Quote:
Originally Posted by THUNDER77
Superbe plicurile valentin 
|
Ma bucur ca ti-au placut. Au fost editate intrucat la editiile la care m-am implicat efectiv in coordonare / organizare am incercat de a face un raliu cu "staif".
Sunt documente unicate, iar eu mai am cateva exemplare pe care le-as schimba cu vreun iubitor de automobilism si filatelie.
Trebuie sa amintesc aici ca in executie si redactarea lor am fost ajutat de un coleg de serviciu ( pe atunci ) caricaturist !! brailean cu abateri si palmares bogat
Marin Antonica si de
col.rez.
Popescu C. , presedinte al cercului de filatelisti din Braila.
Si fiind aici ocazia de a ne aminti cate ceva din istoria nescrisa a raliurilor,
doresc sa mentionez ca postul de televiziune PRO TV in 1996, ne-a mediatizat Raliul Dunarii de Jos la ......Stirile de la ora 17.00. !!!
- Cum s-a intamplat acest eveniment inedit?
Simplu. A mediatizat faptul ca eram in al 2-lea an consecutiv, cand, raliul a fost castigat de un....Trabant 601 in concurs cu alte cca 20-25 de automobile cu pretentii .

Dar, dar, dar nu a precizat ca in masina erau 2 ingineri isteti, atenti si foarte buni cunoscatori ai regulamentelor, echipaj constituit de cativa ani inaintea abaterilor din 95 si 96. :
-
ing. Petre Banica ( avea 6 titluri de campion national la indemanare ) si
ing. Stefan Bratasanu ( care ne teroriza cu intrebarile la sedintele tehnice ). Jurnalisti care au cautat ineditul.
Totdeauna raliurile tehnico-aplicative se castiga de echipaj, nu de masina cu 150 CP ! daca nue ceva !! sus, degeaba sub talpa

Nu va suparati, va rog, stimati forumisti.