Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Reply

Thread Tools
Old 09-10-07, 22:35   #106
Tonny002

Stage 2

Tonny002's Avatar

Default Re: Repercursiunile Intalnirii De La Xxl

Eu nu ma cred politist si nici nu vreau sa fiu vreodata .. si sa iti aduc la cunostinta un aspect , am dosar penal deschis de ei cu 3 capete de acuzare pe dreptatea lor ... trec pe la udriste 1 data / saptamana poate' imi dau si mie carnetu intr-o mie de ani...

Ia legislatia rutiera citesteo bine de tot dupa care... vezi ce zice.
Tu in fata uniformei aleia... atunci cand esti vinovat si au probe nu ai ce sa faci , poti sa faci si o mie de tumbe...

Stai relaxat ca iti intelege toata lumea de aici intentia.
Tonny002 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-07, 22:38   #107
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Eu spun celor nevinovati sa se apere si sa nu devina sifoane voluntar sau involuntar.
Si daca au gresit involuntar sau in spre bine circulatiei sa apeleze la spiritul legii.
Legea nu e pusa sa fie respectata de dragul ei cum cred unii ci sa se respecte in vederea unei circulatii fluente si fara pericole.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 09-10-07, 22:42   #108
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

sunt pe langa subiect...

Dar Sebastian nu zice lucruriile astea cu rautate,ba dinpotriva, el ne zice aicia cum sa nu mai inghitim rahatul politiei.

ce sa facem ? sa ramanem la mana unui agent ? hmm...

abia am scapat de comunism...

Last edited by peter; 09-10-07 at 22:45.
peter is offline   Reply With Quote
Old 09-10-07, 22:50   #109
Tonny002

Stage 2

Tonny002's Avatar

Frate , sunt de'acord si eu , cand e vorba de ABUZ e ABUZ.
Dar nu sunt de'acord ca atunci cand iti iei o amenda pe buna dreptate tu sa fi chiar atat de ipocrit incat sa te iei sa te tavalesti cu ei.
Cand au dreptate si au dovezi asta este... LINISTE.
Daca nu au sau fac abuz,iar tu ca si sofer stii ca ai dreptate SHIO PE EI.

Da nu sa dai sfaturi care poate pe unii ii costa mult... daca fac ca tine " du'te cu scandal si ia'te cu ei , mergi la procuratura si zi'le ca ti-a trimis politia citatie , zi-le ca ti-a dat amenda ca ai parcat ilegal si ca te-ai invartit cu masina in mijlocul intersectie la obor.. " in secunda 1 esti afara din procuratura si cu dintii sparti. In primul rand sa ai 2-peu si sa fi nesimtit sa faci gat pe dreptatea lor ... culmea "
Old 09-10-07, 22:53   #110
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by peter View Post
sunt pe langa subiect...

Dar Sebastian nu zice lucruriile astea cu rautate,ba dinpotriva, el ne zice aicia cum sa nu mai inghitim rahatul politiei.

ce sa facem ? sa ramanem la mana unui agent ? hmm...

abia am scapat de comunism...
Multumesc!
Old 09-10-07, 23:12   #111
Tonny002

Stage 2

Tonny002's Avatar

Exclamation Re: Repercursiunile Intalnirii De La Xxl

VAI CE FRUMOS DESCHIZI TU MINTEA CELOR DE / FORUM'UL ASTA :

================================================== =====
Front comun adica sa mergeti in nr f mare la politie si sa luati si presa cand sunteti chemati.
Va programati cand vreti sau mergeti peste ei cand va pica bine cu multa presa.

01 : MERGETI IN NUMAR FOARTE MARE ( ASA , TU POTI SA TE EXCLUZI ).
02 : MERGETI PESTE EI ( FRATE , LASA FILMELE .. NU CRED CA SUNT BAGABONTI SAU GOLANI AICI ) SI MAI ZICI DE ABUZURI , MERGI SI TIPA TU PENTRU TOTI CEILALTI , NU SE AGITA CEI CARE AU LUAT AMENDA SI NU AU IN MINTE SA FACA ASTA INSA TU VREI SA II DETERMINI SA DA... UHHMmm interesant.

De ce nu au oprit atunci si au lasat lumea sa greseasca daca e asa?

03. DA TU CA SI CONDUCATOR AUTO DE CE NU AI RESPECTAT LEGISLATIA IN VIGUARE SI-AI AVUT HARFE'N CAP IN FATA POLITISTILOR... ?

De frica va spun eu.

04. Frica ? Ii durea Pe aia in 14- ca esti tu sofer , trebuia sa te dai la el , curios sunt oare ce se intampla. Sau... daca te tragea el pe dreapta ce iesea ? mai sarea si ghita din alta masina si-uite'asa scandal. Ultraj etc..

==================================================

P.P.S. lumea oricum stie cine esti si cu ce te ocupi....si ce ai facut in trecut...si cat "ajutor" ai dat (asta ca o rautate)
Last edited by Ciprian : 07-10-07 at 23:24.

05. POATE'TI ZICE CEVA ASTA... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si multora le zice ... da deh poate la altii le e frica sa vorbeasca sau sa zica mai multe.
================================================== ====
Old 09-10-07, 23:28   #112
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by Tonny002 View Post
VAI CE FRUMOS DESCHIZI TU MINTEA CELOR DE / FORUM'UL ASTA :

Front comun adica sa mergeti in nr f mare la politie si sa luati si presa cand sunteti chemati.
Va programati cand vreti sau mergeti peste ei cand va pica bine cu multa presa.

01 : MERGETI IN NUMAR FOARTE MARE ( ASA , TU POTI SA TE EXCLUZI ).
02 : MERGETI PESTE EI ( FRATE , LASA FILMELE .. NU CRED CA SUNT BAGABONTI SAU GOLANI AICI ) SI MAI ZICI DE ABUZURI , MERGI SI TIPA TU PENTRU TOTI CEILALTI , NU SE AGITA CEI CARE AU LUAT AMENDA SI NU AU IN MINTE SA FACA ASTA INSA TU VREI SA II DETERMINI SA DA... UHHMmm interesant.

De ce nu au oprit atunci si au lasat lumea sa greseasca daca e asa?

03. DA TU CA SI CONDUCATOR AUTO DE CE NU AI RESPECTAT LEGISLATIA IN VIGUARE SI-AI AVUT HARFE'N CAP IN FATA POLITISTILOR... ?

De frica va spun eu.

04. Frica ? Ii durea Pe aia in 14- ca esti tu sofer , trebuia sa te dai la el , curios sunt oare ce se intampla. Sau... daca te tragea el pe dreapta ce iesea ? mai sarea si ghita din alta masina si-uite'asa scandal. Ultraj etc..

==================================================

P.P.S. lumea oricum stie cine esti si cu ce te ocupi....si ce ai facut in trecut...si cat "ajutor" ai dat (asta ca o rautate)
Last edited by Ciprian : 07-10-07 at 23:24.

05. POATE'TI ZICE CEVA ASTA... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si multora le zice ... da deh poate la altii le e frica sa vorbeasca sau sa zica mai multe.
================================================== ====
Dupa parerea mea sunt trei variante:
1. esti fricos sau prea strrans cu usa.
2. esti vandut lor sau cumparat.
3. esti chiar de al lor.
Nu ma exclud la miting am sa fiu primul dar mi-ar placea sa am langa mine barbati adevarati.
Old 09-10-07, 23:32   #113
Tonny002

Stage 2

Tonny002's Avatar

1. NU SUNT FRICOS stai flexat
2. Nu sunt cumparat si nici vandut.
3. Nu sunt de'al lor sunt impotriva lor.

AM ZIS CLAR " AM DOSAR PENAL CU 3 CAPETE DE ACUZARE SI II URASC DE MOARTE CU TOATE CA AU DREPTATE ii urasc doar ca nu mi-au lasat dreptul la circulatie , atata tot " Daca au dat amenda legal,la tampiti bine au facut.

Nu ma lua cu frica cu d'astea ca nu ai vrea tu sa stii cine sunt eu .. nu ai vrea sa ne cunoastem mai bine... sau alte lucruri. CAND E VB. ADEVARAT DE ABUZ AI SA MA VEZI SI PE MINE LANGA TINE ACOLO IN FATA, CA SA APAR O CAUZA , DAR NU POT SA MA BAG SI SA TIN PARTEA CAND NU E ADEVAR.

Daca vrei Proces de custodie scanat ca mi-au luat masina , daca vrei proces de constatare si a-2-a dovada fara drept de circulatie pe numele meu si te incalzeste tzi le pun in nas... si'ti dau si buletinu-n mana sa vii la mine la usha ca sa iti zic in fata ca sincer " IMI ESTE FRICA SI CHIAR DE TINE " PPffff...
Old 09-10-07, 23:41   #114
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

man.... daca am face toti asa...sa stam sa luam ne luam suturi in fund de la militie..unde am ajunge ?

Sa stii ca cea mai buna metoda de aparare este legea...cand se organizeaza ceva vorbim pe o pozitie ferma de egalitate.

Nu avem nevoie de spargatori de greva...

Cum a zis si Sebastian mai sus,avem nevoie de oameni adevarati,care au ceva de spus.
peter is offline   Reply With Quote
Old 09-10-07, 23:44   #115
Ciprian

Stage 1

nu va mai certati atata ca nu isi are rostul... Sunt convins ca nimeni nu a luat de bune sfaturile lui Sebastian in privinta asta ... Sa te duci in gasca acolo sa mai faci si scandal 200% nu ar face altceva decat sa inrautateasca lucrurile. Si nu e bine sa te ia la ochi ..stai in banca ta vezi-ti de treaba si nu vei avea probleme ..asa daca mai sari si cu gura sigur te vor tine minte si poate data viitoare iti vor pune bete in roate si mai mult. Nu e vorba de frica sau vanzari/cumparari, cine stie ce inseamnasa fii luat la ochi sau sa alergi dupa cucu politiei de fiecare data cand esti chemat sigur nu ar proceda asa! Sunt niste sfaturi care se pot aplica in alte circumstante ...dar nu in asta ! E normal sa te lupti pentru dreptate atata timp cat nu esti vinovat pt ca ai ce castiga, dar in aceasta situatie nu ai decat de pierdut....absolut nimica de castigat...acele amenzi se dau cu o dovada incontestabila si deci nu inteleg ce se poate castiga! si nu ai dreptate sebastian cand zici ca trebuiau oproti in seara aia, daca opreau 10 insi sa le dea amenzi pt diverse 100000% ar fi iesit scandal si nu asta era scopul lor si nici al vostru, al participantilor.

P.S. Peter deci esti de parere ca ar fi trebuit sa se duca acolo in gasca si sa faca scandal? Explica-mi si mie ce ar fi castigat din treaba asta? S-ar fi anulat amenzile? sau ce? ar fi fost respectati de militie? zau..eu unul nu inteleg ..poate sunt mai batut in cap
Ciprian is offline   Reply With Quote
Old 09-10-07, 23:48   #116
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Pacat ca intre noi sunt si oameni cu probleme ca ale tale.
Tu poti fi catalogat ca infractor, pare a fi vorba de o masina de stanga cine nu stie adica furata. E grav si te rugam sa nu stai intre noi pentru ca ne compromiti.
Pana rezolvi doasarul tau care nu are legatura cu lumea noastra te rog sa stai deoparte si daca iti e bine sa faci bezele cu politia.
Faptele pt care au fost chemati baietii sunt puerile si trebuiau sanctionati acolo daca era asa de periculos si trebuia facuta o corectie.
In locul sefului eu le spuneam agentilor sa faca doar avertismente sa arate ca au vazut sa-ti atraga atentia ca nu e bine. Nicidecum la un astfel de eveniment dureros nu ei oameni la ... si mai mult ii abuzezi punandu-i sa dea declaratii belicoase.
Nu sunt de acord cu asta si cred ca spun cui trebuie in fata ce greseste.
Clar daca tot vroiau sa sanctioneze trebuiau sa o faca pe loc si civilizat ar fi vazut zeci sute de oameni care erau de alta parere demonstrand existenta unui fenomen social.
Ei vor sa trateze lumea ca pe infractori dar daca sunt atatia legea trebuie indreptata si trebuie sa le dai loc sa se manifeste sportiv.
Old 09-10-07, 23:49   #117
Tonny002

Stage 2

Tonny002's Avatar

UUUUUUffffffffff...... o sa scriu eu aici Sebastian , Ciprian si toti ceilalti sa vedeti ura fata de politie atunci cand nu au dreptate.. si crede-ma ca mi-au luat ce'am avut mai drag.
Old 09-10-07, 23:50   #118
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by Ciprian View Post
nu va mai certati atata ca nu isi are rostul... Sunt convins ca nimeni nu a luat de bune sfaturile lui Sebastian in privinta asta ... Sa te duci in gasca acolo sa mai faci si scandal 200% nu ar face altceva decat sa inrautateasca lucrurile. Si nu e bine sa te ia la ochi ..stai in banca ta vezi-ti de treaba si nu vei avea probleme ..asa daca mai sari si cu gura sigur te vor tine minte si poate data viitoare iti vor pune bete in roate si mai mult. Nu e vorba de frica sau vanzari/cumparari, cine stie ce inseamnasa fii luat la ochi sau sa alergi dupa cucu politiei de fiecare data cand esti chemat sigur nu ar proceda asa! Sunt niste sfaturi care se pot aplica in alte circumstante ...dar nu in asta ! E normal sa te lupti pentru dreptate atata timp cat nu esti vinovat pt ca ai ce castiga, dar in aceasta situatie nu ai decat de pierdut....absolut nimica de castigat...acele amenzi se dau cu o dovada incontestabila si deci nu inteleg ce se poate castiga! si nu ai dreptate sebastian cand zici ca trebuiau oproti in seara aia, daca opreau 10 insi sa le dea amenzi pt diverse 100000% ar fi iesit scandal si nu asta era scopul lor si nici al vostru, al participantilor.

P.S. Peter deci esti de parere ca ar fi trebuit sa se duca acolo in gasca si sa faca scandal? Explica-mi si mie ce ar fi castigat din treaba asta? S-ar fi anulat amenzile? sau ce? ar fi fost respectati de militie? zau..eu unul nu inteleg ..poate sunt mai batut in cap
Sfatul nu era sa faca scandal ci sa mearga cu legea in mana si sa ia pe cineva care stie, plus sa se evoce ca e vorba de o coloana de vreo mie de masini si ei nu au luat masuri decat de ..., oare civilizat la un astfel de fenomen trebuie sa fie dusmani sau prieteni ca pana la urma nu furau masini.
Old 09-10-07, 23:53   #119
Ciprian

Stage 1

nimeni nu ii iubeste da-i dreaq, dar mai trebuie sa ai si capul pe umeri, cand ai ce castiga da, cand nu nu ...e simplu ca buna ziua ...nu ma pasioneaza moralitatea cu care fac anumite lucruri ...toata lumea stie ce fel de moralitate au ...dar eu sunt numarul 1 in viata mea si imi vand pielea scump ...nu le-as da ocazia sa o cumpere ieftin! nu stiu mie mie se pare o logica simpla si nu e vorba de pupat in cur sau mai stiu eu ce gandesc unii de pe aici ...
Old 09-10-07, 23:56   #120
Ciprian

Stage 1

Sebastian ..faptul ca erau ff multe masini nu da nimanui dreptul sa incalce legea ...este un risc care si-l asuma fiecare in parte si de asemenea raspunde personal de el nu? si stii ff bine ca e vb de parti...politia e de oparte "noi restu" de cealalta parte. Nu imi zice ca tu chiar aveai impresia ca vom fi ajutati de ei?
- Copyright 2024 4Tuning -