VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
View Poll Results: Clio sau Logan?
|
Clio?
|

|
151 |
56.13% |
Logan?
|

|
118 |
43.87% |
22-02-05, 17:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
una e cand accelerezi cu a5a la 100km/h si alta cu a3a.. am mai spus a5a chiar nu se infige a4a binisor dar 1a, a2a si a3a nu exista reprosuri.
Cand ai posibilitatea sa pui mana pe un symbol (benzina) nu vorbesc de diesel te rog sa o conduci tu si o sa vezi diferenta.. acuma nu o fi chiar ca la tine la nubira dar nici cum spui tu ca plafoneaza ca nu are cum.
Daca nu asteapta sa imi iau eu carnetul si te fac o tura
|
Man, ala care a condus-o nu se poate numi tocmai sofer dar i-am zis sa-mi arate cu plecare de pe loc cum merge masina si la 100km/h era in a 3-a. Nu stiu ce sa-ti zic. Poate nu a stiut el sa-i dea. O sa il cer sa mi-l dea sa-l conduc si iti zic dupa aia cum este. Cand am zis ca accelereaza foarte incet nu am facut comparatie cu masina mea.  Te astept sa-ti iei carnetu' si sa-mi arati.
|
|
|
22-02-05, 17:37
|
|
Presedinte Insane Racers
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE]
|
poate avea ceva acel clio... dar al meu pana la 150 urca fara nici o problema... Eu cu a 3a ajung la 120 si cum a zis si MMihai cu a 4a 150-160... Partea nasoala e ca dintr-a 4a intr-a 5a scade turatia doar cu 700 si d-asta de la 160 urca mai greu! Dar de la 100 in nici un caz!
Iar daca dau dintr-a 4-a intr-a 5a pe la 120 imi urca mai incet ce-i drept... dar nu exagerat! Adica nu simtitor de incet!
Acum poate sa mai fie si alta varianta!... daca t-ai obijnuit cu masini puternice, sa ti se para foarte puturoasa. Sau ca acel sofer sa nu-i fi 'dat in gura'! Mie mi se pare ok!
Dar oricum exista si motorul de 1.4 16v pe symbol, care este destul de convenabil si ca pret si ca performante !!
|
|
|
22-02-05, 17:43
|
|
Presedinte Insane Racers
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:
una e cand accelerezi cu a5a la 100km/h si alta cu a3a.. am mai spus a5a chiar nu se infige a4a binisor dar 1a, a2a si a3a nu exista reprosuri.
Cand ai posibilitatea sa pui mana pe un symbol (benzina) nu vorbesc de diesel te rog sa o conduci tu si o sa vezi diferenta.. acuma nu o fi chiar ca la tine la nubira dar nici cum spui tu ca plafoneaza ca nu are cum.
Daca nu asteapta sa imi iau eu carnetul si te fac o tura
|
Man, ala care a condus-o nu se poate numi tocmai sofer dar i-am zis sa-mi arate cu plecare de pe loc cum merge masina si la 100km/h era in a 3-a. Nu stiu ce sa-ti zic. Poate nu a stiut el sa-i dea. O sa il cer sa mi-l dea sa-l conduc si iti zic dupa aia cum este. Cand am zis ca accelereaza foarte incet nu am facut comparatie cu masina mea.  Te astept sa-ti iei carnetu' si sa-mi arati. 
|
 ) pai daca masina ta are 150+ cp cu modificari (nu stiu ce putere are masina ta, e doar o presupunere  ) este probabil sa ti se para mai lejera! Oricum... de plafonat nu are cum sa se plafoneze!!! Adica alimentarea se taie la cliou meu pe la 6200-6300 iar singura posibilitate sa se plafoneze motorul era sa fi fost cu acceleratia la 6200 la 100km (si nu prea vad cum... intr-a 2a mi se plafoneaza la 90 si intr-a 3a pe la 130, nu stiu nici eu exact, oricum in jurul lui 130)...
|
|
|
22-02-05, 21:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
pai daca masina ta are 150+ cp cu modificari (nu stiu ce putere are masina ta, e doar o presupunere Wink ) este probabil sa ti se para mai lejera! Oricum... de plafonat nu are cum sa se plafoneze!!! Adica alimentarea se taie la cliou meu pe la 6200-6300 iar singura posibilitate sa se plafoneze motorul era sa fi fost cu acceleratia la 6200 la 100km (si nu prea vad cum... intr-a 2a mi se plafoneaza la 90 si intr-a 3a pe la 130, nu stiu nici eu exact, oricum in jurul lui 130)...
|
Deci repet ca nu am facut comparatie cu masina mea. M-am exprimat eu gresit cand am zis ca se plafoneaza. Ma refeream ca de la 100km/h incolo accelera foarte greu.
|
|
|
26-02-05, 08:38
|
|
Stock
|
AM VOTAT CLIO CACI LOGAN ESTE O MASINA FACUTA LA ''FUTUI MASA''
|
|
|
26-02-05, 18:38
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"furtot\"
AM VOTAT CLIO CACI LOGAN ESTE O MASINA FACUTA LA ''FUTUI MASA'' 
|
asta cam asa este , dar totusi LOGAN arata mult mai bine ca SYMBOL
parerea mea
|
|
|
26-02-05, 18:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [FullSpeed Racing]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"alexutzu\"
parerea mea
|
poti sa argumentezi de ce ti se pare loganul mai frumos decat symbolul?
iti place spatele ala asa partatos taiat ca din topor?
iti plac farurile asa mici si acea grila?
|
|
|
26-02-05, 19:08
|
|
 Stage 5
|
Spatele mie imi place, farurile le urasc, iar grila aia de plastic pe varianta ieftina e cea mai mare prostie facute de Reno. Cu grila de Metal arata super, dar cu aia de plastic e de kko.
Iar teava de esapament zici ca e de trabant, trebuiau sa faca si ei marginea cumva, ca la dacia veche...nu e de mirare ca toti si-au pus capete la ea...
26-02-05, 21:25
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"MMihai\"
Quote:
Originally Posted by \"alexutzu\"
parerea mea
|
poti sa argumentezi de ce ti se pare loganul mai frumos decat symbolul?
iti place spatele ala asa partatos taiat ca din topor?
iti plac farurile asa mici si acea grila?
|
precizez NU IMI PLACE DELOC SYMBOL, varianta scurta e prea superba (nu imi vine in minte cum se numeste)
SINGURUL MOTIV PTR CARE IMI PLACE MAI MULT LOGANUL DECAT SYMBOL, este spatele ala urat (din pctu meu de vdr) al lui symbol atata tot
daca era clio ala scurt nici nu ma mai uitam la logan

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

|
|
|
26-02-05, 22:12
|
|
 Stage 5
|
clio ala scurt se numeste bicorp.
oricum pentru portbagajul de 510L pe care il ofera symbolul este prea bine.. oricum singurul sedan de clasa mica care nu mi se pare reusit este skoda fabia sedan din cauza acelor stopuri care sunt amplasate prea jos. la symbol spatele arata chiar bine in comparatie cu alte masini. dar in fine, gusturile nu se discuta!
|
|
|
26-02-05, 22:15
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"MMihai\"
......................... in comparatie cu alte masini. dar in fine, gusturile nu se discuta!
|
este bine ca ti-ai dat seama de asa ceva  altii sunt in stare sa se ia la bataie ca e mai misto una sau alta
mie unu nu imi place sub nici o forma SYMBOL daca e bicorp deja e febletea mea (vbind de clio)
PS:nu imi aduceam aminte de denumirea de bicorp absolut deloc
|
|
|
27-02-05, 18:36
|
|
 Stage 5
|
Poftiti domnilor necredinciosi care preaslaviti loganul in fata symbolului
Clio Symbol 1,4 8v (75cp) VS Logan 1,6 8v (90cp)
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=142862#142862
(filmulet... iar diferenta este considerabila)
|
|
|
01-03-05, 12:46
|
|
Presedinte Insane Racers
 Stage 5
|
Aha... interesant filmuletul! niste faruri...
|
|
|
01-03-05, 12:54
|
|
 Stage 5
|
Clio sta bine lange multe masini pt ca are cutia aia buna.  Eu am vazut cursa pe 400m intre un bmw 316 16v 95 si un clio symbol si clio a stat destul de bine langa bmw. Ambele masini au fost conduse de cunoscatori.
|
|
|
01-03-05, 14:31
|
|
 Stage 5
|
probabil o fi fost o motorizare de top... oricum si 316 e o caterinca de masina... bmw de 100 cp, auzi la ei
|
|
|
|
|