Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-11-10, 21:56   #451
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: DreamWorks

Quote:
Originally Posted by Alex30 View Post
Daaaaa eu sunt forta rau...sunt dotat )

Eu am 91 de zuz-i nu 90...90 sunt la motor si unu inauntru
Suna tare faza cu dotat=)).Aaaaa imi faci in ciuda?Lasa ca imi iau eu alta masina 3.
Quote:
Originally Posted by KaratekA.F View Post
NXdev s-ar putea sa ne ajute tata..acum pana mea incerc sa invat si eu cate ceva de la el dar nu prea ma ia cu el la munca(nu vrea sa ma vada pe viitor cum e el) )o sa vorbesc cu el sa vad cum sta treaba...este si vopsitor si de toate..(la partea electrica nu prea se baga)
E bine...daca vopseste bine, o sa avem nevoie .
NXdev is offline  
Old 21-11-10, 21:58   #452
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Ciudat da dotat ))....nuuu iti fac in ciuda. Eu nu ma dau cu tine stiu ca oricum iti dau vagoane de la cfr ))..cand iti iei si tu o masina dotata atunci mai vorbim =))
Old 21-11-10, 21:59   #453
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Ciudat da dotat ))....nuuu iti fac in ciuda. Eu nu ma dau cu tine stiu ca oricum iti dau vagoane de la cfr ))..cand iti iei si tu o masina dotata atunci mai vorbim =))
Vezi ca e putin greu...facem o perversa data viitoare ) ?
NXdev is offline  
Old 21-11-10, 21:59   #454
KaratekA.F

Stock

Quote:
Atattttt e bine ca e vopsitor...are service ? Yeee am gasit unde sa vopsesc masina ). Pentru noi e reducere se stie

nu te grabi momentan sunt certat cu el grav...si nu stiu daca o sa faca ceva..si oricum la cum il stiu pe tata nu cred ca pe moca mereu ma stricat in viata
KaratekA.F is offline  
Old 21-11-10, 22:01   #455
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post
Vezi ca e putin greu...facem o perversa data viitoare ) ?
E putin mai mult..). O dam data viitoare...pai ori suntem "reisari" ori nu mai suntem =)). O sa iti dau de o sa te julesc )))

Quote:
nu te bucura prea tare momentan sunt certat cu el grav...si nuj dak o sa faca ceva..si oricum la cum il stiu pe tata nu krek pe moca mereu ma stricat in viata
Daca esti certat cu el...berea aia care trebuia sa mi-o dai mie o iei si te duci cu ea la el...pai nu am zis pe moca...am zis mai ieftin asa
Alex30 is offline  
Old 21-11-10, 22:11   #456
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

[QUOTE=Alex30;3832234]E putin mai mult..). O dam data viitoare...pai ori suntem "reisari" ori nu mai suntem =)). O sa iti dau de o sa te julesc )))
Mai ma gandesc )...caut...ma informez, sa stiu cu ce am de-aface:>
NXdev is offline  
Old 21-11-10, 22:12   #457
KaratekA.F

Stock

Alex30 eu ti-am dat add pe mess sunt karateka2counter sper sa primesc accept si add de la mai multi care doresc sa vorbeasca cu mine...vorbim acolo mai multe
KaratekA.F is offline  
Old 21-11-10, 22:25   #458
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post
Mai ma gandesc )...caut...ma informez, sa stiu cu ce am de-aface:>
Cum adica n-ai auzit de mine..Alex ma dezamagesti )) dai search pe google

Quote:
Alex30 eu ti-am dat add pe mess sunt karateka2counter sper sa primesc accept si add de la mai multi care doresc sa vorbeasca cu mine...vorbim acolo mai multe
Mi-am dat seama...ti-am dat add
Alex30 is offline  
Old 21-11-10, 22:40   #459
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

mai lasati ma nene offtopicu, peste tot postati numai prostii...aviz nxdev, zuzu cu loganu ala cu motor de tico supra/alimentat. Incepeti ca bibi ala, cu 10mii de pagini cu prostii, si 1-2modificari...forumu asta se duce de rapa, apar tot felul de papagali care simt nevoie sa se afirme. Astept replicele voastre pe pm! sa nu facem topicu bazaru de la piata. va saluta, eu!
Old 21-11-10, 22:48   #460
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Daca nici aici nu e voie off...nu suntem pe topicul personal asa cum ai dat tu ex cu andrei ca are 10mii de pagini si 2 modificari. Aici nu se prezinta modificarile la masina . Si ma asteptam sa sara cineva in legatura cu comm-urile cred ca trebuia sa zic ca sunt la caterinca...vad ca unii nu inteleg. Deci de acum incolo cand am ceva la caterinca de zis trebuie sa precizez CATERINCA...Daca te deranjeaza off-topicul de aici nu te pune nimeni sa citesti..

gen...Caterinca: caterinca...n-am ce sa zic )
Alex30 is offline  
Old 21-11-10, 22:52   #461
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Daca nici aici nu e voie off...nu suntem pe topicul personal asa cum ai dat tu ex cu andrei ca are 10mii de pagini si 2 modificari. Aici nu se prezinta modificarile la masina . Si ma asteptam sa sara cineva in legatura cu comm-urile cred ca trebuia sa zic ca sunt la caterinca...vad ca unii nu inteleg. Deci de acum incolo cand am ceva la caterinca de zis trebuie sa precizez CATERINCA...Daca te deranjeaza off-topicul de aici nu te pune nimeni sa citesti..

gen...Caterinca: caterinca...n-am ce sa zic )
si ghice ce mai ai un post, inca putin si faci 2000

si aici ar trebui sa se prezinte evolutia asa zisului club, nu caterinca...atunci o sa se inteleaga ca, clubu asta e o mare caterinca. Va laudati cu motoare de 80-90 cai? alo, s-a dus vremea cu masinile stock, e penibil sa vi la curse cu o masina stock sub 200cp. Respect pentru cativa din club, care sincer nu ii vad sa posteze aiureli...sunt doar la obiect.
NightClubRacer is offline  
Old 21-11-10, 22:55   #462
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

NightClub ... daca nu esti in clubul asta nu inteleg de ce postezi aici ? Atata timp cat clubul Dreamworks nu are sub-forum sa pot face un thread de off`topic ... MEMBRII inca pot schimba pareri pe aici chiar daca nu sunt modificari la masini. In rest nu inteleg de ce vrei sa faci tu ordine pe aici. Noi nu degeaba umblam pe forumu asta si in + nu mi s`a parut nimic deplasat din ce s`a discutat in ultimele pagini. Au fost poze si commenturi la poze + un vot de aderare a unui nou membru. Eu cel putin nu vad care e problema. Spune-mi tu care e problema si daca e ceva rezolvam.

RoByNeT is offline  
Old 21-11-10, 22:55   #463
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by NightClubRacer View Post
si ghice ce mai ai un post, inca putin si faci 2000

si aici ar trebui sa se prezinte evolutia asa zisului club, nu caterinca...atunci o sa se inteleaga ca, clubu asta e o mare caterinca. Va laudati cu motoare de 80-90 cai? alo, s-a dus vremea cu masinile stock, e penibil sa vi la curse cu o masina stock sub 200cp. Respect pentru cativa din club, care sincer nu ii vad sa posteze aiureli...sunt doar la obiect.
Si ce crezi? Uite inca unu in plus

Nu vad de ce ii intereseaza pe unii daca clubul nostru e "o mare caterinca" asa cum zici tu. Te afecteaza cu ceva ca suntem noi caterinca? Te-am luat cumva pe tine la caterinca si nu stim noi...Cine a zis ca se lauda ? Ti-am zis si in postul de mai sus si iti mai repet ca din ce observ ai inteles ca ne laudam cu 80-90 cai...ce nu intelegi ca noi glumeam ? Stiu, e usor sa acuzi lumea repede ca se lauda. Daca chiar deranjeaza pe cineva off-topicul nostru se ocupa moderatorul din cate stiu eu nu? Si din cate stiu eu nu esti moderator
Alex30 is offline  
Old 21-11-10, 22:57   #464
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

Quote:
Si ce crezi? Uite inca unu in plus

Nu vad de ce ii intereseaza pe unii daca clubul nostru e "o mare caterinca" asa cum zici tu. Te afecteaza cu ceva ca suntem noi caterinca? Te-am luat cumva pe tine la caterinca si nu stim noi...Cine a zis ca se lauda ? Ti-am zis si in postul de mai sus si iti mai repet ca din ce observ ai inteles ca ne laudam cu 80-90 cai...ce nu intelegi ca noi glumeam ? Stiu, e usor sa acuzi lumea repede ca se lauda
Te rog si pe tine nu posta doar de dragul de a mai face inca un post in plus.
RoByNeT is offline  
Old 21-11-10, 23:00   #465
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by RoByNeT View Post
Te rog si pe tine nu posta doar de dragul de a mai face inca un post in plus.
Nu postez doar de dragul de a posta...poti sterge postul de mai sus si asta. I-am explicat frumos ca am vazut ca nu a inteles
Alex30 is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -