21-01-11, 02:34
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: DreamWorks
ma bucur ca va place si sper ca si urmatoarele masini sa fie pe placul vostru
|
|
|
21-01-11, 08:32
|
|
CITROEN Driver
Stage 4
Member of: [CITROEN]
|
Quote:
Originally Posted by bogdy.ghetto
TYF-ule )) ce bagi acolo? compresoru...cum nu ai zis ca vrei sa ne dam? ))
|
Da )) pai ori ne dam ori nu ne mai dam nu? )))))
Quote:
Originally Posted by Fr33`e30
tot la potcoava stai??
|
Da la potcoava ...stai in zona?
Quote:
Originally Posted by bib_andrey
Am incercat si eu ceva..sunt incepator in domeniul asta..
Imi cer scuze daca am omis pe cineva :-s
|
F tare bravos andrey!!
P.S. trebuie sa pun o poza cu masina mea de acum ...difera putin ...o sa completez postul pe site, nu pot sa intru momentan nu stiu ce are, nu ma lasa sa bag parola noua
|
|
|
21-01-11, 10:04
|
|
Stage 5
|
am invatzat in 199 si am stat in L-uri mai in spate de tine ... acum stau la cora ptm ... ai masina ceva sau vine zuz-u sa te ia ... ca si eu sunt la fel de pe jos ca si tine cred poate ma putetzi ajuta si pe mine
Quote:
Originally Posted by Tyfu
F tare bravos andrey!!
P.S. trebuie sa pun o poza cu masina mea de acum ...difera putin ...o sa completez postul pe site, nu pot sa intru momentan nu stiu ce are, nu ma lasa sa bag parola noua
|
21-01-11, 10:08
|
|
Stage 5
|
Sonny presupun ca tu o sa fi presedintele filialei din CT ... daca da , cine crezi tu ca merita sa intre in club si avem oarecum un viitor cu ei ii potzi baga ... numai ca raspunzi personal de ei acolo ... parerea mea ca nu mai trebui sa intrebi filiala Bucuresti de cea ce faci u p`acolo ... incearca sa te organizezi si sa iti faci o echipa de incredere acolo ... 3 4 5 persoane in care sa ai incredere ca nu te va lasa la greu ... iti zic din propria experientza ca o sa incepi sa te tragi de par cand o sa vezi ca ai ridicat o anumita persoana in lumea ASTA ... si dupa iti intoarce spatele si intra intr`un club mai renumit si mai mare
Quote:
Originally Posted by Sonny™
ma bucur ca va place si sper ca si urmatoarele masini sa fie pe placul vostru
|
|
|
|
21-01-11, 10:12
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
am invatzat in 199 si am stat in L-uri mai in spate de tine ... acum stau la cora ptm ... ai masina ceva sau vine zuz-u sa te ia ... ca si eu sunt la fel de pe jos ca si tine cred poate ma putetzi ajuta si pe mine
|
Free la 19:30 vine Tyf la mine la Muncii...daca vrei mai am loc. Vorbesti cu Tyf si veniti impreuna si plecam de aici. O mica problema e ca eu nu pot sta mult ca maine sunt la munca
|
|
|
21-01-11, 10:16
|
|
Stage 5
|
pe mess-u ala nu potzi sa intri???
Quote:
Originally Posted by Alex30
Free la 19:30 vine Tyf la mine la Muncii...daca vrei mai am loc. Vorbesti cu Tyf si veniti impreuna si plecam de aici. O mica problema e ca eu nu pot sta mult ca maine sunt la munca
|
|
|
|
21-01-11, 10:17
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
In afara de Tyf care-i pe la potcoava... care dintre voi stati in zona asta?
Sa stiu cati vecini am dintre voi.
|
|
|
21-01-11, 10:17
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Dai un buzz ca sunt pe inv
@Mustang: Eu la Muncii..suntem pe aproape )
|
|
|
21-01-11, 11:31
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by andreibadea
Foarte tare!!
|
Multumesc.
Quote:
Originally Posted by Tyfu
F tare bravos andrey!!
|
Multumesc..ma bucur ca va place :d
|
|
|
21-01-11, 12:17
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
Inca o poza cu membrii...de data asta..si cu cei care nu erau mai sus
|
|
|
21-01-11, 12:19
|
|
Stage 5
|
mai baga si tu ... ca e ok ...
Quote:
Originally Posted by bib_andrey
Inca o poza cu membrii...de data asta..si cu cei care nu erau mai sus
|
|
|
|
21-01-11, 12:21
|
|
CITROEN Driver
Stage 4
Member of: [CITROEN]
|
Quote:
|
Pai am inteles ca te poate lua ZUZ si pe tine...hai sa ne intalnim undeva sa mergem amandoi.
Ti-am dat PM cu numarul
|
|
|
21-01-11, 14:03
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
DEV sold, dar masina va ramane in club .
|
|
|
21-01-11, 14:12
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
intr-un fel imi pare rau intr-un fel imi pare bine, sunt curios pe ce treci
|
|
|
21-01-11, 17:15
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Sonny presupun ca tu o sa fi presedintele filialei din CT ... daca da , cine crezi tu ca merita sa intre in club si avem oarecum un viitor cu ei ii potzi baga ... numai ca raspunzi personal de ei acolo ... parerea mea ca nu mai trebui sa intrebi filiala Bucuresti de cea ce faci u p`acolo ... incearca sa te organizezi si sa iti faci o echipa de incredere acolo ... 3 4 5 persoane in care sa ai incredere ca nu te va lasa la greu ... iti zic din propria experientza ca o sa incepi sa te tragi de par cand o sa vezi ca ai ridicat o anumita persoana in lumea ASTA ... si dupa iti intoarce spatele si intra intr`un club mai renumit si mai mare
|
cred ca da eu o sa fiu daca nu e nimic impotriva la asta si sper sa nu va dezamagesc, maine seara va asteapta multe surprize avem inca 6 posibil viitori membri, dar pana nu o sa ma intalnesc cu ei sa vorbim, pana atunci sper sa mai gasesc
|
|