VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
View Poll Results: Clio sau Logan?
|
Clio?
|

|
151 |
56.13% |
Logan?
|

|
118 |
43.87% |
03-05-07, 12:41
|
|
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Clio Symbol vs Logan
Din orice punct de vedere... exterior Logan arata mult mai bine ca Symbolul, la interior Symbol arata un pic mai bine,la fiabilitate sunt asemanatoare, potentialul de tuning il are mult mai mare Loganul.
03-05-07, 14:07
|
|
 Stage 5
|
Clio Symbol nu e masina aia care are aripi de plastic? Sau e aia care nu a rezistat unui impact cu Dacia Papuc (Laura Stoica)? Aleg Loganu.
|
|
|
03-05-07, 14:42
|
|
 Stage 5
|
Toate renault-urile au aripi de plastic  ) decat o conserva mica mai bine una mare macar nu stai inghesuit
|
|
|
09-05-07, 12:50
|
|
 Stage 5
|
Am votat cu conserva mai mare!!  ) +spatiu+design
|
|
|
09-05-07, 15:10
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
am votat cu logan..e o masina urata dar e mai urat symbolu
|
|
|
10-09-07, 20:09
|
|
Stage 3
|
clio clar.e mai fiabil are piese mai bune.am avut d la firma ji logan ji clio.clio e ok cu motoru 1.4 dacia nu!shtiu k dacia are mai mult spatiu da ji renault-ul e ok am incaput 4 adulti fara nicio probleama in renault
|
|
|
11-09-07, 01:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Stefan205
clio clar.e mai fiabil are piese mai bune.am avut d la firma ji logan ji clio.clio e ok cu motoru 1.4 dacia nu!shtiu k dacia are mai mult spatiu da ji renault-ul e ok am incaput 4 adulti fara nicio probleama in renault
|
de fapt e acelasi motor...bineinteles ca tot romanu` sa scoti bani in + doar pt o sigla,spatiu interior mai mic...etc....da deh...ai renault
|
|
|
09-02-08, 17:34
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by MMihai
nu e limitat clio la o viteza anume, limitarea se face la turatie si anume la 6300rpm cand ai atins turatia asta pedala scapa in gol si te obliga sa schimbi intr-o treapta superioara sau sa o subtureze.
PS uitati dovada la clio symbol 1,4 8v cam 180km/h pe vitezometru (masina stock)
|
SALUTARE AM SI EU UN CLIO SYMBOL 2006 SI CU BENZINA CARERA100 EU AM LUAT 195 KM / ORA SI AM MERSASA PE O DISTANTA DE APROAPE 15 KM SI NU AVUT NIMIC  ) CE ARE LOGANU IN PLUS E O SIMPLA COTIERA CARE PE CLIO NU SE POATE PUNE  DACA GASESTE CINEVA O COTIERA CARE MERGE PE CLIO SA-MI SPUNA SI MIE CA VREAU. PE MAIL tzeicanu@yahoo.com
|
|
|
10-02-08, 22:57
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [VW] [2 Roti] [Old School Cars]
|
sincer loganu.nuj da nu suport clioul..
|
|
|
11-02-08, 06:17
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
Clio  always o fi avand aripi din plastik dar si megane si twingo are... confort suuuuper,manevrabilitate la fel.  ..si pt cei ce au votat golan si nu clio ,NU SCARTIE PLASTICELE NICI DUPA 4 ANI DE FOLOSIRE INTENSA!!!nu zic de cele 3-4 luni incare incep greierasii sa apara ,torpedoul sa nu se mai inchida...si altele.. ..Am condus si yo logan 2 sapt de la servic si e jale...greu tare cu dulapu   
Da e acelasi motor pe clio si golan,dar dc oare mie imi consuma 4,8 motorina in oras si 4,2 afara iar golanu ia cel putin dublu  ?Pt ca in ala de golan si-a bagat romanu nasu de aia!!! 
PS: Pt. amatori clio s-a facut in Franta  ,iar clio symbol in turcia diferenta e f simpla alea cu semnalizarea galbena la spate is frantuzesti,iar alea cu semnalizarea alba is turcesti...dif mai sunt la spoilere,interior si butonu de la portbagaj...Pt masini urate era pe aici un top sau ceva de genu ...clio nu e nici macar mentionat...
Last edited by JUST-DO-IT; 11-02-08 at 06:19.
|
|
|
14-02-08, 09:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT
Clio  always o fi avand aripi din plastik dar si megane si twingo are... confort suuuuper,manevrabilitate la fel.  ..si pt cei ce au votat golan si nu clio ,NU SCARTIE PLASTICELE NICI DUPA 4 ANI DE FOLOSIRE INTENSA!!!nu zic de cele 3-4 luni incare incep greierasii sa apara ,torpedoul sa nu se mai inchida...si altele.. ..Am condus si yo logan 2 sapt de la servic si e jale...greu tare cu dulapu   
Da e acelasi motor pe clio si golan,dar dc oare mie imi consuma 4,8 motorina in oras si 4,2 afara iar golanu ia cel putin dublu  ?Pt ca in ala de golan si-a bagat romanu nasu de aia!!! 
PS: Pt. amatori clio s-a facut in Franta  ,iar clio symbol in turcia diferenta e f simpla alea cu semnalizarea galbena la spate is frantuzesti,iar alea cu semnalizarea alba is turcesti...dif mai sunt la spoilere,interior si butonu de la portbagaj...Pt masini urate era pe aici un top sau ceva de genu ...clio nu e nici macar mentionat... 
|
pacat ca nu poti sterge postul acum...ca e penibil!adica tu zici ca loganul diesel consuma 9L/100 km?  un 1.4 consuma cam 6.5 condus normal(alea cu 14 l sunt povesti...se uita si romanu cand e in panta la consumu instant si 'uliuuuu costele consuma 16 l masina')si ala diesel consuma 9?ar fi trebuit sa citesti ce ai scris!+partea cu confortul etc....
|
|
|
14-02-08, 13:54
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [VW]
|
chiar ca e penibil......eu am logan de aproape 4 ani si nu scartaie un plasic in el.....insa am mers si cu logan mult mai nou si care cand mergea ziceai ca se rupe (era masina de firma) asa ca nu va mai dati cu parerea dupa ce conduceti o masina de firma....ca stiu si eu cum merg aia cu ele, ca am avut un prieten care lucra pe logan si dadea in toate gropile cu el si fojat la maxim.....aaa si ce are loganul in plus fata de clio...ceva spatiu mai mult la interior....adica eu in clio 3 nu am loc si ala e mai mare la interior ca si symbolul....
|
14-02-08, 14:49
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by JUST-DO-IT
|
nush ce sa zic mie nu-mi plac nici una nici alta....dar ca sa zici ca dc consuma loganu dublu ori esti prost ori nu ai gandit deloc cand ai afirmat ce ai zis....o intrebare cate kile are clio si cum arata....si cate kile are loganu si cum arata???te -ai gandit la asta....oricum prefer loganu pentru ca la banii la care iti iei un logan full sau aproape iti iei un clio stock 
nu=mi spuneti ca nu e asa ca io am umblat 3 luni dupa masina si am mers si am vazut toate masinile inntre 9000 si 12000 de euro
|
|
23-02-08, 21:48
|
|
 Stage 5
|
Eu unu nu as loa nici clio nici logan masini putin fiabile si scumpe la piese chiar daca la achiyitie iti atrage atentia cu pretul mic!!!Dar daca as fii nevoit sa cumpar si ar fii singurele masini din lume as alege clio din singurul punc ca nu e fabricat in Romania ca loganul cand pui frana si faci dreapta sa se aprinda luminile si sa faca semnalizatorul la stanga agica totul pe dos!!!Dar la tuning castiga loganul!!
|
|
|
19-03-08, 20:20
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [AirBrush] [AUDI]
|
aici ai dreptate  la tuning loganu castiga.parerea mea. defapt la orice.nu numa la tuning.e masina mai frumoasa si mai buna si mai confortabila decat symbol -u.
|
|
|
|
|