Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-11-10, 12:12   #436
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: DreamWorks

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post
Multumim , nu-i problema te asteptam vineri...mersi ca ai sunat.Fiatul a fost prezent...nu si la photoshooting...
dc nu la photoshooting?
NightClubRacer is offline  
Old 21-11-10, 12:32   #437
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

teoretic ar trebui sa mature cu 600cc pe jos...la 700 cp... can't wait the summer
SUPAPA_Jr is offline  
Old 21-11-10, 13:58   #438
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by NightClubRacer View Post
dc nu la photoshooting?
Am plecat mai devreme.
NXdev is offline  
Old 21-11-10, 14:51   #439
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Frumoase pozele...pacat ca si eu am plecat mai devreme . Next time
Alex30 is offline  
Old 21-11-10, 15:41   #440
KaratekA.F

Stock

Talking Re: DreamWorks

Salut Misto masinile...o sa doresc si eu sa intru in clubul DreamWorks sunt prieten cu NXdev in fine..momentam am 17 ani..nu am nici masina si nici permis..pe 9 iulie e ziua mea si am planuri mari pentru un golf 2 sau golf 3..depinde (badboy,jante late,suspensie sport,vopsea in 2 culori portocaliu+negru)eu sper sa iasa ceva frumos din ea..si cu timpu si un sistem audio ceva..momentan visez..sa vad atunci cum fac si ce bani am oricum Doresc sa intru in club vorbesc cu NXdev de vre-o 4 zile sau mai mult acum daca sunteti si voi de acord..v-am spus cam asa o sa imi fac masina..Golf 2 sau golf 3 numa golf sa fie mai am de asteptat oricum.Multumesc

P.S.:Frumos CreW!!!

Last edited by KaratekA.F; 21-11-10 at 15:47.
KaratekA.F is offline  
Old 21-11-10, 21:21   #441
Fr33`e30

Stage 5

Fr33`e30's Avatar

Salut,

hmm avand in vedere ca si eu tot asa am inceput si am avut nevoie de sprijin din partea baietzilor sa pot face ceva ... eu unul un UP pt a intra si u ... dar sa vedem ce zic SEFIi ... Tweety si NXdev-ul .... hai bafta Fetele si mai facetzi si voi galagie p`aici ca tare grav ma plictisex

Quote:
Originally Posted by KaratekA.F View Post
Salut Misto masinile...o sa doresc si eu sa intru in clubul DreamWorks sunt prieten cu NXdev in fine..momentam am 17 ani..nu am nici masina si nici permis..pe 9 iulie e ziua mea si am planuri mari pentru un golf 2 sau golf 3..depinde (badboy,jante late,suspensie sport,vopsea in 2 culori portocaliu+negru)eu sper sa iasa ceva frumos din ea..si cu timpu si un sistem audio ceva..momentan visez..sa vad atunci cum fac si ce bani am oricum Doresc sa intru in club vorbesc cu NXdev de vre-o 4 zile sau mai mult acum daca sunteti si voi de acord..v-am spus cam asa o sa imi fac masina..Golf 2 sau golf 3 numa golf sa fie mai am de asteptat oricum.Multumesc

Old 21-11-10, 21:26   #442
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Alex30 View Post
Frumoase pozele...pacat ca si eu am plecat mai devreme . Next time
Nu-i nimic Zuz...nu e vremea trecuta...
Quote:
Originally Posted by KaratekA.F View Post

Multumim si bine ai venit pe forum Karateka.Am discutat si pe mess...asteptam, iti iei permisul de sofer...masina, iar apoi esti bine venit.Tatal tau ne poate ajuta cu mecanica, daca avem nevoie ?
Quote:
Originally Posted by Fr33`e30 View Post
Salut,

hmm avand in vedere ca si eu tot asa am inceput si am avut nevoie de sprijin din partea baietzilor sa pot face ceva ... eu unul un UP pt a intra si u ... dar sa vedem ce zic SEFIi ... Tweety si NXdev-ul .... hai bafta Fetele si mai facetzi si voi galagie p`aici ca tare grav ma plictisex
Are 2 up-uri pana acuma .
Bai ... pe aici nu prea intra lumea...le e frica de noi ), am speriat forumul
NXdev is offline  
Old 21-11-10, 21:29   #443
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Hai sa fie si din partea mea un UP pentru KaratekA...(o bere fara alcool pentru asta stii nu? ) joke..daca va intra nu am nimic impotriva...Da Alex am cam speriat forumul..."astia mici e o bestie" ))

Sa mergem si noi toti undeva sa facem niste poze cu toate masinile...gen sus la Afi ca ies marfa acolo
Old 21-11-10, 21:38   #444
Fr33`e30

Stage 5

Fr33`e30's Avatar

si inca un UP de la mine pt voi cu POZELE )))))

Quote:
Hai sa fie si din partea mea un UP pentru KaratekA...(o bere fara alcool pentru asta stii nu? ) joke..daca va intra nu am nimic impotriva...Da Alex am cam speriat forumul..."astia mici e o bestie" ))

Sa mergem si noi toti undeva sa facem niste poze cu toate masinile...gen sus la Afi ca ies marfa acolo
Fr33`e30 is offline  
Old 21-11-10, 21:43   #445
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:

Neaparat trebuie sa faca cinste ).Pai...suntem mici si rai :">...astia cu motoarele de 1.2 =)).
Quote:
Originally Posted by Fr33`e30 View Post
si inca un UP de la mine pt voi cu POZELE )))))
Mergem si la poze , buna ideea.
NXdev is offline  
Old 21-11-10, 21:43   #446
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Pai nu de alta..da am chef de poze )). Alex, si astia cu 1.6 sunt rai )

Deci v-am dat idee de poze...inca o bere fara alcool la zuzu
Alex30 is offline  
Old 21-11-10, 21:45   #447
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Pai nu de alta..da am chef de poze )). Alex, si astia cu 1.6 sunt rai )
Tu ai cu ce ma...)
NXdev is offline  
Old 21-11-10, 21:45   #448
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Daaaaa eu sunt forta rau...sunt dotat )

Eu am 91 de zuz-i nu 90...90 sunt la motor si unu inauntru
Alex30 is offline  
Old 21-11-10, 21:51   #449
KaratekA.F

Stock

NXdev s-ar putea sa ne ajute tata..acum pana mea incerc sa invat si eu cate ceva de la el dar nu prea ma ia cu el la munca(nu vrea sa ma vada pe viitor cum e el) )o sa vorbesc cu el sa vad cum sta treaba...este si vopsitor si de toate..(la partea electrica nu prea se baga)
KaratekA.F is offline  
Old 21-11-10, 21:53   #450
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Atattttt e bine ca e vopsitor...are service ? Yeee am gasit unde sa vopsesc masina ). Pentru noi e reducere se stie
Alex30 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -