeaua si discutiile contradictorii eu unul as prefera sa le servesc in oras la o intalnire cum se mai practica si intre membrii altor cluburi, nu din spatele tastaturilor.
dar se intalneste lumea
- Copyright 2025 4Tuning -