Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Clio Symbol vs Logan (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3606-clio-symbol-vs-logan.html)

Toto - BOD 08-02-05 21:50

Clio Symbol vs Logan

Dupa mai multe discutii in ata sectiune am hotarat sa deschid un topic (sau mi-a dat cineva ideea)... In fine... votati si argumetati!

Din orice punct de vedere... exterior, interior, motor ( :lol: ) , optiuni, fiabilitate, potential tuning... orice!

steph 08-02-05 21:55

clio clar ... in segmentu lro nu sufera comparatie ... mai ales ca are enspe mii de motoare mai multe variante de caroserie dotari ADEVARATE tot cred knu va vota nimeni gologan

MMihai 08-02-05 21:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
clio clar ... in segmentu lro nu sufera comparatie ... mai ales ca are enspe mii de motoare mai multe variante de caroserie dotari ADEVARATE tot cred knu va vota nimeni gologan

ia sa faci un pool pe daciaclub sa vezi ca situatie este exact invers :lol: :lol: :lol: ..

Toto - BOD 08-02-05 22:04

imi cer scuze... ma refeream la clio symbol... ca daca era vorba de bicorp nu ar avea loganul nici o sansa...

deci clio symbol

Doc 08-02-05 22:16

Oricum este peste logan. Este mult mai bine facut Clio decat Logan. Este adevarat ca logan este mai nou, dar Clio ramane masina cea mai fiabila.

Doc 08-02-05 22:17

Oricum este peste logan. Este mult mai bine facut Clio decat Logan. Este adevarat ca logan este mai nou, dar Clio ramane masina cea mai fiabila.

steph 09-02-05 00:00

chjair si clio symbol ce naiba o fi masina frantuzeasca si chiar daca nu imi place renaultul de nici o culoare loganu` nu are sanse ... ce dotari are ? 2 airbaguri un abs si atat pe cand clio are enspe mii de doatri plus mai multe motoare diesel si benzina ... imi e lene sa enumar plusurile clioului :)

mmihai este un topic la divers lgn :) dar nu e poll oricum cei de acolo sunt fani inraiti dacia :)

SPORT 09-02-05 08:06

vs

100% CLIO , Logan este o masina facuta asa la FUTU'MASA

Bogdan_16v 09-02-05 09:22

Re: vs

Quote:

Originally Posted by \"SPORT\"
100% CLIO , Logan este o masina facuta asa la FUTU'MASA

Nu o puteai zice mai bine...si eu merg pe Clio. Logan e un fel de gluma proasta. Singurul minus al lui Symbol ar fi spatiul putin mai mic, in rest bate Loganul la toate capitolele. Cu toate ca nici mie nu-mi place in general Renault. Insa daca ar fi sa aleg intre astea 2, nici n-as mai sta pe ganduri. Numai cand ma gandesc la motorizarile lui Clio si decizia e deja luata.

teddy 09-02-05 09:39

normal CLIO, unde am zis ca imi place mai mult LOGAN si a sustinut lumea ce am spus era vorba doar despre design sau mai bine zis potential de cosmetizare.
chiar daca renault clio este masina frantuzeasca low-end tot este deasupra loganului ca si fiabilitate, motorizari... la interior sunt la acelasi nivel: acelasi plastic, aceleasi materiale, acelasi stil spartan.

alexutzu 09-02-05 10:47

symbol nu imi place deloc, daca era ala scurt chiar ca nu avea nici o sansa LOGAN dar aici fiind vorba de symbol am VOTAT LOGAN!

aleks 09-02-05 11:29

am votat clio pentru ca este capat de gama, si ar trebui sa fie mai fiabil,precum si pentru multiplele motorizari si optionale disponibile.
pe de alta parte trebuie sa tinem cont si de pretul mai scazut al loganului nou, si de spatiul suplimentar in habitaclu si porbagaj oferit

teddy 09-02-05 11:46

ce 'optionale disponibile' are in plus symbol fata de logan? sunt curios...
parca amandoua pot avea abs, geamuri electrice spate, aer conditionat, airbaguri, computer bord (parca). eh?

aleks 09-02-05 13:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
ce 'optionale disponibile' are in plus symbol fata de logan? sunt curios...
parca amandoua pot avea abs, geamuri electrice spate, aer conditionat, airbaguri, computer bord (parca). eh?

klimatronic si 6 airbaguri de ex. multumit?

teddy 09-02-05 13:08

lol no shit.... ce caterinca sa ai clio symbol cu climatronic si 6 airbaguri :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2025 4Tuning