Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati |
02-10-07, 15:36
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
|
|
|
02-10-07, 17:13
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Honda]
|
condoleante Dumnezeu sa-l odihneasca
un om bun si de treaba
aveti grija
|
|
|
02-10-07, 17:44
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Din respect pentru cel ce-a fost un om iubit si acum nu mai este,va rog sa lasati limbajul agresiv deoparte,chiar daca unii..poate rauvoitori ,scriu fara sa gandeasca in momente ca acesta. Asta-i viata,toti vom merge acolo la un moment dat,iar cei mai buni dintre noi pleaca primii
Odihneasca-se in pace si multa tarie sufleteasca pentru rude si foarte numerosii prieteni .
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
Last edited by lascarica; 02-10-07 at 17:54.
|
|
|
02-10-07, 17:51
|
|
Stage 5
|
Trist trist
Sa-i fie tarana usoara
|
|
|
02-10-07, 19:01
|
|
Stage 1
|
RIP pacat
|
|
|
02-10-07, 19:19
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Acestea sunt ultimele lui cuvinte pe acest forum
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...13#post1122513
Rest in Peace si te rog mult ai grija de fratii nostri, TXA si GAM
|
|
|
02-10-07, 19:26
|
|
Stage 3
Member of: [Speed Daemons]
|
Am fost si azi,m-a durut sufletul,am plans toti pare rau ca nu am putut ajunge si la cimitir.
O sa tin poza lui pe masina pana Duminica la Buzau si de atunci incolo in parasolar.
Nu se mai termina anu asta odata???Deja s-au dus prea multi,nu mai vreau,vreau sa se termine...
|
|
|
02-10-07, 20:06
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by yamahaer1cip
datzi fratilor ban lu PHARAON asta nu are nici cea mai mica legatura cu forumu asta ... veziti frate de viata ta
|
nu vrem moarte pacatosului, ci indreptarea lui ...
R.I.P Mucutzule ... nu vroiam (nu ma gandeam) nici'odata sa scriu cuvintele astea.. din pacate asa este viatza, cruda, ia dintre noi numai oamenii buni .. a facut multe in viatza lui, pentru multi..... era un om prea bun .. Nu ne mai ramane decat sa ne rugam sa'i fie bine.. fara el o sa para pustie pista ..
plang si ingerii.. Odihneste'te In Pace
nu mai am cuvinte
02-10-07, 20:16
|
|
Stage 5
|
In primul rand, imi exprim regretele pentru moartea lui Micutzu. Atatia oameni adunati la un loc nu am mai vazut de mult. Asta spune totul despre cat de placut era. E trist sa vedem cum oamenii sunt uniti numai de evenimentele neplacute, in rest fiind orbiti de manie, furie, certuri si alte relatii nu foarte bune.
In al doilea rand, observ ca incep sa apara concluzii. Anume ca tre sa mergem usor, sa cerem guvernului pista, sa facem legale etc.
Am observat ca multi si-au lipit pe masina poze cu Micutzu in semn de respect pentru ce a fost. Dar in acelasi timp, poate ar fi fost bine ca acele poze sa se afle in alta parte. Si anume exact sub ochii vostri atunci cand conduceti.
Aici am vrut sa ajung. Ce va sugerez eu sa incercati este sa trageti poza lui Micutzu la imprimanta, si sa o lipiti exact peste vitezometrul masinii. Cred ca a nu mai vedea vitezometrul, ar avea un impact pozitiv asupra stilului de condus si a vitezei de rulare. Ba mai mult, o puteti pune in asa fel incat sa se vada vitezometrul numai pana la 50km/h. Asta ca de fiecare data sa va amintiti ce se intampla cand "zburati" mai repede.
Ma gandesc ca ar fi bine ca si noi sa ne revizuim comportamentul in trafic.
La urma urmei, Micutzu a reusit ce nu a reusit nimeni pana acum : ne-a aratat ce inseamna viteza si ne-a aratat cum putem ajunge fiecare atunci cand conducem iresponsabil.
Astept cu interes concluziile voastre privitor la sugestia mea de mai sus. Dar nu inainte de a o pune in practica. Poate chiar e o solutie buna, sau poate doar mi s-a parut mie.
02-10-07, 20:18
|
|
Stage 3
|
incredibil cum in doar cateva zile s-au strans 51 de pagini,RIP inca odata
|
|
|
02-10-07, 20:33
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
|
|
|
02-10-07, 20:40
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
|
|
|
02-10-07, 20:53
|
|
Stage 4
|
nu-mi vine sa cred...am citit in ziar si m-am cutremurat...RIP...Dumnezeu sa-l ierte....parca e un vis urat....
|
|
|
02-10-07, 20:54
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [Competitor CNCA]
|
nu mai sunt cuvinte se spus...prea multa tristete...dumnezeu o sa aiba langa el un prieten adevarat un om deosebit...nu inteleg de ce unele persoane nu au minte si vor sa fie mereu rautacioase si sa isi dea in petic si sa vada lumea cat de interesanti sunt ei ...ei nu inteleg ca fiecare om se naste cu o pasiune sau fiecare om are un hobby in viata....nimeni nu se poate opune pasiuni cuiva...fiecare isi alege singur drumu in viata si ceea ce vrea sa faca...nu stiu de ce sunt oamenii rai si isi bat joc si lovesc cu cuvinte urate in stanga si in dreapta...pt mine MICUTZU a fost si va ramane o legenda...si va rog frumos sa respectati aceasta legenda care nu mai este printre noi (prieteni lui adevaratzi o sa ramana prieteni adevaratzi si el de sus de acolo o sa aiba grija de ei ....MICUTZULE AI GRIJA DE TINE ACOLO SUS...R.I.P condoleantze prietenilor adevaratzi care au aratat solidaritate....si mai ales familiei lui
|
|
|
|
|