VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
View Poll Results: Ce alegi, URSUL sau PISICA?
|
Urs - BMW E30
|

|
731 |
59.43% |
Pisica - BMW E36
|

|
499 |
40.57% |
15-12-10, 12:51
|
|
Stage 3
|
Re: BMW E30 vs. BMW E36 - ursul sau pisica?
Quote:
Originally Posted by GTR
Ce senzor iti intrerupe distractia la E36?  )
|
nu ma refeream neaparat la e36.... la modele mai noi.... 
|
|
|
15-12-10, 13:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ovi_atb
Intotdeauna voi alege M3 Sedan E36 ... Este 3 masini intr-una ( sport , eleganta si impunatoare )  
|
E bine ca este, ca daca erau mai multe....
Aleg ursul, am avut asa ceva si am ramas impatimit de asa ceva, insa asa cum bine spunea cineva: mai intai tre sa meriti un bmw , sa iti permiti un bmw , apoi sa ai unul....
|
|
15-12-10, 13:35
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by e30_lmv
nu ma refeream neaparat la e36.... la modele mai noi....  
|
Pai , ..... cam de e36 e vorba , aici !!!
Oricum , cine a avut e30 , asta va vota, chiar daca acum au e36 sau alt tip de masina ! E clar !
|
|
|
15-12-10, 14:03
|
|
 Stage 4
|
in primul rand vorbin de doua masini diferite,daca vrei confort e36 bate e30 normal pt ca e de generatie mai noua dar sa nu uitam ca si e30 poate avea AC ,servodirectie,abs,geamuri ,oglinzi si trapa electice si lista poate continua,eu sincer am un e30 (dar si un golf 4) si nu l-as da pe un e36,aicea sunt multe variante,ia un e30 full ca dotari si un e36 chel si comparale ca si confort sa vedem atunci cine castiga?normal ca e30 e mai patratos dar se intelege fiind de generatie mai veche,in fine dar ce poti face cu un e30 nu prea poti face cu o pisica(de ex e30 1,8is-poate multe iar e36 1,8is ce poate? mai nimic )fiecare cu parerea lui eu unu sunt pt e30!!!!!
|
|
|
15-12-10, 14:32
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sparkle_81
Pai , ..... cam de e36 e vorba , aici !!!
Oricum , cine a avut e30 , asta va vota, chiar daca acum au e36 sau alt tip de masina ! E clar !
|
Si crezi , ca voteaza degeaba e30-ul ?
|
|
|
15-12-10, 15:33
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Guwy
Si crezi , ca voteaza degeaba e30-ul ?
|
Polemica asta este fara final ; din totdeauna a fost si va fi asa !
Totul tine de gusturi ; i-mi place e30 - dar mai mult e36 .
|
|
|
15-12-10, 16:07
|
|
 Stage 4
|
salut! cum au mai zis si multi alti utilizatori, depinde la ce vrei sa folosesti masina. eu unul aleg e30 pt ca are un spirit aparte, old-school, iar varianta M e un fel de mini-muscle in opinia mea!
|
|
|
15-12-10, 16:33
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jimmy_rph
salut! cum au mai zis si multi alti utilizatori, depinde la ce vrei sa folosesti masina. eu unul aleg e30 pt ca are un spirit aparte, old-school, iar varianta M e un fel de mini-muscle in opinia mea! 
|
M3 E30 este departe de asemanarea cu un mini-muscle, mai mult poate fi comparat cu o masina preparata de pista.
Si daca ne referim la seria M comparatia este clar inegala, M3 E36 fiind net superior la absolut toate capitolele, senzatie, putere, stbilitate, etc.
Eu zic sa ne referim la modelele clasice sau cum spunea cineva mai sus la 325-uri.
E30 are un singur avantaj, feeling, in rest pierde cam la tot, de la performante pana la stabilitate, confort, etc.
|
|
|
15-12-10, 16:52
|
|
BMW Driver
Member of: [4Tuning International]
|
am avut si e36 shi e30....as alege pisica pentru condusul de zi cu zi,iar URSUL pentru distractie,placere de condus
|
|
|
15-12-10, 17:07
|
|
BMW Driver
|
Quote:
Originally Posted by GTR
M3 E30 este departe de asemanarea cu un mini-muscle, mai mult poate fi comparat cu o masina preparata de pista.
Si daca ne referim la seria M comparatia este clar inegala, M3 E36 fiind net superior la absolut toate capitolele, senzatie, putere, stbilitate, etc.
Eu zic sa ne referim la modelele clasice sau cum spunea cineva mai sus la 325-uri.
E30 are un singur avantaj, feeling, in rest pierde cam la tot, de la performante pana la stabilitate, confort, etc.
|
poate pierde la stabilitate,performante,comfort...dar are un castig la placerea pe care o ai cand conduci un e30 325,sunetul care il scoate m20,are capitole la care pierde si capitole la care castiga...dar puse la un loc iti da masinutza asta de care nu te plictisesti conducand,odata ce inveti sa controlezi un urs ti se pare masina perfecta,totusi tineti cont ca e30 nu este pentru incepatori.
|
|
|
15-12-10, 17:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by spahiudrifter19
poate pierde la stabilitate,performante,comfort...dar are un castig la placerea pe care o ai cand conduci un e30 325,sunetul care il scoate m20,are capitole la care pierde si capitole la care castiga...dar puse la un loc iti da masinutza asta de care nu te plictisesti conducand,odata ce inveti sa controlezi un urs ti se pare masina perfecta,totusi tineti cont ca e30 nu este pentru incepatori.
|
perfect de acord
|
|
|
15-12-10, 18:04
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [BMW] [4Rally] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by GTR
|
Te inseli...am o revista BMW acasa din germania in care s-au facut comparatii si teste intre toate M-urile din istoria marcii BMW.
Cei care au facut testele comparative erau fosti piloti de curse, iar in urma clasamentului final pe primul loc in unanimitate de voturi!!!...a iesit E30 M3 EVO II....urmat de E46 CSL si abia pe locul 3 E92 M3.
E36 era pe undeva la coada clasamentului 
Chiar o sa caut revista sa va dau mai multe detalii
|
|
|
15-12-10, 19:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [BMW] [4Rally] [SUBARU]
|
Cateva spicuiri din Supercar noiembrie 2007
"cum se poate ca un M3 e30 in 4 cilindri patratos si obosit sa tina pasul cu salbaticia bruta a CSL-ului,vitezei dezlantuite a M5-ului,supercar-ului cu motor central M1 si echilibrului fenomenal din M3 E92???
Chiar foarte usor...
M3 E30 e scandalos de reusit....mai la subiect este scandalos de reusit intr-un mod pe care cei de la divizia M ori l-au uitat ori au decis sa-l ignore.Ceva din esenta E30-ului e prezent in CSL si in M1-o senzatie de puritate de conectivitate si sinceritate mecanica-dar nu si in M3-ul E92.Pe cat de rapida aderenta si sensibila la acceleratii E92-ul pur si simplu nu are subtilitatea dinamica a lui E30 ,agilitatea necompromisa si acea intimitate!!!
Jean Alesi campionul mondial din F1 declara ca i-a placut atat de mult E30-ul incat a marturisit ca a fost una din cele mai placute si mai manevrabile masini de strada pe care le-a condus vreodata.Distributia maselor de 48/52 e un indiciu referitor la motivul pentru care masina se simte atat de echilibrata si atat de ravnita.Masina se contopeste cu soferul..nu se bazeaza pe ajutor electronic deci trebuie sa existe o incredere reciproca!!!
Experienta poate fi uneori ciudata,misterioasa.E ca si cum ar sti exact ceea ce vrei sa faci.Daca nu poti lega o prietenie cu E30 inseamna ca sunt sanse serioase sa nu ai prieteni deloc.Viteza cu care intra in curbe,senzatia pe care ti-o transmite,precizia si interactiunea pura dintre masina si sofer conteaza mult mai mult decat viteza in linia dreapta.
Din toate punctele de vedere e masina care a adus diviziei M reputatia de acum.
E30-ul ofera mult mai mult intr-un pachet mai mic si distruge ideea ca mai multa putere inseamna neaparat si mai multe satisfactii.Daca asa sta treaba atunci M3-ul E92 care pe hartie e cea mai buna solutie ar trebui sa reprezinte varful reusitelor diviziei M...dar sclipirea de geniu vine dintr-o alta era
|
|
|
15-12-10, 19:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ady_viteza
Te inseli...am o revista BMW acasa din germania in care s-au facut comparatii si teste intre toate M-urile din istoria marcii BMW.
Cei care au facut testele comparative erau fosti piloti de curse, iar in urma clasamentului final pe primul loc in unanimitate de voturi!!!...a iesit E30 M3 EVO II....urmat de E46 CSL si abia pe locul 3 E92 M3.
E36 era pe undeva la coada clasamentului 
Chiar o sa caut revista sa va dau mai multe detalii 
|
Noi nu vorbim de senzatii aici, ca normal ca o masina (editie limitata) orientata cu predominanta spre pista, cu confort "-1" este o senzatie pe pista, dar trebuie as fii copil sa crezi ca poate bate timpii unui E46 CSL sau M3 E90 si chiar ale unui M3 E36.
|
|
|
15-12-10, 19:18
|
|
BMW Driver
|
Quote:
Originally Posted by ady_viteza
Cateva spicuiri din Supercar noiembrie 2007
"cum se poate ca un M3 e30 in 4 cilindri patratos si obosit sa tina pasul cu salbaticia bruta a CSL-ului,vitezei dezlantuite a M5-ului,supercar-ului cu motor central M1 si echilibrului fenomenal din M3 E92???
Chiar foarte usor...
M3 E30 e scandalos de reusit....mai la subiect este scandalos de reusit intr-un mod pe care cei de la divizia M ori l-au uitat ori au decis sa-l ignore.Ceva din esenta E30-ului e prezent in CSL si in M1-o senzatie de puritate de conectivitate si sinceritate mecanica-dar nu si in M3-ul E92.Pe cat de rapida aderenta si sensibila la acceleratii E92-ul pur si simplu nu are subtilitatea dinamica a lui E30 ,agilitatea necompromisa si acea intimitate!!!
Jean Alesi campionul mondial din F1 declara ca i-a placut atat de mult E30-ul incat a marturisit ca a fost una din cele mai placute si mai manevrabile masini de strada pe care le-a condus vreodata.Distributia maselor de 48/52 e un indiciu referitor la motivul pentru care masina se simte atat de echilibrata si atat de ravnita.Masina se contopeste cu soferul..nu se bazeaza pe ajutor electronic deci trebuie sa existe o incredere reciproca!!!
Experienta poate fi uneori ciudata,misterioasa.E ca si cum ar sti exact ceea ce vrei sa faci.Daca nu poti lega o prietenie cu E30 inseamna ca sunt sanse serioase sa nu ai prieteni deloc.Viteza cu care intra in curbe,senzatia pe care ti-o transmite,precizia si interactiunea pura dintre masina si sofer conteaza mult mai mult decat viteza in linia dreapta.
Din toate punctele de vedere e masina care a adus diviziei M reputatia de acum.
E30-ul ofera mult mai mult intr-un pachet mai mic si distruge ideea ca mai multa putere inseamna neaparat si mai multe satisfactii.Daca asa sta treaba atunci M3-ul E92 care pe hartie e cea mai buna solutie ar trebui sa reprezinte varful reusitelor diviziei M...dar sclipirea de geniu vine dintr-o alta era 
|
nu cred ca se poate descrie mai bine URSUL decat atat!
|
|
|
|
|