Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/52956-amintirea-micutzu-presedintele-midnight-racers.html)

F_L_R 29-09-07 02:11

Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers

2 Attachment(s)
-Prietenul nostru Micutzu , Presedintele Clubului Midnight Racers a murit in aceasta seara intr un tragic accident de circulatie pe l Plevnei.
-Inca nu mi revin.
-Este ora 07:00...acum am venit acasa......sunt momente greu de exprimat in cuvinte.
-Ora 00:53 , o cursa intre Opel Ascona (Micutzu)si ********** , cursa o castiga Opelul...dar pe franare masina o pierde de spate , lasa frana o redreseaza si urmeaza o a 2 a frana , pleaca de spate 90de grade si loveste stalpul de beton cu usa din stanga fata.
-Salvarea si descarcerarea vin repede, este urcat in ambulanta si dus la Spitalul Municipal (Urgenta), dupa circa 30 de minute de resuscitare doctorii anunta decesul in jurul orei 02:00.
-Aici Mihai (micutul)......i se incheie viata dedicata in ultimii 6 ani curselor de masini.
-Odihneste te in PACE frate MICUTULE........o sa ne lipsesti si tu cum ne lipsesc Robert TXA si Mihaita GAM.
-In aceasta poza.....eu si EL....in modul nostru de a trai.....

-In aceasta sera 29-09-2007 la ora 21:00- Sala Polivalenta intalnirea tuturor pentru a vedea cum putem sa l conducem pe un ultim drum pe MICUTZU.....

.................................................. .................................................. ................

Filmul la 30 de secunde dupa Accident.......ATENTIE SOCANT !!!!!

DjAlcohol 29-09-07 02:16

Re: A Murit Micutzul MR.

Nu pot sa cred asa ceva! Scrie mai multe detalii te rog! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!

ESPinoza 29-09-07 02:21

nu se poate

DaBotta 29-09-07 02:22

poftim ? ii o gluma ? asa ceva nu imi vine sa cred . detaliii

maibunu 29-09-07 02:23

pe la 11:30 era in pescarus

Slim29 29-09-07 02:23

este imposibil akum 2 ore m-am intalnit cu el in pescar .. nu-mi vine sa cred .. Condoleantze.. Florica detalii

blonda 29-09-07 02:25

Condoleante !! Nu Pot Sa Cred Acum Am Aflat!r.i.p Micutule!

Xel'Naga 29-09-07 02:25

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1124004)
-Prietenul nostru Micutzu , presedintele clubului Midnight Racers a murit in aceasta seara intr un tragic accident de circulatie pe Plevnei.
-Inca nu mi revin.

nu imi vine sa cred .... Florica vb serios ?? daca e adevarat e TRAGIC ... ceva detalii ?? :cry: :sad:

Slim29 29-09-07 02:26

am vorbit akum la telefon cu un prieten care era cu ei .. cica la 180km/h a intrat in stalp.. atat va pot zice

Eugen_TL 29-09-07 02:26

CUM .. NU SE POATE ASA CEVA! se asteapta detalii ...daca intradevar asa e DZEU sa-l ierte.. se stie k a insemnat mult :|

MARI_NSL 29-09-07 02:28

Doamne nu imi vine sa cred . Dumnezeu sa-l ierte :( . Pacat ...foarte pacat :( prea multi oameni buni se duc .........

ESPinoza 29-09-07 02:28

anul asta au plecat prea multzi, nu stiu ce se intampla.... foarte pacat . sincere condoleante familiei... sa te odihnesti in pace RIP

zGb 29-09-07 02:29

Dumnezeu sa-l ierte...mare pacat! :(

RAZvan15 29-09-07 02:31

cum frate asa ???????? :(((( nu pot sa cred ... RIP !!!!!!

SUN 29-09-07 02:32

Chiar asa...nu pot sa cred...ce s-a intamplat? Dumnezeu sa-l odihneasca! Cu bune, cu rele va ramane in memoria noastra!

All times are GMT +2. The time now is 16:47.

- Copyright 2026 4Tuning