De mic am avut un vis; acum 2 ani acest vis a devenit realitate - mi-am luat urs, coupe, blocant, 1,8is m42 - deocamdata suficient pentru a invata in siguranta tehnica tractiunii spate. am avut de ales intre pisici cu multe dotari electrice si mai puternice si ursi mai vechi in stare tehnica si mecanica poate nu chiar atat de buna ca pisicile; toate in jurul aceluiasi pret. diferenta a facut-o pasiunea, senzatia si legatura pe care o simt atunci cand ma urc in e30. am cautat mult timp si am studiat mult inainte sa dau "cam multi bani pe o masina veche"
sunt fericit si indiferent cate probleme tehnice si cati nervi imi face uneori, cand il privesc si ma urc in el tot zambesc si ma simt implinit
nu-l voi vinde niciodata indiferent de ce se va intampla. am 2 prieteni care au avut ursi, au upgradat la nivelul pisica si regreta amarnic, cand se urca la mine in urs li se ridica parul in cap ("nu se compara senzatia pe care o ai in urs"
). am intalnit si posesori de pisici atat de pasionati incat nu le-ar da pentru nimic in lume; bmw chiar e o masina pentru pasionati si fiecare are dreptul la o opinie si la o pasiune din diferite puncte de vedere. totusi nu am intalnit pe nimeni, inca, sa fie innebunit dupa ambele modele
) sa abordam si o alta latura a personalitatii celor doua - fetelor le place aspectul de masina moderna si confortabila a pisicii, dar de fapt in e30 le tremura genunchii, isi pun centura si raman marcate de nu mai dorm noaptea (si totusi cu un zambet pe buze
). soferite cu e30- am vazut cateva, una chiar ieri (prietena mea ma innebuneste mereu "cand imi dai sa mai merg si eu cu el"- unii raman socati cand vad o fata la volanul ursului - chiar si eu - nu ii dau ursul prea des, adrenalina poate fi dusmanul sigurantei); soferite cu e36- nu-mi amintesc, poate ma insel
in love with e30
legatura emotionala si legenda inainte de toate