PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
06-10-08, 16:32
|
|
Stage 5
|
Re: Grecu Evo Is Back
din ce am citit avem asa zis de Rabane la inceput
Cei mai buni timpi obtinuti la a doua incercare din doua efectuate au fost urmatorii:
0-100 km/h in 3.33 sec
0-180 km/h in 9.95 sec
0-400m in 11.58 sec.
zis de MPA
De pe loc
--------- GTR 480 cp vs 911T 480cp
402m-------11.912---------11.765
1000m------21.238---------21.238
din cate vad in teste GTR chiar merge mai tare decat ceea ce a gasit MPA
pana la urma are vreo modificare?
PS:in teste s-a precizat ca era o persoana de 90 kg in masina adica e loc si de mai bine,nu vreau sa supar pe nimeni dar e ciudata afirmatia ca nu a fost setata cutia cum trebuie la GTR avand in vedere timpii scosi in teste.
oricum sunt curios ce se intampla la urmatoarea cursa
|
|
|
06-10-08, 17:36
|
|
Registered
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Daca esti nelamurit de diferenta de timpi, In teste era un GTR de 480 cp, iar GTR masurat de rabanne este de 521 (din declaratia proprietarului)
Deci 41 de cai in plus.
Pe langa asta timpul din filmuletul respectiv este masurat de profesionisti pe o pista, timpul masurat la noi este cu un dispozitiv in interiorul masinii.
|
|
|
06-10-08, 17:41
|
|
Stage 5
|
baiatul cu porschele turbo a zis ca nu mai face nicio cursa cu gtr-ul !
a zis ca a venit atunci sa se dea o singura data si s-a dat de 3 ori, a zis ca nu-l intereseaza ce spuneti voi asa ca va trebui sa va gasiti un alt porsche 997turbo cu care sa va dati de 50 de ori pana reuseste el sa plece cu gtr-ul
ps. baiatul a venit, s-a dat, a castigat si a plecat
o zi buna !
LE: mi-a zis ca nu s-a discutat absolut deloc despre o cursa din mers.
Last edited by Alex_55; 06-10-08 at 17:56.
|
|
|
06-10-08, 19:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mpa
Daca esti nelamurit de diferenta de timpi, In teste era un GTR de 480 cp, iar GTR masurat de rabanne este de 521 (din declaratia proprietarului)
Deci 41 de cai in plus.
Pe langa asta timpul din filmuletul respectiv este masurat de profesionisti pe o pista, timpul masurat la noi este cu un dispozitiv in interiorul masinii.
|
Puterea masurata de noi a fost de 478 de cai nicidecum de 521 de cai. Asta a inflorit-o cineva pe aici mai devreme. Proprietarul nu a declarat nimic nimanui. La sfarsitul lunii noiembrie se va face si o masuratoare dyno cand va fi instalat dispozitivul in noul service al lui Theo.
|
|
|
06-10-08, 19:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alecsutu1
din ce am citit avem asa zis de Rabane la inceput
Cei mai buni timpi obtinuti la a doua incercare din doua efectuate au fost urmatorii:
0-100 km/h in 3.33 sec
0-180 km/h in 9.95 sec
0-400m in 11.58 sec.
zis de MPA
De pe loc
--------- GTR 480 cp vs 911T 480cp
402m-------11.912---------11.765
1000m------21.238---------21.238
din cate vad in teste GTR chiar merge mai tare decat ceea ce a gasit MPA
pana la urma are vreo modificare?
PS:in teste s-a precizat ca era o persoana de 90 kg in masina adica e loc si de mai bine,nu vreau sa supar pe nimeni dar e ciudata afirmatia ca nu a fost setata cutia cum trebuie la GTR avand in vedere timpii scosi in teste.
oricum sunt curios ce se intampla la urmatoarea cursa
|
Citeste mai atent inainte sa faci unele afirmatii: nu este vorba de nici o setare a cutiei, este vorba de setarea suspensiei pe confort sau sport. Am spus-o si ma repet, in teste s-a mers cu suspensia setata pe confort insa nu a stiut nimeni la acea vreme ca aceasta setare este o conditie pentru a putea utiliza launch controlul. In momentul cursei cu Porsche-ul Theo a mers cu suspensia setata pe sport iar acest lucru nu l-a lasat sa faca un start lansat si ii baga motorul in avarie.
|
|
|
06-10-08, 19:31
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Asta e ... win some lose some ... eu personal astept cu real interes alte curse ...
|
|
|
06-10-08, 20:21
|
|
Banned
Stage 2
|
|
|
|
06-10-08, 21:07
|
|
Stock
|
nu inteleg pentru ce se fac atatea discutii despre nissan gt-r si turbo!!cursa intre ele a fost;nissan a luat bataie rusinos si deplorabil!!!deci faptul e consumat ,si inca de vreo 3 ori!!ce pretentii aveti de la "made in japan" care se aude ca infinity......oricum nu exista comparatie,calitativ vorbind,intre nissan si porsche!!!sunt 2 clase diferite!!insa cand traiesti limitat ajungi sa faci astfel de comparatii!!!!maine ,poimaine si subaru e mai tare calitativ decat porsche,ferrari,etc....asta e!!!doar traim in romania!!!ma repet:nu mai insistati cu marea masina a secolului pt ca e un esec!!porsche e porsche!!!
|
|
|
06-10-08, 21:30
|
|
Stage 5
|
poate nu a stiut masina foarte bine.
ar trebui sa i se dea revansa totusi GTR-ului poate ia invatat omul acum toate secretele.
parerea mea
|
|
|
07-10-08, 00:24
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Re: Grecu is back... with a GT-R
Doamne, mare Ti-E gradina, si gardul asa de mic............
DOMNILOOORRR................ e un topic pentru provocari si ATAT!
Conform regulamentului provocarea o face PROPRIETARUL, la fel si cei care raspund provocarii. Sa zicem ca in cazul de fata se accepta un "reprezentant" si stiti de ce....... La fel si din partea celor care raspund provocarii. Deci dialogurile ar trebui sa fie ceva de genul:
"aceasta este masina (descrierea ei) provoc............"
"am x masina (prietenul meu are) si vreau sa ne tragem, de pe loc, din mers, cu spatele, pe 100-400-1000m"
Alte detalii se discuta la telefon. Dupa cursa unul din cei doi sau chiar amandoi (cel mai probabil castigatorul) au obligatia "morala" sa anunte rezultatul, sa posteze un filmulet (daca exista), sa mai dea ceva detalii despre cursa. Si oricine poate face acelasi lucru, dar strict legat de asta, fara rautati.
Stiu ca suna a lucrare de clasa a-IV-a, imi cer scuze (pentru cei ce le merita) dar sincer asa masini nu merita asemenea discutii. Stiu ca nu sunt eu in masura sa fac asta dar vad ca nici un moderator nu se prea oboseste (scuze dar ar trebui sa luati masuri).
Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita.
P.S. Ca sa nu va obositi; da am masina, da am participat la curse (de toate felurile), da am castigat dar am stiut sa si pierd.
Scuze, s-a facut curatenia in timp ce scriam eu.
Last edited by Cipilica; 07-10-08 at 00:26.
|
|
|
07-10-08, 00:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TOP42
nu inteleg pentru ce se fac atatea discutii despre nissan gt-r si turbo!!cursa intre ele a fost;nissan a luat bataie rusinos si deplorabil!!!deci faptul e consumat ,si inca de vreo 3 ori!!ce pretentii aveti de la "made in japan" care se aude ca infinity......oricum nu exista comparatie,calitativ vorbind,intre nissan si porsche!!!sunt 2 clase diferite!!insa cand traiesti limitat ajungi sa faci astfel de comparatii!!!!maine ,poimaine si subaru e mai tare calitativ decat porsche,ferrari,etc....asta e!!!doar traim in romania!!!ma repet:nu mai insistati cu marea masina a secolului pt ca e un esec!!porsche e porsche!!!
|
Este bine ca din 2006 pana acum ai avut doar 2 comentarii, tine-o tot asa.
"asta e!!!doar traim in romania!!!ma repet:nu mai insistati cu marea masina a secolului pt
ca e un esec!!porsche e porsche!!!" SI PROSTII SUNT PROSTI.
|
|
|
07-10-08, 00:56
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 76BPR
poate nu a stiut masina foarte bine.
ar trebui sa i se dea revansa totusi GTR-ului poate ia invatat omul acum toate secretele.
parerea mea
|
DA AI DREPTATE ......ASTEPTAM CU NERABDARE SI ALTE CURSE DAR SE PARE CA NU SUNT DORITORI......
|
|
|
07-10-08, 00:56
|
|
Stage 5
|
Re: Grecu is back... with a GT-R
Am o presimtire ca GT-R`ul asta i va linistii pe toti foarte curand ...
P.S. - MPA nu ai mai trecut de stadiu Nitendo?... maturizeazate ....
|
|
|
07-10-08, 01:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TOP42
|
AI DUPA CE BEA APA ?????????????????
|
|
|
07-10-08, 01:27
|
|
Stage 5
|
normal ar fi si baieteste sa i se dea revansa ca asa a fost mereu.
daca cineva a luat-o dupa o saptamana sau intalnit si sau dar iar ca asa e frumos.
a ca nu mai vreti si o tineti una si buna, ce varza e GTR-u asta e alta treaba.
eu zic sa va mai ganditi si sa va vedeti din nou la start ca asa e frumos
|
|
|
|
|