Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 20-12-11, 20:04   #91
a3ds

Stage 5

a3ds's Avatar

Default Re: BMW E36 vs E46

Vine, dar in toata germania si austria nu am gasit zapada pe strasse, desi pe trotuare era plin + gheata.
a3ds is offline   Reply With Quote
Old 20-12-11, 20:26   #92
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by a3ds View Post
Vine, dar in toata germania si austria nu am gasit zapada pe strasse, desi pe trotuare era plin + gheata.
Las' că am prins eu o inzapezire pe Autobahn de am zis ca acolo raman.
Au si ei sincope, ca toata lumea, au drumuri inzapezite, au gropi, au semnalizari lipsa, nu sunt extraterestri...
Ca pe ansamblu sunt la mii de ani lumina de noi, e drept, dar sa nu te bazezi pe gumele de vara pe tractiune spate pe motiv ca-i Germania...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 20-12-11, 20:32   #93
ady_viteza

Stage 5

ady_viteza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[BMW]
[4Rally]
[SUBARU]

Dupa parerea mea e doar chestie de gust!!!
Eu unul recunosc ca nu-mi plac si nu mi-au placut niciodata pisicutele...nu-mi plac si gata....am vazut e36 impecabile...am vazut cazane...am vazut toate motorizarile posibile....am mers inclusiv cu ambele variante de M ...si de 286 si de 321 de cai....si tot nu-mi plac oricum le-as privi
Imi place e46 coupe...si de aceea mi-am luat unul asa cum imi doream....consider ca e ultima serie de BMW facuta pentru cei care iubesc marca asta si pentru dorintele fiecaruia dintre noi.....noua serie 3 care a inlocuit e46-le mi se pare extrem de urata si fara personalitate!!!
Oricum la acest "e36 vs e46' ar trebui sa raspunda in primul rand cei care au avut acces la ambele modele si care pot da un raspuns obiectiv.....cei care au un e36 de "bulgaria" si care nu au mers niciodata cu un e46 stiu foarte bine ce or sa spuna

PS Intre e36 si e46 voi alege intotdeauna un E30
ady_viteza is offline   Reply With Quote
Old 20-12-11, 20:48   #94
RVL 2000

Stage 5

@aleks: era FWD
RVL 2000 is offline   Reply With Quote
Old 20-12-11, 21:30   #95
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by RVL 2000 View Post
@aleks: era FWD
scuze, se vorbea de bmw-uri si luasem drept etalon rwd
aleks is offline   Reply With Quote
Old 20-12-11, 22:37   #96
a3ds

Stage 5

a3ds's Avatar

Quote:
Originally Posted by ady_viteza View Post
Dupa parerea mea e doar chestie de gust!!!
Eu unul recunosc ca nu-mi plac si nu mi-au placut niciodata pisicutele...nu-mi plac si gata....am vazut e36 impecabile...am vazut cazane...am vazut toate motorizarile posibile....am mers inclusiv cu ambele variante de M ...si de 286 si de 321 de cai....si tot nu-mi plac oricum le-as privi
Imi place e46 coupe...si de aceea mi-am luat unul asa cum imi doream....consider ca e ultima serie de BMW facuta pentru cei care iubesc marca asta si pentru dorintele fiecaruia dintre noi.....noua serie 3 care a inlocuit e46-le mi se pare extrem de urata si fara personalitate!!!
Oricum la acest "e36 vs e46' ar trebui sa raspunda in primul rand cei care au avut acces la ambele modele si care pot da un raspuns obiectiv.....cei care au un e36 de "bulgaria" si care nu au mers niciodata cu un e46 stiu foarte bine ce or sa spuna

PS Intre e36 si e46 voi alege intotdeauna un E30
F30 mi se pare mult mai reusit decat e46. E90 nu mi-a placut decat coupe, sedanul este groaznic.
a3ds is offline   Reply With Quote
Old 21-12-11, 00:41   #97
Gixer
Banned

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by RVL 2000 View Post
E cliseu pana ti se intampla...

Eram de acord daca pe langa povestile cu "mergeam linistit si mi-a fugit de c**", nu mi s-ar fi intamplat si mie.
Intr-o curba pe care o iei pe uscat lejer cu 70-80, am intrat cu a 2-a cu ~2000rpm maxim, cu piciorul fix, problema a fost ca eu n-aveam experienta nici pe dieselu-uri si cand a inceput sa fuga de spate am redus doar putin, cum as fi facut la otto dar ea a continuat sa fuga spate, noroc ca sensurile erau despartite de 2 picioare de pod intre care am incaput la fix, fara pagube.
Un prieten a patit aceeasi chestie cu FWD pentru ca se formase polei in ~15 min de cand trecuse el pe acolo.

Primele incercari de derapaj controlat ale mele cu DSC complet off, pe zapada/polei cu actuala au fost dezastru.

In strainatate e altceva, am facut intr-o iarna serioasa vreo 10kkm cu o masina fara esp cu cauciucuri de vara si nici alea la prima tinerete cu ZERO emotii.
https://www.youtube.com/watch?v=udb-g...eature=mh_lolz

Lasa intamplarile.....ce concluzie tragem de aici?
PS: Ala de intra ca un bolovan frontal in stalp are FWD.....iar ursul de o ia prin cucuruz e iX deci 4X4, restul RWD
Gixer is offline   Reply With Quote
Old 21-12-11, 01:51   #98
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gixer View Post
https://www.youtube.com/watch?v=udb-g...eature=mh_lolz

Lasa intamplarile.....ce concluzie tragem de aici?
PS: Ala de intra ca un bolovan frontal in stalp are FWD.....iar ursul de o ia prin cucuruz e iX deci 4X4, restul RWD
Vezi ca sunt etape de coasta in WRC in care masinile campioane de WRC de 300 CP au timpi mai prosti decat FWD Super 1600( ~200 CP). Asa s-a remarcat prima oara Leob, nu numai ca a castigat etape, a castigat cursa.
GTR is offline   Reply With Quote
Old 21-12-11, 09:52   #99
Gixer
Banned

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by GTR View Post
Vezi ca sunt etape de coasta in WRC in care masinile campioane de WRC de 300 CP au timpi mai prosti decat FWD Super 1600( ~200 CP). Asa s-a remarcat prima oara Leob, nu numai ca a castigat etape, a castigat cursa.
Siguuuur, si marmota invelea ciocolata in staniol......probabil erau logane de 90 cai =)))))) asta e pe sistemul.....sa vezi ce l-am facut eu cu dacia pe ala cu BMW de dublu cai Nu tre sa imi explici mie cum sta treaba cu povestile astea....am fost anul asta la o etapa de raliu in coasta, pe speciala Dangau din raliul Clujului, si cum mergea si se tinea pe curba EVO lui Titi Aur si Subaru lui Marisca nici o tractie spate nu i-ar putea face fatza.....intra in curba de 90grade cu raza de sub 20m cu 70-80kmph!!!!!!!
Old 21-12-11, 14:26   #100
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

@ Gixer - ce ai vrut sa ne arati, ca toate, indiferent ca erau AWD, FWD sau RWD au intrat in stalp ? Felicitari.

PS - wake up - au trecut 15 ani de cand au aparut masinile alea de la tine din film din semnatura, lucrurile au progresat.
Old 22-12-11, 01:21   #101
Gixer
Banned

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by _anaconda_ View Post
@ Gixer - ce ai vrut sa ne arati, ca toate, indiferent ca erau AWD, FWD sau RWD au intrat in stalp ? Felicitari.

PS - wake up - au trecut 15 ani de cand au aparut masinile alea de la tine din film din semnatura, lucrurile au progresat.
Adica cum au progresat......ma faci sa rad de ma sparg .....au pus mai multe fire scumpe si deageaba pe toate masinile indiferent de tractiune, care se strica mai des si plastice care se sparg mai usor.....fain progres
Daca tot ma contrezi si astfel in concluzie FWD iti place(ca altfel nu m-ai contra) de ce vad ca preferi integrala.....intreb asa mai mult retoric, nu astept raspuns :P
PS: Si numai junghiu cu FWD a intrat in stalp, restul abea l-au atins in clipul ala, iar la mine la semnatura numai tot junghi cu tractie fatza de Alfa a lovit pinguinu.....acum bagati-o pe aia cu conspiratia ca e la moda

Last edited by Gixer; 22-12-11 at 01:24.
Old 22-12-11, 03:40   #102
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Quote:
Adica cum au progresat......ma faci sa rad de ma sparg .....au pus mai multe fire scumpe si deageaba pe toate masinile indiferent de tractiune, care se strica mai des si plastice care se sparg mai usor.....fain progres
Daca tot ma contrezi si astfel in concluzie FWD iti place(ca altfel nu m-ai contra) de ce vad ca preferi integrala.....intreb asa mai mult retoric, nu astept raspuns :P
PS: Si numai junghiu cu FWD a intrat in stalp, restul abea l-au atins in clipul ala, iar la mine la semnatura numai tot junghi cu tractie fatza de Alfa a lovit pinguinu.....acum bagati-o pe aia cu conspiratia ca e la moda

O cutie de masina de WRC costa(in trecut ca aum le-au simplificat pt. reducerea costurilor) 300.000 de EUR, oare de ce!? pt. vre-o 2 sec pe etapa, pana de curand aveau voie cu diferentiale electronice, asa aveau si acum 20 ani? NU. costurile totale ale unei masini de WRC ajungeau pe la 1.8 mil EUR, oare de ce???
De ce au interzis cutiile secventiale automate, de ce au interzis diferentialele inteligente, etc.. Ca sa reduca costurile, pentru ca erau costuri exorbitante pt. 1-5 sec pe etapa care se traduceau in castigare de rally.

Oare de ce in Romania nu a existat niciodata o masina de top de WRC? Pentru ca nimeni nu da in Romania +1 mil de eur pe o masina + inca "x" foarte multi euro mentenanta, mecanici, piese de schimb, etc.

Quote:
Siguuuur, si marmota invelea ciocolata in staniol......probabil erau logane de 90 cai =)))))) asta e pe sistemul.....sa vezi ce l-am facut eu cu dacia pe ala cu BMW de dublu cai Nu tre sa imi explici mie cum sta treaba cu povestile astea....am fost anul asta la o etapa de raliu in coasta, pe speciala Dangau din raliul Clujului, si cum mergea si se tinea pe curba EVO lui Titi Aur si Subaru lui Marisca nici o tractie spate nu i-ar putea face fatza.....intra in curba de 90grade cu raza de sub 20m cu 70-80kmph!!!!!!!
Deci cel mai mult in viata ma enerveaza aroganta prostului de care tu ai inceput sa dai dovada din plin. Daca cunostintele tale in domeniu se opresc la niste banale fiare antice, te rog abtine-te, mai ales cand ai asa un handicap in domeniu.

Ia de aici rezultate pe 2011:

http://www.wrc.com/calendar-and-rall...pana/overview/

"RallyRACC-Rally de Espana is unique in that it’s the only true mixed surface round on this year’s World Rally Championship with one day taking place on gravel and two days run on asphalt.

Along with Neste Oil Rally Finland, it’s also the only other event on the 2011 calendar to host rounds of both the Super 2000 and Production Car world championships as well as the main WRC."

mai departe

http://www.wrc.com/results/2011/racc...eg=1&stageno=1

20 - 23 Oct 11
RACC Rally de Espana
Spain
Live Text

"09:18 Hanninen sixth fastest on SS1

SWRC runner Juho Hanninen sets the sixth fastest time in his Super 2000 car against the more powerful World Rally Cars as he battles for the SWRC championship."

AUUUUUUUU!

Si asta in 2011. Nu stau sa caut acum n ore pt. tine ca nu ma remunerezi (desi ar trebui) sa-ti arat ca au fost etape comune de 1600 sau 2000 in care masinile FWD au batut masini AWD de WRC din campionatul mondial de WRC.

Si pentru toate astea exista si o explicatie logica foarte simpla pe care te las sa o cauti tu.

Fiind absolut paralel cu subiectul, dar tu ne contrazici si chipurile incerci sa ne iei si la misto ---> oare esti penibil sau nu?
GTR is offline   Reply With Quote
Old 22-12-11, 11:50   #103
Gixer
Banned

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by GTR View Post
O cutie de masina de WRC costa(in trecut ca aum le-au simplificat pt. reducerea costurilor) 300.000 de EUR, oare de ce!? pt. vre-o 2 sec pe etapa, pana de curand aveau voie cu diferentiale electronice, asa aveau si acum 20 ani? NU. costurile totale ale unei masini de WRC ajungeau pe la 1.8 mil EUR, oare de ce???
De ce au interzis cutiile secventiale automate, de ce au interzis diferentialele inteligente, etc.. Ca sa reduca costurile, pentru ca erau costuri exorbitante pt. 1-5 sec pe etapa care se traduceau in castigare de rally.

Oare de ce in Romania nu a existat niciodata o masina de top de WRC? Pentru ca nimeni nu da in Romania +1 mil de eur pe o masina + inca "x" foarte multi euro mentenanta, mecanici, piese de schimb, etc.

Deci cel mai mult in viata ma enerveaza aroganta prostului de care tu ai inceput sa dai dovada din plin. Daca cunostintele tale in domeniu se opresc la niste banale fiare antice, te rog abtine-te, mai ales cand ai asa un handicap in domeniu.

Ia de aici rezultate pe 2011:

http://www.wrc.com/calendar-and-rall...pana/overview/

"RallyRACC-Rally de Espana is unique in that it’s the only true mixed surface round on this year’s World Rally Championship with one day taking place on gravel and two days run on asphalt.

Along with Neste Oil Rally Finland, it’s also the only other event on the 2011 calendar to host rounds of both the Super 2000 and Production Car world championships as well as the main WRC."

mai departe

http://www.wrc.com/results/2011/racc...eg=1&stageno=1

20 - 23 Oct 11
RACC Rally de Espana
Spain
Live Text

"09:18 Hanninen sixth fastest on SS1

SWRC runner Juho Hanninen sets the sixth fastest time in his Super 2000 car against the more powerful World Rally Cars as he battles for the SWRC championship."

AUUUUUUUU!

Si asta in 2011. Nu stau sa caut acum n ore pt. tine ca nu ma remunerezi (desi ar trebui) sa-ti arat ca au fost etape comune de 1600 sau 2000 in care masinile FWD au batut masini AWD de WRC din campionatul mondial de WRC.

Si pentru toate astea exista si o explicatie logica foarte simpla pe care te las sa o cauti tu.

Fiind absolut paralel cu subiectul, dar tu ne contrazici si chipurile incerci sa ne iei si la misto ---> oare esti penibil sau nu?
in orice competitie pt umila ta cunostinta, castiga ala de are mai multi bani! ATAT!!!
Stiu ca Seatu si Aveo bate BMW-ul la WTCC, dar scuza-ma acolo tot pe baza de cash e faza, plus au gume care cam anuleaza subvirarea tractiei fatza, si circuitele sunt destul de inguste facand imposibil aproape pt Bmw ca sa isi puna in valoare avantajul supravirator al RWD!
Atata timp cat interesul e sa vanda la fraieri ca tine gunoaie plasticate electronizate la preturi de APARTAMENT NOU o sa va tot minteasca cu tehnologi extraterestre prin care ei castiga 2 zecimi la o cursa in fata la echipa de nu are bani si merge cu masina legata cu sarma(conosc caz concret)!!!....ASA CA NU IMI VORBI TU MIE DIN EXPERIENTA TA DE PE CALCULATOR SI DE LA RECLAME.....zi-i la altu care poate te asculta si poate te crede!
Fa-ti o super-mega-extra masina cu ce tractie vrei si incearca sa castigi macar o etapa in coasta si sa faci asta fara sa cheltui zeci de mii de E.....atunci o sa ai dreptul sa imi povestesti mie ceva despre competitii, mecanica si progresul in tehnologie!

PS: CAT DE IPOCRIT POTI FII: MAI AI SI UN "JUNGHI" CU TRACTIE SPATE LA AVATAR DA TOT CU TRACTIA FATZA O DAI IN BURUIENI!!!

Last edited by aleks; 22-12-11 at 12:41.
Old 22-12-11, 12:39   #104
Giully4u

Stage 5

Giully4u's Avatar

Member of:
[SEAT]

Gixer, hai sa iti explic de ce testul de la fifth gear e cel putin eronat: in primul rand sunt comparate masini diferite, sasiuri diferite. In al 2-lea rand, tu cand vezi un obstacol in strada continui sa accelerezi? Sunt 98% convins ca vei frana, ceea ce se traduce in caracter subvirator pt orice masina.
Giully4u is offline   Reply With Quote
Old 22-12-11, 13:04   #105
ady_viteza

Stage 5

ady_viteza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[BMW]
[4Rally]
[SUBARU]

Quote:
PS: CAT DE IPOCRIT POTI FII: MAI AI SI UN "JUNGHI" CU TRACTIE SPATE LA AVATAR DA TOT CU TRACTIA FATZA O DAI IN BURUIENI!!!
Din cate stiu eu masina aia de la avatar e 4x4

PS Oricum a-ti deviat discutia de la subiectul initial!!!
ady_viteza is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -