Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Reply

Thread Tools
Old 13-10-07, 11:40   #166
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]
Default Re: Repercursiunile Intalnirii De La Xxl

pe mine vroiau sa ma ia la sectie asta vara ca se furase o masina si mai eram io si cu inca 3 si vroiau sa cada vina pe noi dupa aia vroiau sa ne dea ca am tulburat linistea si dupa aia dupa vreo 3/4 de ora ne-au lasat in pace....asa ca ei prin actiunile astea incearca sa distraga atentia de la adevaratele cauze ale accidentelor!!! asta e parerea mea

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 13-10-07, 13:58   #167
Bicuss
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Bicuss's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by flexus View Post
Acuma am venit de la politie, m-am mai intalnit cu 2 baieti acolo.

Va explic despre ce e vorba aici clar ca sa nu mai fie suspiciuni. Amenzile se dau pentru "tulburarea ordinii publice", sau cum e scris pe procesul verbal "a tulburat, fara drept, linistea locuitorilor, prin producerea de zgomot". Amenda cica este intre 200 si 1000 RON pentru aceasta chestiune. Ne da minim la toti.

Nu te obliga sa scrii prostii. Te pune sa DECLARI ce faceai in momentul in care ti-a facut poza (ce cautai acolo), si mai jos te pune sa scrii CA AI LUAT LA CUNOSTINTA ca e ilegal sa faci curse sau sa fii spectator, nu ca nu ai facut sau nu o sa faci. Mi se pare decent si corect.

Eu cand am fost acolo erau bifatzi prezenti vreo 20% din foaia cu cei in aceasta situatie, deci sau v-a chemat sau mai e sa cheme ceva lume.

P.S. Cand mi-a facut procesu verbal a scris 200 RON amenda, si la capitolul daca se plateste pe loc sau in 2 zile (a sters si a scris 15 zile) se plateste jumate, nu a mai scris 100 RON si la CEC mi-a zis ca nu pot sa platesc amenda ca nu e scris acolo... Acuma nu stiu ce sa fac daca ma duc inpoi sau asa a intentionat el sa platesc 200 RON ?!?
platesti in 15 zile 200 ron,nu platesti jumate,am intrebat eu acolo!!
Bicuss is offline   Reply With Quote
Old 13-10-07, 22:29   #168
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by Sindrom View Post
pe mine vroiau sa ma ia la sectie asta vara ca se furase o masina si mai eram io si cu inca 3 si vroiau sa cada vina pe noi dupa aia vroiau sa ne dea ca am tulburat linistea si dupa aia dupa vreo 3/4 de ora ne-au lasat in pace....asa ca ei prin actiunile astea incearca sa distraga atentia de la adevaratele cauze ale accidentelor!!! asta e parerea mea
E o idee, ca nu din cauza asta e un dezastru circulatia in Bucuresti.
S-a intrebat cumva cineva de ce nu se dau amenzi adevarate si in mod sustinut pt parcari ilegale?
Nu se dau pt ca parcarile sunt o problema a primariei generale si a celor de sector.
mai devreme sau mai tarziu BPRBucuresti se va subordona prmariilor si daca ar da amenzi lumea s-ar enerva pe drept pt ca nu au locuri special amenajate si s-ar enerva pe edili astfel agentii ar face deservicii imaginii primarilor si oare cum e sa-ti sapi seful

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 14-10-07, 01:23   #169
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN View Post
E o idee, ca nu din cauza asta e un dezastru circulatia in Bucuresti.
S-a intrebat cumva cineva de ce nu se dau amenzi adevarate si in mod sustinut pt parcari ilegale?
Nu se dau pt ca parcarile sunt o problema a primariei generale si a celor de sector.
mai devreme sau mai tarziu BPRBucuresti se va subordona prmariilor si daca ar da amenzi lumea s-ar enerva pe drept pt ca nu au locuri special amenajate si s-ar enerva pe edili astfel agentii ar face deservicii imaginii primarilor si oare cum e sa-ti sapi seful
foarte foarte tare..
si logic de altfel
inainte nu ma prea macina problema cu pista ...
insa .. acum ma doare rau de tot ... ca nicaieri n-ai voie sa faci ce-ti place mai mult ..
adica sa te bucuri de masina ta ..
si daca nu faci tu sebi ceva.. sau florica // cu sprijinul lui gratian.Nici ca iese ceva .. ca voi ati ramas acolo sus .. si voi puteti sa miscati masele de oameni .. altcineva... e luat peste picior ..
doar o parere.
Old 14-10-07, 10:11   #170
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by EvLSant0S View Post
foarte foarte tare..
si logic de altfel
inainte nu ma prea macina problema cu pista ...
insa .. acum ma doare rau de tot ... ca nicaieri n-ai voie sa faci ce-ti place mai mult ..
adica sa te bucuri de masina ta ..
si daca nu faci tu sebi ceva.. sau florica // cu sprijinul lui gratian.Nici ca iese ceva .. ca voi ati ramas acolo sus .. si voi puteti sa miscati masele de oameni .. altcineva... e luat peste picior ..
doar o parere.
Eu vreau sa fac cat mai multe si sper sa iasa ceva.
Sigur vreau sa ne unim fortele pt a avea mai multe sanse.
Old 14-10-07, 13:47   #171
flexus
4 Speed Squad Member

Stage 5

flexus's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]

Am avut o discutie cu niste inspectori pe la udriste cand am luat amenda, si faceau aia misto de noi ca suntem niste leshinatzi si asteptam sa faca altcineva pista pentru noi, si ca de ce nu cumparam un teren, facem pista etc in loc sa ne plangem atat.

Trist e ca au ceva dreptate. Ma intreb daca nu am putea face ceva genu cum se construiesc bisericile, cotizatii de la enoriashi si usor usor creste biserica in timp ce se tin slujbe la subsol
96 Camaro SS M6 Convertible #913 - LE2 Heads+Intake, LE 223/230 .565/.565 112 LSA cam, CompCams 1.6RRs, Trickflow 30 lb/hr Injectors, Pacesetter LTs + Y-pipe, BBK 58mm TB, MSD OTVC Wire kit+Coil, Autolite 104 plugs, Madtuner PCM, UMI LCAs+PHB+SFC+TA+Crossmember, 3.73 Truetrac 10bolt rear.
flexus is offline   Reply With Quote
Old 14-10-07, 13:49   #172
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

m-ai omorat cu comparatia ta
PS: ministerul sporturilor ce pazeste
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	0104646.jpg
Views:	134
Size:	28.4 KB
ID:	369889  

Last edited by 200SX; 14-10-07 at 13:54.
200SX is offline   Reply With Quote
Old 14-10-07, 20:48   #173
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by 200SX View Post
m-ai omorat cu comparatia ta
PS: ministerul sporturilor ce pazeste
Nu exista un minister al sporturilor
Mie comparatia mi se pare ok.

Nu stiu cati bani au in buzunare aentii de-si fac probleme ca nu dam banii pe o pista, deasemenea nu stiu cum pot avea atatia bani sa aiba asa o mentalitate.
Poate Domnul Motoc vreodata o sa ne explice si noua, dar din ... noi nu dam amenzi la lume sau alte sanctiuni
Old 14-10-07, 23:55   #174
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Eu zic sa nu va speriati prea rau daca stiti ca nu ati incalcat nici o regula in afara de parcatul "anapoda" de la Pescarus. Eu am primit amenda de parcare la Pescarus cand era aproape goala parcarea ("a parcat altfel decat paralel si aproape de bordura"). Nu m-au chemat la Udriste pentru ea, mi-a venit doar procesul verbal acasa. Voi sunteti chemati mai mult ca sigur sa va ia si acea declaratie si probabil ca sa fiti insemnati la ei. Aceasta declaratie am dat-o si eu acum vreun an (atunci parca era camera 5 iar chemarea mi-a adus-o un politist la usa).. cand am fost filmat in Pta. Victoriei si dintre multe masini de acolo nu am fost chemat decat eu si inca cineva (nu dau nume pt ca il stie toata lumea). Trebuia sa va asteptati la aceste repercursiuni si din pacate.. nu putem sa facem mare lucru.. daca vor sa ne "lucreze" ne lucreaza..

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready

Last edited by B|shOp-VR6; 14-10-07 at 23:58.
B|shOp-VR6 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-07, 09:23   #175
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Da dar putem fi demni totusi nu carpe de sters pe jos sau pe picioare.
Old 22-05-08, 16:44   #176
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

mai intai ar trebui sa nu o mai ardeti teribilist.....un fel de capre raioase cu coada pe sus....daca tu esti ala care in seara intalnirii la locul accidentului se pisa fix la 5 metri de loc, atunci iarta-ma dar iti meriti soarta.....te-ai cam dat in stamba pe acolo cu masina dar ma rog....daca nu esti tu imi cer scuze.....
oricum nu stiu de ce suferiti voi in halul asta de aceasta falsa nedreptate care vi se aduce?
voi stiti cum se procedeaza in state pentru un cerculet pe strada? puscarie direct si in unele state masina e dusa la casat....eu cred ca politia aici e inca MULT prea permisiva iar voi sunteti prea victime....comportati-va civilizat pe strada si totul va fi okay
Old 23-05-08, 23:15   #177
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by blazeyblaze View Post
mai intai ar trebui sa nu o mai ardeti teribilist.....un fel de capre raioase cu coada pe sus....daca tu esti ala care in seara intalnirii la locul accidentului se pisa fix la 5 metri de loc, atunci iarta-ma dar iti meriti soarta.....te-ai cam dat in stamba pe acolo cu masina dar ma rog....daca nu esti tu imi cer scuze.....
oricum nu stiu de ce suferiti voi in halul asta de aceasta falsa nedreptate care vi se aduce?
voi stiti cum se procedeaza in state pentru un cerculet pe strada? puscarie direct si in unele state masina e dusa la casat....eu cred ca politia aici e inca MULT prea permisiva iar voi sunteti prea victime....comportati-va civilizat pe strada si totul va fi okay
Acum am vazut replica ta si nu sunt de acord cu multe din ea.
ESTI DEPARTE DE REALITATE!
In state ... desi nu cred ce spui, poate intr-un stat din state, dar poate nici acolo exista alte legi pe care politia le aplica, la noi nu e permisiva ci face ce legea ii permite, iar tot ce e in plus e catalogat ca fiind abuz.
Old 24-05-08, 06:10   #178
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

crede-ma ca mi-am trait viata foarte mult in state si nu vorbesc pe langa subiect
ma rog poti verifica foarte usor....au un nomenclator pe net ca oricare alta institutie publica de tip politista din orice stat .... cat despre ce fac reprezentantii legii aici.... da in mare parte ai dreptate cand zici ca fac abuz...dar pune-te putin in locul lor...stii foarte bine si esti foarte bine informat de ce se intampla in politia romana...ar trebui sa ii credem pe cuvant in momentul in care ne spun simplu ca "nu mai pot" sa ne accepte toate cacaturile....tu ca si mine faci parte din generatia veche de oameni care au stat in strada pentru pasiune si stii bine ca inainte faceam ce vroia curu nostru si le radeam in fata....dar acum au aparut foarte multi pusti care cred ca lumea e a lor si din cauza asta vom fi intotdeauna priviti cu un ochi stramb....vrei sa te alergi...np....fa-o intr-un loc sigur si ferit de public pieton...vrei sa mori...np....fa-o intr-un loc sigur si ferit de public pieton...vrei sa deranjezi linistea publica si sa faci maracane pe strada....deja deranjezi putin cam mult....cei care fac cacaturile astea ar trebui sa se gandeasca de cate ori au fost deranjati de altii care au facut ca ei si cat i-au injurat....dar nu...nimeni nu se uita si in gradina lui
blazeyblaze is offline   Reply With Quote
Old 24-05-08, 21:58   #179
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Parerea ta e ok si are spirit civic insa daca e politist trebuie sa fie mai presus de un infractor, iar daca legea nu-i da dreptul insemna ca stie ea de ce.
Eu cred ca e prea dura oricum.
Stiu multi sar calul, au facut asta si in detrimentul tau am reactionat nejustificat de violent insa daca eu am gresit nu pot sa accept din principiu sa greseasca si altii.
Daca ar exista toate conditile unde sa poti participa ,daca nivelul de trai legat de cel economic ar fi bune ... dar asa cum e la noi...
Ca revers al medaliei pot sa-ti spun ca aici pe continent sunt tari unde sunt tolerate ilegalele pt ca legea nu e asa de dura sipt ca e nevoie de refularea de cum vrei sa-i spui.
In Suedia de exemplu blocheaza tronsoane de autostrada fara aprobari si politia vine cu elicoptere supravecheaza aduce salvare, pompieri asteapta sa se termine in cca 3-4 ore si apoi degajeaza traficul fara amenzi si altele. Dar daca te prind la radar normal sau altele sunt mai intransigenti.
Daca ar fi unul sau doi care sufera din cursele astea in Romania ar fi ok "sa dai cu bata", insa vorbim de un fenomen de masa care se intinde pe cca 17 ani, mai e un pic si e major. Nu poti sa aplici nici macar litera legii cand e vorba de o masa consistenta si apare lafel in diferite zone din tara, cum ar fi Timisoara, Craiova, Constanta vorbim de un fenomen social. Acest fenomen trebuie canalizat si controlat, altii au legiferat prostitutia, unii drogurile ar fi cazul sa existe si pt teribilisti nostri un remediu, sau pentru noi, eu ma consider unul dintre ei.
Va asigur ca voi fi de partea cursantilor si ca voi face ce pot eu.
Old 24-05-08, 22:33   #180
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

Problema cea mai mare este ca desi au fost ocazii cand ni s-au acordat toate premisele pentru a putea fi considerati indreptatiti tot au venit 3-4 bulangii care au stricat tot....faceti frate sindicate si am terminat cu balciul....
blazeyblaze is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -