VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Virgil am inteles ca are probleme mari cu turbina, si Supra fara turbina e ca ciorba fara leushtean...sper sa-si rezolve repede problemele, ca altfel incep tzaranii sa se laude ca au facut o Supra...o Supra ca a lui bine pusa la punct e \"Ferrari killer\"...
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
nice.... bv cms-ule ferarri killer , questia asta chiar s-a intamplat .... cu m3-u ... cel care a zis-o nu vb prosti.... asa ca ..bishop , sha and the rest.. aminti-va ca acum 1 an... supra a fost in buc... ambreiaju`... mort.... cursa cu porsche si cu m3..... rezultat.... asta e se intampla... cert e ca odata ce te sui in supra.... te indragosteti de ea.... cel putzin la mine asa a fost... e cu totul si cu totul altceva..... , cred ca.... asta a fost tot... 122 de replies , 1200 de views .... aproape 80 de voturi.... supra a cam castigat... ... daca vretzi puteti sa inchidetzi topicul...
sau m-ai lasatzi-l ptr cei care ink nu l-au observat.... peace
stiu eu ... e pur si simplu mortala .. hai sa-ti explic ... dintr-o tura cu supra .. in 2-3 sute de metrii .. nush daca a fost blana .. presupun ca nu .. anyway ... la sfarsitul celor 2-3 sute de metrii ... eu nu mai puteam sa inghit ... nu mai aveam saliva... si o senzatie de nedescris ... toate astea s-au intamplat datorita lui DZ1 mersi mult virgil a fost vara verilor... in acceiasi zi .. am avut DEOSEBITA placere de a merge si cu cata rs4 alt monstru ... bestial ... senzatie in amandoua ... superb , pur si simplu nu mai am cuvinte... si cand imi amintesc ce frumos a fost ma apuca toate cele ..
stiu eu ... e pur si simplu mortala .. hai sa-ti explic ... dintr-o tura cu supra .. in 2-3 sute de metrii .. nush daca a fost blana .. presupun ca nu .. anyway ... la sfarsitul celor 2-3 sute de metrii ... eu nu mai puteam sa inghit ... nu mai aveam saliva... si o senzatie de nedescris ... toate astea s-au intamplat datorita lui DZ1 mersi mult virgil a fost vara verilor... in acceiasi zi .. am avut DEOSEBITA placere de a merge si cu cata rs4 alt monstru ... bestial ... senzatie in amandoua ... superb , pur si simplu nu mai am cuvinte... si cand imi amintesc ce frumos a fost ma apuca toate cele ..
Re:
Quote:
Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"