Quote:
Originally Posted by zGb
for the record...un r32 de serie fuge 270
@m_power : din posturile tale denota faptul ca esti un terminat...n-ai adus absolut nici un argument solid...pt mine bmw-ul este fff tare insa are mari probleme de fiabilitate (din ce am citit si din ce vad pe la prieteni la diverse masini) .... eu am un amarat de golf4 care are 86.000km si n-am schimbat absolut nimic la el nici macar articulatii sau ambreiaj
|
Vreau sa spun si eu cateva pareri si opinii:
Mie unu imi place bmw 130i mi se pare f cool masinami s-ar parea si mai misto daca ar exista un motor diesel de 3 litri pe masina asta, eu s tiu ca nu exista , poate a aparut , daca da corectati ma.... dar
1. tractiunea spate, avand in vedere cade obicei mergi cu dsc ul pus e un mare dezavantaj de multe ori, mai ales cand vrei sa pleci si tu intr-un viraj stanga dreapta mai tare dp loc... pe mine ma enerveaza rau d tot
2. toate bmw urile pe care le am avut sau cu care am mers mai mult timp au avut probleme majore...
m3, seria 6, x5... ( motor, cutie, casete de directie, injectoare, pompe benzina... etc )
3. nu exista un tuner care sa faca un seria 1 mai frumos decat pachetul m, asta e parerea mea:

4. interioru e prea comun, bordul ala cu culoarea aia infecta nu l mai suport...
ATENTIE, SUNT UN IUBITOR DE BMW... dar asta e adevarul
mi-as cumpara bmw - m6 atat, sau mini care e de vis...
avantaje pentru care as alege seria 1 :
1. service ul din romania este senzational, schimba tot , se misca repede si eu unul am fost extrem de multumit...
2.iubesc tractiunea spate, imi place la nebunie sa ma joc si sa merg pe viraje cu tractiune spate, dar seria 1 e mai mult masina de oras dpmdv
Golf r 32 e f misto masina , la design e k si modificata e si mai cool...
avantaje:
1. tractiunea awd, mai ales avand in vedere ca eu unu as alege masina asta ca masina de oras mi se pare cel mai mare avantaj awd, deoarece tot timpul, in orice conditii, ud, praf, uscat, frig pleci in fata pt ca se gaseste mai greu un sofer perfect pe tractiune spate:

2.e misto si cool de tunat , multe companii etc
3. se poate tuna f agresiv, intr adevar cu banisori mai multi...
4. interiorul , scaunele alea senzationale, volanul ala de vis.... ahhh
5. bordul, luminile...
6. r32 e f rara si e o legenda asa... mi se pare cool ... r32
7. chiar si chestia cu 300 pe bord e cool, e un avantaj...
dezavantaje:
1. SERVICE - ULLLLL E INFECCCCTTTT!!!!! mare dezavantajjj mare
deci eu unul mi-as lua seria 1 daca ar fi 3.0d , sau golf v daca ar avea 3.0 d
dintre seria 1 si r32 mi-as lua r32 pentru lista de mai sus, iar argumentul cel mai important ar fi ca e o masina de oras si 4x4 mi se pare un mare atu!!!
dar nu mai imi iau masina cu motor aspirat niciodata.... si va spun si dc pentru ca a: senzatia dintr-o masina turbo e mult mai cool, b: aici toti suntem pasionati de masini si eu insumi sunt tot un pasionat de masini si tot timpul cand cumpar o masina spun ca asta nu o sa o modific etc, dar nu ma pot abtine, iar pretul platit pentru o modificare la o masina fara turbo e mult prea mare fata de cresterile obtinute...
SI DECI GOLF 5 GTI SI CU BANII DE DIFERENTA:
kit de 270 cai si modificare de tractiune din 2x4 in 4x4 care ar costa cam 4000eur.
sau daca as avea mai multi bani si mi as dori o masina cam la acelasi pret mi-as lua audi a4 tfsi 200 cp cu kit motor de 270 cai pt inceput si kit caroserie de RS4 B7... SUPERBA MASINA....
eu unul mi-as lua pentru oras varianta tfsi 2.0 ridicat la 450 cai si kit rs4 i m-ar costa cam masina + 5000 eur modificarea in RS4....
aaa.. sunt un fan bmw, dar sincer deocamdata RS4 e divin, gti ul si r32 ul sunt mai frumoase si performante aproape egale de serie cu seria 1....
sincer in ultimul timp audi surclaseaza bmw ul pentru utilitatea 4x4 in primul rand si pentru ca se gandeste mult si la interiorul masinii.... si a facut niste interioareee de fabrica f f tari....