glavana nu e vb ca nu imi convine ceva dar tu ai zis ca nu vorbesti cu taranii de pe topicul focsani si din intamplare mai sunt si eu pe aici pe langa alti baieti din focsani eu nu cred ca am adus injurii la adresa ta sau a baietilor din inferno de asta am zis ca nu e frumos sa aruncati vorbe aiurea....nu am nimic personal cu tine sau cu vreun baiat din inferno, dar nu se vorbeste asa

...atat am avut de spus in privinta asta....
Yakuza007 masinile se tipleaza in Focsani, majoritatea s.au tiplat deja dar deocamdata nu facem show....cand o sa fie vorba de show o sa fie anuntata toata lumea si direct o sa fie anuntata locatia si o sa fiti invitati cu toti....nici o problema....
jipianu deocamdata suntem 10 in club dar sper sa ne strange mai multi, avem in plan si o locatie, un garaj ceva, dar toata lumea o sa fie anuntata cand stim si noi un lucru concret nu putem vorbi doar ca sa ne aflam in treaba....nu e nici o problema...cand te hotarasti ma anunti si vorbim...esti liber sa mergi la ce club vrei tu nu te obliga nimeni sa faci ceva eu doar ti.am propus....
tek nu are rost sa ne certam cu lumea aiurea, lasa.i sa vb sa ne vedem noi de treaba noastra si sa nu ne certam aiurea...o sa fie deschis un thread Speed4U Focsani ca sa nu mai existe discutii aici .....
atat am avut de zis ne vedem diseara pe undeva care vreti...luati nr meu de la semnatura si ma sunati daca aveti ceva de zis