Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati |
10-10-07, 00:33
|
|
Stage 2
|
Re: Repercursiunile Intalnirii De La Xxl
Flexus... da tata.. cu aproximatie aceea era ora!
|
|
|
10-10-07, 00:34
|
|
Stage 1
|
Flexus si butcky a primit cu aceiasi ora https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1191519088
P.S. Tonny002 nu e cazul sa intri aici in discutii despre Sebastian ..multa lume il cunoaste si stie ce ii poate pielea...si cum rezolva el unele chestii. hai sa incercam mai bine sa ajutam oamenii astia cum putem mai bine si sa lasam junghiurile personale ce zici?
|
|
|
10-10-07, 00:36
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by Tonny002
Sunt numai eu in Joc si cu asta basta... nu o mai da tu cum vrei ca sa inteleaga lumea gresit ca asta stii tu mani****re si atata tot. Te-ai facut inca o'data de ras ai zis ca eu sifonez din privat cand tu ai facut asta dandu'te mare in fata mea ca vezi Doamne il dai cu capu de masa pe Motoc,vai de curuletu tau. Aia e povestea mea si din ea rezulta ca , am fost ars de unii de la udriste ca sa vezi ca sunt impotriva lor si ca mi-au facut prea mult rau, e amarul meu nu il impart cu nimeni stai linistit.
Cat despre tine si ceea ce inveti oamenii sa faca si lucrul ca vrei sa devi un lider de opinie si nu numai si asta se stie de mult.......... lasa de dorit , josnic , nu ai onoare , nu ai demnitate sa recunosti cand gresesti si eviti frazele esentiale care te DOR pentru ca sunt purul adevar. Coloana vertebrala pentru tine este o linie discontinua , mare pacat!!!
|
Poti sa ma acuzi de tot ce vrei si eu stiu cea ce este real in ce ma priveste cat parerea unui infractor sau provocator sau unealta a politiei, dna sau ... e zero.
Sa-ti spun cum ai procedat: ai cazut la pace cu DNA faci autodenunt sa-l arzi pe politist care oricum cred ca era provocat.
Esti ultima speta umana, turnator, unealta ... dispari.
|
|
|
10-10-07, 00:37
|
|
Stage 2
|
Am chitanta de mana deoarece am dat 1000 euro la o persoana care nu o cunosteam foarte bine. Ma inregistrari telefonice doarece ma tinut 3 luni de zile si ma amanat ca`mi face actele.. eJti Pe dinafara... TU NU AI DAT IN VIATA TA SPAGA ? Pffff taci,taaaaaaaaaaaaaaaaaci.
|
|
|
10-10-07, 00:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by flexus
Ca sa ma linistesc si eu, lumea la 00:45 era deja la pescarush? Ca ora asta apare pe scrisoare. Eu am ajuns cand erau deja destui, dar au mai venit si dupa mine vreo 20-30.
Sebastian erai acolo cand am ajuns si faceam misto, 5-10 min mai tarziu a venit ala cu camionul care i-a dat blana. Poate stii tu cam cat era ora.
|
Nu mai stiu exact dar trebuie sa verificati si daca ora nu corespunde cu martori demontati adevarul.
|
|
|
10-10-07, 00:38
|
|
Stage 1
|
ce va mai place taina dom'ne ...nu am mai vazut asa ceva ...hai ce dreaq ca nu mai sunteti copii..lasa-ti in puii mei discutiile pt in alta parte ...aici se discuta cu totul altceva!
|
|
|
10-10-07, 00:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Am chitanta de mana deoarece am dat 1000 euro la o persoana care nu o cunosteam foarte bine. Ma inregistrari telefonice doarece ma tinut 3 luni de zile si ma amanat ca`mi face actele.. eJti Pe dinafara... TU NU AI DAT IN VIATA TA SPAGA ? Pffff taci,taaaaaaaaaaaaaaaaaci.
|
Sicer iti spun ca nu am dat niciodata si nici nu veau sa dau.
Riscul de a lucra cu spaga e mai mare decat orice fapta.
Vreau sa-ti spun ca o sa ai un dosar , vai de tine oricine te va verifica va fi f f f atent la persoana ta.
De ce nu spui de intelegerea ta cu DNA, intelegerea de autodenunt prin care vrei sa speli tu putina.
Nu o sa scapi pt ca apararea o sa spuna ca l-ai provocat, ca ai insistat si te agata cu complicitate.
|
|
|
10-10-07, 00:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ciprian
ce va mai place taina dom'ne ...nu am mai vazut asa ceva ...hai ce dreaq ca nu mai sunteti copii..lasa-ti in puii mei discutiile pt in alta parte ...aici se discuta cu totul altceva!
|
da dar vine sa sparga el cu infractiuni de mare grad si chipurile sa-si faca si intrarea ...
|
|
|
10-10-07, 01:21
|
|
Stage 2
|
Quote:
Daca au dat amenda legal,la tampiti bine au facut.
|
vezi ca jignesti oameni pe care nu-i cunosti .... eu zic sa te temperezi
|
|
|
10-10-07, 01:33
|
|
Afro Samurai
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
eu zic sa va linistiti
Sebastian iar ai inceput sa inciti spiritele si nu-mi place
momentan threadul este INCHIS pentru ca nu sunteti in stare sa va comportati ca niste oameni normali
|
11-10-07, 02:51
|
|
Afro Samurai
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
am redeschis threadul
sper sa fiti cu mai mult bun simt de data asta
|
|
|
11-10-07, 06:23
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
am fost sanctionat pt ce am facut,de ce sa fac scandal?am vazut si la tv k fac asa cu camera daca esti parcat neregulamentar si iti trimite acasa daca proprietarul nu este la masina!!!
|
|
|
11-10-07, 10:51
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
Erau 2 prieteni de-ai mei in masina TOT timpul, si mai era si decapotata, nu e ca si cum plecasem la o cafea... Au ales sa o faca misheleste, in loc sa vina si sa zica sa o mut sau ceva, ca ma chemau pretenii mei.
Azi ma duc, sa vad ce fac. Doamne ajuta...
96 Camaro SS M6 Convertible #913 - LE2 Heads+Intake, LE 223/230 .565/.565 112 LSA cam, CompCams 1.6RRs, Trickflow 30 lb/hr Injectors, Pacesetter LTs + Y-pipe, BBK 58mm TB, MSD OTVC Wire kit+Coil, Autolite 104 plugs, Madtuner PCM, UMI LCAs+PHB+SFC+TA+Crossmember, 3.73 Truetrac 10bolt rear.
|
|
|
11-10-07, 11:19
|
|
Stage 2
|
cred ca au fost si ratiuni economice in sensul ca daca se apucau sa scrie atunci nu aveau timp sa le scrie pe toate ..... pe de alta parte mai le trebuia si declaratie .......
|
|
|
11-10-07, 14:05
|
|
Stage 2
|
bicuss ce amenda ti-a dat si ce scrie pe procesul vb???
|
|
|
|
|