| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
|
View Poll Results: Supra sau RS4 ?
|
|
Supra!
|

|
102 |
56.35% |
|
Rs4 ..
|

|
79 |
43.65% |
03-08-04, 16:42
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
|
03-08-04, 20:06
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
ok , treaba sta asa....
1: nu mai putea prinde... e supra ce mama naibii...
 apropo atzi vazut auto xtrem sau motor xtrem nush cum revista cu Supra V 10 .... ??
|
|
|
04-08-04, 11:57
|
|
Stage 1
|
|
|
|
04-08-04, 12:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
apropo atzi vazut auto xtrem sau motor xtrem nush cum revista cu Supra V 10 .... ??
|
n`am auzit! Poate dai tuh mai multe detalii! Eu shtiam k cea mai puternica Supra e una de vreo 1400cp!  .
|
|
|
04-08-04, 12:43
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
e vorba de supra mk5.... ahh sa am aparatu` si sa fac poza sa vezi... nu gasex nenorocita aia de revista... cum o iau...  avetzi aici articolul complet...
|
|
|
04-08-04, 16:31
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
supra
gastiga pt ca arata bine iar rs4 arata nasol
|
|
|
04-08-04, 16:54
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [2 Roti]
|
RS 4 pentru eleganta , Supra pentru sportivitate .
Nu uitati ca cele 2 masini se adreseaza la 2 clase diferite de cumparatori .
Am mai zis pe undeva ; eu unul intai mi-as lua RS6 sau M5 si apoi Skyline/Supra ( in ordinea asta ) .
Inchipuiti- va ca va duceti la un bussines cocktail si apari cu o tunaciune cu eleroane , praguri etcc - pt badboy , \"mai nene\" merge da atit .
Nu spun ca nu mi-ar placea o bijuterie de genul ultimelor 2 ; e si asta un vis de al meu dar numai ca ar fi a 2 - masina dupa RS6 /M5 .
P.S. Offtopic : Eu nu vad rostul tot-terenurilor , Off-road-urilor cum vreti sa le mai ziceti in oras ; daca ai cabana la munte da , daca nu sunt inutile ( toate crash - test-urile arata ca esti mai slab protejat intr-o masina de teren ; caroseria este mai rigida si nu absoarbe la fel de bine forta impactului ) .
05-08-04, 19:56
|
|
 Stage 5
|
combinatia fatala ambele + motor
daca ar fi sa aleg supra ca-s maniac
|
|
|
05-08-04, 21:05
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"ZUZG7\"
RS 4 pentru eleganta , Supra pentru sportivitate .
Nu uitati ca cele 2 masini se adreseaza la 2 clase diferite de cumparatori .
Am mai zis pe undeva ; eu unul intai mi-as lua RS6 sau M5 si apoi Skyline/Supra ( in ordinea asta ) .
Inchipuiti- va ca va duceti la un bussines cocktail si apari cu o tunaciune cu eleroane , praguri etcc - pt badboy , \"mai nene\" merge da atit .
Nu spun ca nu mi-ar placea o bijuterie de genul ultimelor 2 ; e si asta un vis de al meu dar numai ca ar fi a 2 - masina dupa RS6 /M5 .
.
|
pentru un business cocktail poti sa iti inchiriezi o masina ... limuzina chiar. si sincer sa fiu nu prea vad cum te-ai putea face de ras cu o astfel de masina ... eu pe la evenimente din astea vad o gramada de lume care coboara din Ferarri. :P
|
05-08-04, 21:49
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [2 Roti]
|
Ferrari da , lambo da etc .
Tii minte faza din F&F cu Ferrari nu ? Cind i-a dat fum baditz Brian lu ala cu Ferrariul negru ?? Nu ai vazut nici o diferenta ??? ... nu are rost sa intreb ; daca o vedeai nu ai mai raspuns .
Inchiriere de limuzina nu tine trebuie sa ai o masina care sa te \" caracterizeze \" . Oricum vb de 2 conceptii diferite asa ca iti respect parerea dar nu te aprob .
|
|
|
05-08-04, 21:57
|
|
 Stage 5
|
mda ... ai si tu dreptate! sunt doua conceptii diferite ... si masinile sunt doua conceptii diferite. da stii cum e ... cine are banii sa dea atatia pe o masina ... la intrebarea \"De ce ai ales-o pe asta?\" ... sa raspunda \"Daia!\"
|
|
|
06-08-04, 11:33
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
bai voi toti visati la supra da stiti ceva despre ea stock? v-ati intrebat vreodata daca aveti banii necesari sa o faceti asa cum credeti voi ca sunt toate suprele... dreaq -ati innebunit f&f-ul ala... uitati-va si la alte filme ca innebuniti de tot... chiar credeti ca masina aia stock rupew tot si nu stiu ce? sau voii credeti ca daca e mai \"ieftin\" sa o tunezi gata o sa va si permiteti sa faceti asta? pai voi visati cu ochii deschisi dar degeaba ca masina asta e buna dar in nici un caz asa de buna cum credeti voi... mai cautati si voi date despre masina asta si o sa gasiti o gramada de masini stock care fac misto de supra si aici includ si M3, M5 ... cine nu ma crede sa caute ... si cum ziceam lasati-ne fratilor chiar asa toti aveti un singur vis ... moamaaaaaaaa supra.... asa si? hai la revedere ca deja sunteti pe langa total cu masinile... cand o sa aveti vreo 100-150k bani pt o masina atunci sa visati si voi la o supra care sa faca fata cat de cat... pana atunci...
|
|
|
07-08-04, 10:10
|
|
 Stage 5
|
Hehe...vezi daca nu citesti tot? Numele topicului este cam asa: \"Dintre Toyota lui DZ1 si Audi-ul lui CatalinRS4 pe care ai alege-o si de ce.\" :P
Gica-contra
|
07-08-04, 10:25
|
|
 Stage 5
|
Batalia Vitezei :P
 24-24! Scor Strans!
|
|
|
07-08-04, 12:51
|
|
 Stage 5
|
Re: Batalia Vitezei :P
Eu inca nu am votat...mi-e cam greu sa votez...sunt in dubii  .cand auzi rs4 vs supra te gandesti ca supra is the best.dar nu vreau sa ma grabesc...facetzi si voi un concurs (dz1 si catalin) si vedetzi care castiga dintre cele 2.
|
|
|
|
|