ma baieti hai sa lasam cearta si mai prezentati ceva despre proriile masini sau ceva mai important decat sa ne contrazicem sau sa ne dam dreptate unu altuia, ca asa nu o sa ajungem in nicaieri doar o sa facem mai multe pagini de sters asa ca eu zic sa o terminam
haideti sa vorbim ca la o cafenea nu ca in piata pe taraba
daca gresec cu ceva rog sa fiu corectat
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
are dreptate jipianu thunder...nu ai pe cine...NEN...COX...ce sa le ceri...?in fine o sa postam niste poze cu noile faruri ale lui jhonson sunt mai negre acum, dar tmai trebuie unele finisaje, de prins grila
are dreptate jipianu thunder...nu ai pe cine...NEN...COX...ce sa le ceri...?in fine o sa postam niste poze cu noile faruri ale lui jhonson sunt mai negre acum, dar tmai trebuie unele finisaje, de prins grila
jhonson maine pana la 1 muncesc
si l-ai ajutat din parti sa prinda grila noroc de mine k sunt mai mecanic de felul meu
chiar frumos ma johnson as vrea sa fac si eu ceva de genu da astept grila fara semn
apropo nu stie cineva un vopsitor bun si ieftin?
sonnic nu ma pricep dar daca ai nevoie de ajutor ma bag si eu sa te ajut chiar daca nu stiu daca vrei spunemi si oricine daca are nevoie ma bag si eu