VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
20-10-14, 10:50
|
|
 Stage 5
|
Re: Nissan GT-R 35 vs Restul
Quote:
Originally Posted by 993turbo
@ Tzzantaru: cred ca nu prea cunosti definitia unui troll prietene, asta e forumul GT-R vs ce vrei tu, e chiar o surpriza pt tine sa auzi si pareri contra? Mai ales argumentate ? Sau e strict interzis sa zicem ceva rau de Sfantul GT-R, care e Alpha si Omega (he he..intentionat!) in lumea auto. Daca urmam definitia se pare ca tu esti troll ul care arunca pastila doar ca sa starneasca rahatul, fara argumnete, fara provocare...nu ?  E ok, ai auzit de "don't feed the troll?" E ok, mie imi place sa i hranesc, sunt distractivi 
|
Cred ca ma confunzi , da rau de tot.Postul meu nu-ti era adresat tie ci "expertului" de 20 ani cu nasu' maro care se tot baga aici doar doar o primi si el ceva atentie din partea baietilor.
Aaa si da , ma confunzi rau de tot , ma doare pe mine fix in ... de gtr-ul lor.
|
|
|
20-10-14, 11:06
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Ce dracu ma...asa umor greu de inteles am?
@993turbo a zis ca i-ar placea sa dispara masinile asistate cu programe electronice si cutiile automate.
Dupa cum stim, Porsche nu este tocmai "fier pe fier", ci sta destul de bine la capitolul electronica dar si cutii automate.
Deci daca s-ar intampla ce si-ar dori el, multe Porsche-uri ar deveni inutile....de aici si faza cu firma de tractari.
Iar clipul cu Cayenne-ul impotmolit mi se pare la fel de penibil ca si cel cu GT-R ul de crede ca circuitul este drive in la MC.
Ce dracu ati sarit asa nu inteleg...
Adica plm...am 20 de ani si conduc un Golf 1.4 de 75hp....chiar imi cunosc limitarile in automobilistica si nu vorbesc decat din cifre oficiale, sau acolo unde tine de gusturile fiecaruia.
|
|
|
20-10-14, 16:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by JDV
@993turbo a zis ca i-ar placea sa dispara masinile asistate cu programe electronice si cutiile automate.
Dupa cum stim, Porsche nu este tocmai "fier pe fier", ci sta destul de bine la capitolul electronica dar si cutii automate.
Deci daca s-ar intampla ce si-ar dori el, multe Porsche-uri ar deveni inutile....de aici si faza cu firma de tractari.
Iar clipul cu Cayenne-ul impotmolit mi se pare la fel de penibil ca si cel cu GT-R ul de crede ca circuitul este drive in la MC.
Adica plm...am 20 de ani si conduc un Golf 1.4 de 75hp....chiar imi cunosc limitarile in automobilistica si nu vorbesc decat din cifre oficiale, sau acolo unde tine de gusturile fiecaruia.
|
De Porsche GT3 nu mai zice nimci, ca este NUMAI in varianta autoamata! :P Ci toate astea, e foarte tare!
Last edited by GTR; 20-10-14 at 16:47.
|
|
|
20-10-14, 17:41
|
|
 Stage 5
|
Si sa mai mentionam ca GT-R nu are nici un sistem electronic in plus in afara de POrsche 911!
|
|
|
21-10-14, 00:36
|
|
 Stage 5
|
Lamborghini Aventador vs Audi RS6 Madness Motorsport PB0900 Drag Race Jucu
|
|
|
21-10-14, 00:38
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
pune-o pe aia cu porschele. acolo autobuze distanta
|
|
|
21-10-14, 06:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Tzzantaru
Cred ca ma confunzi , da rau de tot.Postul meu nu-ti era adresat tie ci "expertului" de 20 ani cu nasu' maro care se tot baga aici doar doar o primi si el ceva atentie din partea baietilor.
Aaa si da , ma confunzi rau de tot , ma doare pe mine fix in ... de gtr-ul lor.
|
Mea culpa, in nemernicia mea am crezut ca mie imi vorbeai. .deh, internetul
Peace !
|
|
|
21-10-14, 07:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GTR
De Porsche GT3 nu mai zice nimci, ca este NUMAI in varianta autoamata! :P Ci toate astea, e foarte tare!
|
Ba zic, imi place in continuare mai mult un 997 decat noul 991, chiar daca noul GT3 e chiar mai rapid ca un 4.0 ..nu as sta pe ganduri ce sa aleg. Vreau directie hidraulica, vreau sasiu mai scurt, vreau cutie manuala, vreau Feedback, vreau Mezger, vreau sa simt fiecare vibratie si fiecare pietricica de pe drum.
Daca asa imi castig painea..atunci vreau cutie secventiala, multa fibra de carbon, slick uri, ergonomie si safety cat mai tari ..si downforce cat China. Intelegi ?
|
|
|
21-10-14, 07:03
|
|
 Stage 5
|
[QUOTE=GTR;5752389]
Quote:
Originally Posted by 993turbo
|
Parerea ta..
|
|
|
21-10-14, 07:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by JDV
|
Corect, orice masina moderna e plina de electronica, inclusiv Porsche, dar daca dai soft ul la o parte ramane valoarea intrinseca, onesta, care nu se bate cu fizica folosind linii de cod. Si la masini care s "tunate" electronic dupa "decojire" ramane ..nu prea mult. Poate si de asta trag la cele mai clasice ,mai simple, fara "electronic nannies". Iar daca te pune pacatul sa treci limita si softul numai are variante..good luck, comportament total imprevizibil, abrupt de obicei, nu liniar, fluid, sa ai o sansa sa salvezi situatia. Pe incercate !
Faza e ca si cele mai vechi au atata performanta disponibila ca omul normal poate sa si slefuiasca o viata calitatile de pilot, pe cand una nou noutza te face "pilot" instant chiar daca eu sunt prost ca o cizma, vezi filmuletele cu GT-R si RS7. Deci satisfactie pe termen mult mai lung + dezvoltare personala ca pilot. Dar din pacate traim in epoca fast food cand totul e "ACUM" , " VREAU", "TOTUL" "DEODATA" si mai ales "M I SE CUVINE". Cam ca in clipurile baietilor aia colorati cu pampersu plin si nadragii in vine. Ca deh, sunt vedeta.
Aia incerc eu sa subliniez aici. Exista o lume intreaga de placeri auto ignorate de multi doar de dragul de a fi cel mai tare din parcare, si nu stiu saracii ce pierd. Dar din fericire e o lume libera, fiecare isi ia ce vrea, nu ?
|
|
|
21-10-14, 08:59
|
|
 Stage 5
|
https://www.youtube.com/watch?v=1PsVz-ffrCU
Nu are treaba cu GTR vs .... , dar are treaba cu ce spuneai tu ceva mai sus, legat de fiare vs cip-uri.
Scuze off-ul.
|
21-10-14, 22:31
|
|
 Stage 5
|
American sunt in stare sa spuna ca bate tot al lor camaro
|
|
|