Factorul subiectiv este pilotul.
GTR este o masina orientata clar spre circuit, are niste suspensii extraordinar de tari de care se plang toti si consuma enorm fata de un 911t. Porsche 911 este un supercar de zi cu zi care nu te dispera si care si consuma decent(stiu ca nu ar trebui sa conteze la asemenea masini dar uite ca Porsche reusesc si chestia asta), cel mai normal test drive 911 vs gtr l-am vazut cu nepotu' lu' Senna, este vorba de Bruno Senna
http://vodpod.com/watch/2155575-brun...r-vs-911-turbo , diferenta a fost de ~jumatate de secunda pe circuit(si tipul a zis ca a halit benzina Nissanu like there's no tomorrow) deci do the math fanboy.
Fastestlaps este o mizerie, datele de acolo sunt niste aberatii, am gasit informatii care se bat cap in cap de m-am saturat, daca isi cumpara cineva o masina dupa date de pe fastestlaps trebuie sa fie lobotomizat dar asta e ceva normal la fanboys

La fel si testele comandate din motive de marketing si imposibil de repetat de altcineva decat de Suzuki ala in care Nissan scoate timpii lui Ferrari Enzo si Porsche GT2, mie mi-ar fi rusine sa pun botu' la asemena aberatii, oricat as fi de fanboy.
Chiar si threadu' asta denota patologie, Nissan gtr vs restul, din threadu' asta rezulta ca GTR este masina suprema ceea ce este foarte departe de adevar, este doar o masina f buna doar dpdv al raportului pret/performanta ca multe japoneze dealtfel.